Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afeaefgag

PODEJRZANIE TANIE KOSMETYKI

Polecane posty

Gość afeaefgag

przegladajac inne forum natknelam sie na link: www.mawo24.pl sa tam lakiery za 80groszy, cienie za 1zl etc. juz pisalam do firmy i wszystkie maja date waznosci i sa od polskich producentow na kwc produkty ktore sprawdzalam maja dobre oceny jedynym haczykiem jest to, ze trzeba zamowic za min 50zl + 15zl przesylka co o tym myslicie? bo ja balabym sie uzyc czegos do twarzy, ale takie lakiery?

Gość innoveaa
To są te kosmetyki, które można kupić na bazarkach i w sklepach za 2.5zł Także no cóż :)

Gość ....D....
A przeczytałaś wszystko dokładnie.. Tanio .. jak tanio ... tania cena .. a jak masz np. jakieś waciki za 1,25 to zobacz że tam pisze że płacisz za np. 4szt... albo patyczki higeniczne za 0,80 a łacisz za 12sztuk.. hahahahaah ... czytaj uważnie!!

Gość afeaefgag
mi nie chodzi o zadne patyczki, a np. lakier i puder. wiec?

Gość NMDVKLS
dziwne wlasnie :/ a nie mozna zamowic czego do 20 zl np tylko za 50 trzeba ? bez sensu

Gość ale kupujesz całe palety
po kilka sztuk, po co komu 10 gownianych bazarowych lakierow ? jak chcesz 1 sztuke to kup na bazarku i zobacz jaka to jakosc :)

Gość afeaefgag
akurat mam lakier polskiej firmy tzw 'bazarkowy' i bije na glowe maybelliny, rimmele etc...