Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bob budujący bloki

apeluję do facetów o męską solidarność w tematach na kafeterii

Polecane posty

Gość 0101
wredny prowokatorze (WP), życzę wytrwałości w wychodzeniu z nałogu (fingers crossed) :P tak dodatkowo mam rozumieć, ze będziesz podbijał swoje akcje aluzjami do swojego śędziwegho wieku, który ma iść w parze z nabytym twardością tylnej części ciała? ;-)

Gość 0101
no dobra, trochę mi się myśli w czasie pisania podmieniły, stąd te pomyłki koniugacyjno-deklinacyjne ;-)

Gość Zuzanna Ameliiia
wredny prowokator : Kochanowski: "Im kot starszy tym ogon jego twarszy" To moze poczekaj az bedziesz na emeryturze?

Gość 0101
ale mam nadzieję, ze jakąś lokatę posiadasz - bo to podobno w modzie wśród seniorów jest zakupić sobie zawczasu działkę na cmentarzu ;-)

Gość 0101
"Zlikwodowano emerytury Nie słyszałaś? " he he :D

Gość 0101
z tym spaniem w trumnie to nie taki zły pomysł - nastolatki lecą ostatnimi czasy na wampiry :)

Gość 0101
PS. ja tez bym poleciała na Edwarda, gdyby była młodsza ;-)

Gość Zuzanna Ameliiia
Nie slyszalam. W trumnie nie spij. Co bedzie jak ktos ukradnie....Ciebie razem z trumna? Ty wiesz co to by bylo? Usnal pijak na cmentarzu , rano budzi sie , patrzy a tu grabarz nowy grob kopie. Podszedl po cichu, stanal za nim .. - Buch!!- krzyknal grabarzowi prosto do ucha. Grabarz nic. - Buch !!- wrzasnal jeszcze raz. Grabarz nic. "Eee tam, nie bawie sie tak" pomyslal i poszedl do bramy. Ale kiedy mijal brame nagle zjawil sie przy nim grabarz i przywalil mu lopata w glowe: - straszyc wolno, krzyczec wolno, ale za brame do zywych wychodzic nie wolno - pogrozil grabarz.

Nie możesz zrozumieć tego postu ponieważ jest zakamuflowany, napisany ironicznie i skierowany tylko i wyłącznie do jednej "sympatycznej" :P osoby z kafe, a ta zapewniam rozszyfruje to bez najmniejszych problemów ;) Takie info za info ;) Ten topik jak i część Twojego wpisu przypasował... poza tym nie ma nic wspólnego z tematem. Tak że nie bierz tego pod uwagę. :)

Gość 0101
aha :)