Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KArasa

Szpital Siemieradzkiego Kraków

Polecane posty

Gość KArasa

Czy któraś rodziła w tym szpitalu ? Jakie są wasze opinie o tym szpitalu?

Gość ja nie rodzilam ale
byłam po porodzie z powikłaniami i lekarze byli na prawdę ok, dobry sprzęt. Jedyny minus to to że to centrum i ciężko by mi było dojechać w razie porodu.

Gość KArasa
Mam zamiar rodzic w tym szpitalu ale nie wiem czy to najlepszy pomysł , poniewaz mam 50 km zeby do niego dojechac a jak beda korki to troche czsu minie zanim tam dotre

Gość ja nie rodzilam ale
Jak to pierwsze dziecko to powinnaś zdążyć. A masz lekarza z tego szpitala czy chcesz tak w ciemno, z ulicy?

Gość KArasa
Tak , chodze do Pani Dłużniewskiej z tego szpitala . Moja znajoma poleciła mi ten szpital , rodziła tam 3 razy ale też czytałam wiele negatywnych wypowiedzi na jego temat

Gość ja nie rodzilam ale
Ja znam tylko jedną osobę, która tam rodziła i bardzo sobie chwaliła, ale jak wszędzie znajdą się zadowolone pacjentki i takie, które miały zastrzeżenia. Myślę, ze jeśli masz lekarkę z tego szpitala to nie ma co się zastanawiać.

Gość ,djkflkj
ja rodzilam w siemiradzkim, porod rodzinny, bylo super. mialam genialna polozna, nie wiem jak sie nazywa, mala brunetka, bardzo mi pomogla. bylam tez u lekarki z tego szpitala, bardzo pomocna. inny lekarz mnie nastraszyl a ona wszytsko wyjasnila i uspokoila. ogolnie polecam.

odradzam!!!!!!!!!!!!!!1 fatalna opieka, przynajmniej ma mojej zmianie, okaleczyli mi dziecko i z efektami zmagamy sie do dzisiaj (syn ma 2 lata) nawet nie chce mi sie pisac:((((