Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia8888888

Jak Wam się podobam Ja i mój narzeczony ? :) (fotki )

Polecane posty

Gość zaczarowanamegan
Ładnie razem wyglądacie, wcale nie jesteście jakimiś paszczurami, ot przeciętne typy urody jakich 90% na świecie. Masz fajnego faceta, pilnuj go :)

Gość abercombie
ja jestem przy nich piekny , powinni mi zrobic sesje i dac zdjecia na pokaz mody :D skasuj te foty bo bedą jechac po tobie jak po łysej kobyle

autorko macie podobać się sobie na wzajem i pasować do siebie nie tylko pod względem estetycznym... mam nadzieję, ze wiesz o czym mówię

każdy ma inny gust ale jak dla mnie on jest w miarę ale ty kobieto weź się ogarnij, zmień ubranie, uczesanie i okulary bo wyglądasz jak 34 latka

Gość ja rowniez jestem ...
sliczna :)

Gość ja rowniez jestem ...
podobna do mnie

Gość jupisi
Koleś spoko, Ty nic specjalnego, ale szłoby to jakoś naprawić jakiś inny fryz i okulary

Moim zdaniem jesteście śliczną parką... pasujecie do siebie :) Powodzenia życzę :D A wy głupie ludzie zazdrościcie że tak na nią gadacie? czy co?? To tylko zazdrość Was dobija że oni są szczęśliwi ... a wy nie !!!fak.. :P

Gość uuauaaujajaak
Normalnie wyglądaja. Jak wiekszosc :) Gdzie niby są brzydcy ?? Ona rzeczywiscie powinna zmienic fryzure , nowe okulary i bedzie ok. Do faceta nie ma co sie czepiać , z wyjątkiem krawata , bo troche dziwny:)

Gość robie takim minetty
boska jestes wow

Gość robie takim minetty
zrobie ci minetke

Gość sylwia8888888
mam chory mozg

Przypominasz mi jedna laske z grupy ktora wszystkim się narzucala ale nikt jej nie chcial, bo byla po prostu paskudna z wygladu. Tak jak i ty zreszta. Musialabys miec niespotykany charakter żeby to nadrobic, być moze tak jest. Z wygladu 2-3/10

Gość ja nie jestem pasztetem
Rozumiem ,ze jestes szczesliwa ale po co robic z siebie idiotke ?Chyba dobrze wiesz (albo i nie ? ) ,ze modelką nie jestes ,narazasz sie tylko na kpiny . Facet wyglada ok ale tobie przydalby sie fryzjer a najlepiej dobry stylista