Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strrrrrrraszne

Matka zabiła dziecko i przyniosła je w reklamówce do szpitala

Polecane posty

Gość multiwitaminka sok 100%
zapezpieczenie nie zawsze skutkuje a niektóre kobiety nie moga stosować żadnego

i skoro tak krytykujecie,że robiła to bez zapezpieczenia to powinien być fundusz aborcyjny

Gość trochę zrozumienia
"nawet poporodowy nie usprawiedliwia morderstwa" Większej bredni ne słyszałam! Szok poporodowy jest okolicznością łagodzącą, bo sprawczyni działała w stanie ograniczonej poczytalności. Poza tym, o stanie psychicznym kobiety wypowiedzą się biegli. Być może zamiast do więzienia zostanie skierowana na leczenie psychiatryczne.

Gość w Katolandzie gdzie się srają
z kultem Matki Boskiej, potępia się kobiete w szoku poporodowym, zamiast otoczyć ja opieką. Tak wyglada miłość katolicka tfu

Gość strrrrrrraszne
do "trochę zrozumienia" jak sama napisalas jest to okolicznosc łagodząca ale nie usprawiedliwiająca - więc POMYŚL trochę zanim coś napiszesz

Gość sfdfdf
to morderstwo i nic tego nie zmieni a tu w dodatku jest nad wyraz jak widać okoliczność łagodząca bo za zabójstwo tylko 5 lat>? zallllll

j agdy urodziłam i dostałam dziecko na ręce dziękowałam wszystkim i gadałam jak nakręcona ajak położna wypisywała identyfikator dziecka to zapomniałam jak ma mieć na imię, jak sama się nazywam i wogóle dzwoniło mi w głowie

to ponawiam złapać ojca dziecka- matka do kicia ,a jego wykastrować

Gość trochę zrozumienia
Życzę wszystkim, żeby szok poporodowy lub psychoza poporodowa przytrafiła się im. Naprawdę życzę wam tego z całego serca. Niektórzy są tak pozbawieni empatii, że muszą przeżyć coś na własnej skórze, żeby wiedzieć jak to jest. Co do wyroku - nie wiem, jaki będzie. Być może okaże się, że kobiecie jest potrzebne leczenie psychiatryczne. Wtedy w ogóle nie trafi do więzienia.

Gość strrrrrrraszne
widać ile w tobie jest empatii skoro "życzysz wszystkim szoku poporodowego"

Gość trochę zrozumienia
Acha i z tego co wiem, wyroki za zabójstwo w szoku poporodowym są śmiesznie niskie. W jednym przypadku kobieta została skazana na rok więzienia. Mogą się zdarzyć nawet wyroki w zawieszeniu. W takich wypadkach sąd bada okoliczności zabójstwa, stan psychiczny kobiety w momencie popełnienia czynu, jej stan psychiczny w ogóle, sytuację życiową i materialną. Im lepsza sytuacja kobiety, im większe wsparcie mogła mieć w rodzinie, tym wyższy wyrok.