Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a aa a aa/...........

MYŚLICIE ŻE UDA MI SIĘ OSIĄGNĄĆ TAKĄ FIGURĘ?? JEST TO MOŻLIWE??

Polecane posty

Gość buachacha polaczki mysla ze
taka_jedna_sobie...... - po co ci grubsze lydki? Ja jestem bardzo szczupla a mam akurat lydki spore (sadze, ze to od chodzenia na szpilkach/obcasach od malego:( ) i to jest masakra, rurek nieraz nie moge przez lydki przecisnac :/

Gość autorko ile masz w udzie? obaw
iam się że wyglądamy podobnie w dolnych patiach ciała u góry jestem wieszak :(

Gość a aa a aa/ ..........
57 cm mam w udzie

no właśnie, ja mam tyle samo no tam 56 cm, w tali mam 65cm a miseczke mam marną A, cholera, przynajmniej jestes proprcjonalna ja mam wzrostu 166

Gość ja chyba też mam podobną
figurę... Autorko a ile masz w biodrach?

ja mam 168, ważę 65 kg, w udzie 59:-/ buuu... A w biodrach 102, to dopiero masakra;-)...

w pupie dokłądnie to mam dużo.. nie wiem czy pisać bo zaraz jacys zlosliwcy mnie zjadą...

no ja też mam 102 dokladnie...

To mnie pociesza bo na zdjęciu to wcale biodra nie wyglądają źle;-) trochę brzuch, boczki i uda, w sumie jakbym siebie widziała:-P Ale powiem Ci, że schudłam kiedyś do 58kg a w biodrach nadal miałam 100...

Gość grrrrr
ja nie wiem czy to wina photoshopa czy co ale ta laska z drugiej fotki to ma taką dosyć dużą głowę do tej figury, albo ja mam takie wrażenie :D.

no niestety gruszki tak mają, że u góry znikna a na dole ciągle będą masywne...

kurcze ja to w sumie nie wiem jak się mierzy biodra, a tyłek czy to nie jedna linia? ja mam w udach straszna masakre-56cm, łydka 38, wzrost 166, waga 57, chciałabym tak z 4 kg schudnąć ale w tyłku chyba mam z 96 także niewiele do 100

ja biodra mierze w najszerszym miejscu.. tzn w najszerszymmiejscu pupy..o

Gość ryt566
cóż, to chyba niemozliwe..ale..masz piękny staniczek i dobrze dobrany :) bardzo mi sie podoba góra ;]

to chyba chodzi o to żeby znaleźć największy wymiar w biodrach a w talii najmniejszy:-) poniżej 100 przynajmniej normalnie brzmi:-P Ale skoro 90cm to taki niby 'normowe' to 96 ja bym się cieszyła jakbym miała:-)

no właśnie, źle wyglądam, nie lubie swojej figury a ty się nie odchudzaj za bardzo bo ci piersi znikną, ciutke możesz ale tu głównie chodzi o nadanie elastyczności i jędrności, spoko, nie słuchaj tych gimnazjalistów jak ja bym chciała piersi :(

ja chyba też mam----> to tylko 4 cm ;) nie lubie swojego tyłka ile macie w piersiach?

możliwe najpierw zrzuć trochę z brzucha bo widać że masz lekki brzuszek. choć wcale nie uważam że masz brzydką figurę.

ja mam w piersiach 90 cm

Ja w biuście chyba nie umiem zmierzyć;-) ale ogólnie moje podstawowe wymiary wyglądałyby jakoś tak 90/67/102 plus problemy w miejscach niemierzonych czyli brzuch boczki;-)

ja chyba--- ty to klepsydra piękna jesteś autorka, brzuszki i też w sumie całkiem fajnie będzie ja bym się nie odchudzała gdybym była proporcjonalna, wcale by mi uda tak nie wadziły gdybym miała te 90 cm w biuście :P a tak, muszę zachować proporcje

ja chyba też mam podobną -> to zrzuć parę cm z brzucha :) ale tylko z brzucha! ;)

autorko ile masz w udzie? obaw dzięki;-) może jakbym kilka kg schudła jako tako by to wyglądało bo przynajmniej mam talię. A czemu uważasz że twoja figura jest nieproporcjonalna?

uda się ale po pierwsze restrykcyjna dieta: nic smażonego, tłustego, słodkiego, nic mącznego jak chleb, makarony, spróbuj na początek diety białkowej ( ewentualnie niewielka ilością węglowodanów ) np. obiad gotowane mięso i warzywa, śniadanie pieczywo chrupkie z chudą wędliną +papryka, pomidor...jogurty, kefiry odtłuszczone na kolacje...ale to oczywiście bardzo ogólny opis, raczej przykładowy. po drugie: ćwiczenia fizyczne, dobrze byłoby być w ogóle aktywnym także w ciągu dnia..czyli sprzątanie, mycie okien to też gimnastyka ..generalnie ważyłam kiedyś 70 kg teraz 53kg...wszystko wymaga czasu i konsekwencji...a co najważniejsze po zakończonej kuracji trzeba utrzymać nawyki żywieniowe czyli nadal unikać bardzo tuczących potraw..

Gość nie wstydze sie jezusa
po co chcesz mieć taka figurę jak masz swoja ładniejsza jest sie do czego przytulic

Dziewczyny a macie tez problemy z celulitem i rozstępami;-)? Właśnie chciałam sprawdzić jak moja figura prezentuje się na zdjęciu i doszłam do wniosku że chyba jednak najgorzej wyglądają ponadwymiarowe uda...

Gość poćwicz zamiast się głodzić
w diecie uważaj jedynie na węglowodany: czyli unikaj pieczywa, kluch, makaronów, ziemniaków jedz chude mięsy by ograniczyć tłuszcz, do tego dużo surówek, warzyw no i kup sobie hula hop, tańcz twista, dużo spaceruj

ja chyba też mam podobną -> e tam duża pupa i uda są fajne :) a co do cellitu i rozstępu to jakieś 90% facetów nie wie co to jest a pozostałe 10% nie zwraca na to uwagi :P

bo mam skrajnie małe piersi, są bardzo małe normalnioe wyglądam śmiesznie z takimi marnymi guzikami :(