Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a aa a aa/...........

MYŚLICIE ŻE UDA MI SIĘ OSIĄGNĄĆ TAKĄ FIGURĘ?? JEST TO MOŻLIWE??

Polecane posty

jak facet?? ale czemu?? powiedz co konkretnie mam od faceta...bo obrażać to kazdy potrafi

Ja tez mam taką figurę , ale tak jak poprzedniczka pisała nie chodzę porozbierana żeby mnie wszyscy podziwiali.

Gość taka_jedna_sobie......
no ale jesteś spasiona :P przy wzroście 160 tyle ważyć?? ja mam 169 i ważę 51 kg...

Gość likikikimmmm
zero cukru, zero maki pszennej czyli zero chleba, macznych produktów, duzo owocow i warzyw. Jesc do 2 czy 3 godz w malych ilosciach

no dobrze ale ja sie was nie pytalam czy jestem spasiona bo to wiem ze szczupla nie jestem....ale dalej mi nie odpowiedzieliscie na pytanie dlaczego wyglądam jak facet??

Gość sdddddddddddddddddd
ja mam 159 i waze 55 i wcale spasiona nie jestem wiec nie przesadzajcie z takim pieprzeniem a autorka tez do grubych barany nie nalezy. jak troche podrosniecie to zrozumiecie ze wychudzone wcale sexi nie jest, tfu

ja nie sądzę, że wyglądasz jak facet.. ale może ktoś tak napisał, bo nie masz wcięcia w talii.. ale jak schudniesz to ją będziesz mieć :) powodzenia..

Gość sdddddddddddddddddd
jesli chodzi o owocki to tez z nimi nie przesadzac, najwiecej jesc warzyw!!!

taka jedna sobie oj napewno mniej niz 48... ja mam 166 cm, przez tarczyce przytylam do 58 i jestem baleron, musze schudnać 4 kg i biegac na silownię by sie wyrzeźbić

możesz sobie kupić książkę z rossmana też.. "dieta płaskiego brzucha" fajna książka... od diety po ćwiczenia.. myślenie..genialna jest ta książka.. :D polecam :D

no może nawet i mniej :P ta laska ma figurę modelki.. i mi się osobiście wcale nie podobają takie laski jak ona.. ja teraz ćwiczę na pośladki, uda i łydki..by je powiększyć, ale licho idzie :P

Gość sdddddddddddddddddd
nie kazdy jest idealnny

Gość dosdoij
jestem instruktorka fitnessu, na taką sylwetkę, zakładając że będziesz regularnie ćwiczyła i trzymała dietę, będziesz pracowała ok. 2 lat. Po roku będzie widać efekty, ale to jeszcze nie będzie to. Nie masz męskiej budowy ciała, masz po prostu za dużó tłuszczu.

instruktorko fitnessu.. jak mam nabrać masy nogach?? jakie ćwiczenia?? :D

Gość do aaaa
nie doprowadzaj sie do takiego stanu,bo ta modelka to jakis kościotrup jest!!Mnie sie nie podoba.schudnij tak z 7-8 kg i bedzie super.wcale nie uwazam,że jestes gruba,po prostu przy kosci.a głupie teksty pisza 14 latki,które maja komlpeksy i często wpadaja w anoreksje.Trzymaj sie i powodzenia w diecie.

Gość do instruktorki fit
iNSTRUKTORKO- A CO PORADZISZ, JAKIE CWICZENIA OSOBIE Z OTYLOSCIA, KTORA MA O DUUUZO KG ZA DUZO? Podobno przy tak duzym obciazeniu nie powinno sie np biegac.

Gość dosdoij
masa na nogach - dobr adieta + trening siłowy, rozciąganie, żeby wysmuklić mięśnie

Gość a aa a aa/ ..........
do żydka...nie ma przebarwień na nogach tylko zimno było a ja stałam w samej bieliźnie i mi sie taki marmurek zrobil, kazdemu wychodzi jak jest mu zimno , a i do wiadomosci wszystkich mam problemy z tarczycą dlatego tyle waze to i tak malo w porownaniu do innych chorych...

Gość dosdoij
dla osoby z otyłością dużą na pewno na początek basen oraz ćwiczenia aerobowe, które nie obciąża stawów, np. dobrze wyprofilowany rowerek. Na pewno nie bieganie. Z form fitness pilates lub delikatne TBC.

Gość a aa a aa/ ..........
żydek frajerze widac ze Cię jakas kobieta skrzywdzila i sie teraz wyżywasz na niewinnych

ja mam wysmuklać mięśnie łydek skoro chcę żeby były mocno widoczne i zarysowane?? nie rozumiem.. mam bardzo smukłe łydki.. :/ chcę żeby były większe.. a jaka dieta??

Gość dosdoij
jest róznica między zarysowanymi, ładnymi mięsniami a nierozciągniętymi bułami na łydkach :O Dieta bogata w białko.

Gość ninino
mnie sie udalo ...tobie tez ale musisz wszystko zmienic i miec duzo samozaparcia