Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyjuio

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość zameldowana zamieszkała
nikt tu nikomu nie dokucza tylko stwierdza fakty , poczytaj jak autorka odnosi się do innych ,ela chciała jej pomóc to ta jej się zasmiała w twarz ze nic jej do tego że ona tu żebra ,chciała dać po prostu pieluchy zamiast kasy na nie . Chcesz pomagaj ,to dobrze że taki jesteś ,ale czyńmy to ludzie mądrze!

Gość ponętne opakowanie virusa
M43 czy mógłbyś pomóc także mnie? Byłabym bardzo wdzięczna za każdy drobiazg. Jeśli wyrazisz taką wolę - zostawię maila.

spadaj podszywie :D

Gość z czarnego na rudy ?
M43 ,mnie wybierz mnie ,mnie pomóz ,brakło mi na grama marychy , jak mi nie chcesz przelać pieniędzy ,to zasmieję ci się w twarz ,zebys mi czasem nie przywoził żadnych pieluch czy innych chujostw !

Chodzi mi o długofalową pomoc dopochwową.

Przestanę gadać sama ze sobą lejzi, jak TY PRZESTANIESZ SIĘ PODE MNIE PODSZYWAĆ :P 🖐️

Podekscytowałam się niesamowicie perspektywą łatwego pozyskiwania żywności, gotówki oraz środków chigienicznych :classic_cool:

podszywie, jesli chcesz być choc odrobinę wiarygodny podszywając się pode mnie to na litość boską nie rób takich błedów ortograficznych :P

Gość z czarnego na rudy ?
właśnie podszywie , błędy sa wysoce niehigieniczne !

Gość Kataruna
Myślicie, że autorka kupiła pieluchy?

Tak myślę, że ktokolwiek będzie "pracował" za darmo. Ponieważ w sieci istnieje milion innych for i ludzie robią to dla przyjemności. To po pierwsze a po drugie to forum już dawno oddałam komuś innemu ponieważ musiałam "uciąć" swoje wydatki i nie starcza mi czasu na to aby siedzieć tyle przed internetem aby się tym zająć. Forum i tak dawno zmarło i raczej było sporo osób w wieku gimnazjalnym a mi zależało na osobach bardziej dojrzałych. Ja myślę, że Virus i Ela to jedna osoba. Dlaczego? Dlatego, że Virus od "początku" była wrogo nastawiona a gdybym Ela rzeczywiście napisała to pomgłabym powiedzieć "Przepraszam przeoczyłam" ale ja nie dostałam żadnej wiadomosci. Virus jak chciałaś zrobić ze mnie oszustkę to trzeba było przemyśleć i na serio napisać. Bo jak narazie są tutaj tylko puste słowa pomarańczki. Może nawet to jakiś głupi podszyw. Tak jak pisałam wyżej osoby, które mi pomogły mogą zobaczyć i mnie i moje dziecko. Ale na kafe na pewno nie będę tego wstawiać... Jeszcze raz dziękuję za pomoc ;) Pomoc była potrzebna do poniedziałku i mi starczy. Miała to być pomoc doraźna a nie utrzymywanie cały miesiąc. Dziękuje i pozdrawiam

mogę cię zapewnić, że ja i ela to nie ta sama osoba :P Zabawa polega na tym, że ja nie zarzucam ci prób oszukiwania na forum, a jedynie brak kultury, pokory, traktowanie innych ( nawet potencjalnych darczyńców) jak śmieci. Tak myślę, że ktokolwiek będzie "pracował" za darmo . Ponieważ w sieci istnieje milion innych for i ludzie robią to dla przyjemności. :D, :D, :D, :D, :D Gimnazjalisci może i owszem. Większość jednak MA ŚWIADOMOŚĆ że poświęca na TWÓJ INTERES swój czas i oczekiwałaby gratyfikacji... To jest bardzo dobry przykład twojego podejscia do innych - ty ich traktujesz jako uzyteczne narz edzia wiodące do twojego celu, niezależnie czy celem jest pampers czy forum

opakowanie virusa - ledworozpocząl sie dzien a ja widze ze juz sie nudzisz i znowu piszesz bzdury:OSama sie sieroto nakrecasz.Starasz się za wszelka cenę wmówic autorce ze jest oszustką.Jak juz wczesniej napisalam-najwiecej szczeka ta co gowno dala :O Ciao 🖐️ Autorko nie czytaj wogóle wypocin tej osoby, bo osoba ta ewidentnie sie nudzi i stuka w te klawiature bez zastanowienia.

