Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbiła_mi_palma

Urolog/chirurg dziecięcy Warszawa. Wojciech Perdzyński znacie?? pomocy

Polecane posty

Gość odbiła_mi_palma

WItam szukam dobrego urologa chirurga dziecięcego z Warszawy. Czy ktoś zna może Wojciecha Perdzyńskiego. czytala podzielone opinie i sama juz nie wiem.

Witaj, Mój mąż był pacjentem Perdzyńskiego. Bardzo go sobie zawsze chwalił. Podejrzewam, że skoro dla dorosłego faceta był miły a przede wszystkim dobrze wykonal zabieg to tym bardziej pomoże Twojemu dziecku. Nie wiem dokładnie co chiałabyś wiedzieć.

Gość gość
My z mężem zapisaliśmy się już parę miesięcy temu do City Clinic, w sumie to najbardziej dla męża szukaliśmy urologa i jak na razie mąż jest z opieki zadowolony. A on ogólnie jest dość cięty na lekarzy, lubi sobie na nich ponarzekać...:)

Gość annakotoska
Sprawdźcie sobie szpital Medicover https://www.medicover.pl/szpital/pediatria-i-chirurgia-dziecieca/ znajdziecie ich przy Al. Rzeczypospolitej 5, mają bardzo dobrych chirurgów dziecięcych. Można się do nich zgłaszać codziennie, są otwarcie 7 dni w tygodniu, całą dobę, opieka jest naprawdę na najwyższym poziomie.

Gość mirelle
Niestety ale nie mogę polecić nikogo na fundusz. Trudno jest się dostać, poza tym sama nie wiem czy wybrałabym sie ze swoim dzieckiem na wizytę funduszową. Jednak wolę chodzić prywatnie. Proponuję dopytac sie o wolne terminy w Balumedzie: http://balumed.pl/specjalizacje/chirurg-dzieciecy/ Pracuje tam pani doktor Kocoń Anna, która ma bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o chirurgię dziecięcą. Jest adiunktem Katedry i Kliniki Ortopedii i Traumatologii I Wydziału Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, wykładowcą ortopedii dzieci, również chirurgiem.