Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwroztercce

Jak skończyć flirtować :(

Polecane posty

Gość wwwroztercce

Witam.Jestem facetem i mam 26 lat.W moim życiu miałem dwa poważne związki z których nic nie wyszło, w pierwszym związku byłem z dziewczyną która mnie zdradziła.W drugim nie dogadywaliśmy się i postanowiliśmy się rozstać.Od 20 roku życia czyli przez sześć lat ciągle flirtuję z kobietami.Niby nic nadzwyczajnego ale mam aktualnie trzy dziewczyny zakochane po uszy we mnie, są to dziewczyny z różnych miast.Spotykam się z nimi i każda z nich jasno daje do zrozumienia że chce coś więcej.One się we mnie zakochały a ja nie potrafię kochać, nie jestem typem faceta który idzie na związki.Miałem dwa w życiu i wiem mocno że to nie dla mnie.One o tym wiedzą ale dalej ich starania są mocno wygórowane co do naszych wspólnych relacji.Te wszystkie dziewczyny mam owinięte dookoła palca i zrobiłyby wszystko co bym im powiedział.Mało tego mam jeszcze inne romanse z innymi dziewczynami.Muszę mieć chyba jakiś magnez w sobie że je wszystkie przyciągam i zatrzymuję przy sobie.Jestem zwykłym kolesiem, podobno bardzo przystojnym ale tego bym o sobie nie powiedział.Chciałbym się z tego wyrwać i zacząć w końcu spokojne życie a nie potrafię.Jestem uzależniony od flirtowania, prawienia komplementów i tak dalej.Jak z tym skończyć ?

Gość balell
Wiesz co ja mam tak samo... Jestem atrakcyjną kobietą, lubię się ładnie oraz elegancko ubierać, przyciągam wzrokiem mężczyzn a nie szukam niczego na poważnie. Po prostu dobrze jest czuć, że jest się atrakcyjną osobą dla mężczyzn.. Lubię ponadto baaardzo flirtować i co tu ukrywać namiętnie się całować. Z chodzeniem do łóżka wygląda to już inaczej ale nie w tym temat. Postaw sprawę jasno: Nie chcesz związku, chcesz być wolny i nie mieć wobec żadnej kobiety zobowiązań, ponieważ nie jesteś typem który będzie cały czas z jedną kobietą

Gość giniaminia
Też mam ten problem. Jestem nagatywnie nastawiona do związków, jednak ostatnio poznałam kogoś i zostaliśmy parą. Jest zadziwiająco dobrze, ale nie wiem czy będę potrafiła skończyć z flirtami...