lejzi, ty mało, ze nie czytasz tego co si.e pisze uważnie to jeszcze tobie nudzii się bardzo :P Jakby ś nie zauważyła to; 1. pierwszy dziś był post autorki, moja dopiero odpowiedź :P 2. przypomnij sobie wczorajszą wypowiedź autorki: Po co zbędne wnioski , że stać mnie na internet?> Nawet nie wiesz czy korzystam z niego u siebie w domu? i dodaj do tego dzisiejszą: Tak myślę, że ktokolwiek będzie "pracował" za darmo. Ponieważ w sieci istnieje milion innych for i ludzie robią to dla przyjemności. To po pierwsze a po drugie to forum już dawno oddałam komuś innemu ponieważ musiałam "uciąć" swoje wydatki i nie starcza mi czasu na to aby siedzieć tyle przed internetem aby się tym zająć. PRZECIEZ PANNA LAWIRUJE I MÓWI TAK JAK WIATR ZAWIEJE, INO SIE TO KUPY NIE TRZYMA :O 3. poza tym widzę, że fascynuje cię gówno - masz je zarówno z stopce jak i w co drugiej wypowiedzi... próbowałaś porozmawiać na ten temat z jakimś terapeutą? to nie jest normalne :D

Gość inga0???
ale wy macie problem,oszustka czy nie oszystka co za probem? hamska czy nie jej sprawa ze tu zawsze sie znajdzie ktos kto weszy i spiski robi

oszustka czy nie to akurat nie mój problem tylko dotujacych ją babeczek. a chamstwa po prostu nie lubię :P

Gość szajbus512
Witam moje imię to Mirek .Od roku poszukuje pracy lecz bez skutku . postanowiłem więc napisać na serwisy w sprawie pomocy finansowej . Mam 26 lat moje połaty miesięczne i wyżywienie wynosi 750/800 zł M-c .Nie proszę o aż tyle dla mnie liczy się każdy grosz nawet głupie 5zł to jest dla mnie dużo . Wiem że na internecie jest pełno oszustów ale jest i wiele ludzi którzy potrzebują pomocy tak jak ja . Podaje swój numer tel email i nr konta bankowego nie proszę o dużo dla mnie każda złotówka się liczy . Dziękuję i BÓG ZAPŁAĆ NR. TEL 790-641-701 E-MAIL mie3tek@wp.pl NR. KONTA 22106000760000312000193999

Skąd jesteś kolego? Potzrbuję kogos do skopania ogródka :)

Gość witj mirku
jedno pytanie: czy jeste niepelnosprawny? czy moze masz dziecko male i nie mozesz isc do pracy? jesli nie, to wypierdalaj do roboty! chlop pewnie jak dąb a dwie lew rece ma !

Gość zleciały się sępy
może ktos jeszcze potrzebuje aby mu przelać po piatce? ;)

a tu moje drogie panie rodzynek: 19.03.2011] 15:43 [zgłoś do usunięcia] tyjuio Koleżanki, które chciały ci dać pieluchy nie mogą ci dać ciuszków dla dziecka? Mi chciały pomóc a własnej koleżance nie pomogą z jedzeniem? Coś kręcisz... z tematu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4776745&start=150 TAK WŁASNIE NASZA DROGA AUTORKA REAGUJE NA PROSBY O POMOC KOGOŚ, KTO TU, NA TYM TOPIKU OFEROWAŁ JEJ PIELUCHY!!!

to się nazywa wdzieczność autorki... a konkretnie TA DEKLAROWANA WDZIĘCZNOŚĆ: 16.03.2011] 12:28 [zgłoś do usunięcia] tyjuio Odezwało sie wiele pań, którym bardzo dziekuje za pomoc. Gdy tylko mi sie polepszy a któraś będzie potrzebowała pomocy na pewno może sie ze mną skontaktować i również pomoge. :D, :D, :D, :D, :D, :D Rozumiem, że autorce się POGORSZYŁO, bo mało, że nie pomaga to jeszcze kopie leżącego :P???

hoop, hoop... tyjuio nie wstyd ci?

no, autorko, jak tam u ciebie? kasa na pampersy wpłynęła to mozna dokopać puchatce? Zapomniałas o swoim topiku?

Gość niestety ...autorka okazala si
e oszustka.... pieniazkoiw nie zwrocila - a obiecala, i nie ma znia zadego kontaktu,,, zastanawiam sie nad naglosnieniem tej sprawy...