Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyjuio

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

ponętne opakowanie virusa nie doczytałam o tym "ryju" fakt nieładnie ,ale co ten dzieciak winny ,ma chodzic zasikany ? na pewno by tu nie pisała jakby nie potrzebowała ,wiesz jak trudno patrzec na swoje dziecko ,wiedząc ze nie kupi mu się ciastka czy jak wszyscy idą w klasie do kina a ono nie bo 18 zł to dla Ciebie majątek ?

Gość pajęczyca Zuela
Hyzia-tak wpłaciłam na jej konto i 5zł.

ja czekam na ten adres ,już mi się znajome co maja maluszki zdeklarowały na gg , to by były jakieś happy czy jakoś tak ,na dziecko 2-9 mc

Gość ponętne opakowanie virusa
wiem puchatko. Ale wiem także jak człowiek przelicza koszty tetry i pampersów i woli prac non-stop, żeby mu miesiecznie zostało 20 zł w portfelu bo za 20 zł kupi drugiemu dziecku spodenki :P To akurat przerabiałam. Autorka nie. Autorka nawet sie nie zastanowiła nad propozycją.. a to sporo o niej mówi :classic_cool:

dziecko ponad 2 letnie i potrzebne pieluchy???może ten kryzys pieluchowy to dobry czas na naukę nocnika?

HYZIA a dlaczego dopytujesz sie kto ile wyslal?Kazdy wysyla ile ma i napewno nie po to zeby potem sie tym chwalic na forum.Pomoglaś?Jak tak to brawa dla Ciebie :)

lazja-- po prostu weryfikuje dane, autorka napisala mi na gg ze panie mowily ze wyslaly chyba 5 zł i 20 zł, wiec teraz mi sie to nie zgadza...

Gość tyjuio
Dziękuje za pomoc ;) Twój przelkwe jeszcze nie doszedł ale drugiej pani tak. Bardzo dziękuje.

HYZIA zebyś nie stracila wiray w czlowieka i nie myslala o autorce jako naciagaczce napisze Tobie-to ja wyslalam te 20 zl.Nie lubie sie chwalic,pomagam bo tak podpowiada mi serce i napewno nie robie tego na pokaz. Ciesze sie bardzo ze sa jeszcze ludzie tacy jak ja-czuli na ludzka krzywdę ;)

Gość tyjuio
Rozmawiasz z dobra osobą. Przecież nie kłamałabym że dostałam więcej niż jest napisane. Dziekuje za pomoc naprawde na tym świecie sa jeszcze dobre osoby.

ok dzieki dziewczyny, teraz jestem pewna, u mnie tez nie jest za ciekawie wiec chce miec pewnosc ze te pieniadze nie pojda na inne bzdety;)

Gość tyjuio
Wpłynęło teraz 5zł. Dziękuje. Jestem po prostu w szoku. Nie wiem jak mam dziekować. Nie dałabym rady bez was. Dziekuje

tyjuio ,tzn że nie chcesz tych pieluszek ? bo nie napisałas maila ,a widze że Ci dziewczyny coś wpłaciły ,napisz bo dla moich znajomych kilka pieluch to dużo ,same ledwo zipią ,wic jak nie chcesz to nie bede brała od nich.

Gość zapalniczek
nie potrzebuje bo dostała kase i o to jej chodziło ,osoba potrzebująca by napisała i wzieła pieluchy a nie pieniądze.

Gość a ja nie mam nicka
zapalniczek ,też tak myślę :(

Gość tyjuio
Ja napisałam kontakt na gg myślałam, że jesteś którąś z pan które sie odezwały.

Gość tyjuio
ZAPALNICZEK prosze tak brzydko o mnie nie mówić :( Ja chciałam tylko pampersy odezwały sie propozycje z pieniedzmi to co mialam zrobic? Dla mnie jest wazne aby dziecko mialo czysto i wygode z pieniedzy które otrzymałam/otrzymam i tak kupie pampersy bo to jest piorytet,

zapalniczek a pomyslales ze ona na "już"potrzebowala tych pampersow wiec chyba lepiej bylo wyslac jej pare groszy zeby sama je kupila,no nie? Zmykam 🖐️

Gość tyjuio
Odezwało sie wiele pań, którym bardzo dziekuje za pomoc. Gdy tylko mi sie polepszy a któraś będzie potrzebowała pomocy na pewno może sie ze mną skontaktować i również pomoge. Nie każdy chce oszukiwać i wyzyskiwać z kogoś. Mi tez nie jest łatwo podać dane obcym ludziom z internetu i czytać jaka to ja jestem zła. Sama kiedys pomogłam i to nie raz i teraaz wiem, ze dobro powraca.