Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede glosowala na pis...

Bede glosowala na PIS a wy?

Polecane posty

Gość IMO13699
Potęga USA została zbudowana na Drugiej Wojnie Światowej i na szczycie do tej pory utrzymuje się dzięki przemyslowi militarnemu (chociaż ostatnio coras słabiej).

Gość IMO13699
Dla tego Stany muszą wywoływać co jakiś czas jakąś wojenkę. Zaraz! Wróć! Ja tak nie chciałem powiedzieć! Miałem na myśli, że słusznie wprowadzają Wolność i Demokrację dzięki swoim bohaterskim czynom. Niech Bóg Błogosławi Amerykę!

Gość nnddjkfn
Ja też na PiS :)

Gość IMO13699
Gozrej jak Kaczor v.2 zostanie prezydentem i w odwecie za braciaka wojne Rosji wypowie...

Gość a ja będe głosowac na
RUCH POPARCIA PALIKOTA !!! Palikot rządzi !!, jeszcze z nich wszystkich jest najlepszy, taki świr, pozytywnie zakręcony człowiek. I ma duuuużo kasy - a to ważne ... bo widac ze nie pcha się " do koryta " , dla kasy.

Gość IMO13699
Co Ty pieprzysz? Bum gospodarczy nastapił u nich właśnie w trakcie wojny.

będę głosowała na PIS albo SLD bo nie mam zamiaru płacić w przyszłości 10 zł za cukier! :o...

USA wyszła zwycięsko z wojny ponieważ nie ingerowała zbytnio w działania militarne przeprowadzane na terenie europy... ;) ale już wcześniej radzili sobie dobrze...

Gość Jacq
Jakbym miał głosować zgodnie z przekonaniami, to chyba na dzień wyborów (lub weekend - zależy co Komorowski postanowi) kupił bym bilet lotniczy do np Acapulco, albo gdzie by tam akurat tanie połączenie było: http://www.sky4fly.net/mapa-tanich-lotow.html i powiedział pa pa! Ale pewnie będę głosował na i PO i na PiS (akurat takich mam polityków w regionie że znam nie normalsów i z jednej i z drugiej partii) , ewentualnie PJN, albo Korwina choć on jest jednak chyba za bardzo "odleciany".

Gość stasia 9090
Bym ja też głosowała na PIS ale sie nie doczekam ,wcześniej bedzie w polsce rewolta,i poleje sie krew,,A w tym tygodni bedzie trzesienie ziem w łameryce,i zginie z mapy półwysep kalifornijski, losandzeles,i wschodnia cześć usa nowy jork ,a siła wybuchu bedzie wieksza jak w japoni,Polska nawet nie bedzie gospodarzem igrzysk euro 2012,zostaną jej odebrane!!!

A ten pajac znowu na forum i jego teorie o wyższości rasy aryjskiej... Zapuść wąsa jak twój idol - Adolf H., opracuj program gospodarczy po czym startuj w wyborach. Wymyśl sposób mierzenia ile w Polaku prawdziwego Polaka po czym przymusowo wysiedlaj tych niegodnych życia w tej krainie mlekiem i miodem płynącej. Ty będziesz mieć zajęcie a my spokój na forum. Nie mówiąc już o dobrej rozrywce oglądając Szkło Kontaktowe z tobą w roli głównej. Dla odmiany przestaną z Kaczora się śmiać.

Hahahahaha Widzę, że już nic nie masz na mnie skoro z pedofilem wyjeżdżasz :D Zdziwiony, że ze mną dziewczyna chciała rozmawiać? Idź podpal śmietnik, wysprejuj na murze swastykę i poczuj się patriotą. Może cię blacharnia zwinie i na dołku rozmasują kark pałami.

Gość BSA jaka dziewoja
jaka chciala rozmawiac z darkerem ?

"Przecież ona nawet nie wie jak ty wyglądasz" A tobie skąd to wiedzieć? :D:D:D "Zresztą zrobiła sobie z ciebie zabawkę,pobawiła się i wyrzuciła." Widzę, że wiesz więcej od niej :D "Trzeba przyznać że zabawę miała niezłą z tobą." Wciąż z sobą mamy. Jakieś mocno nieaktualne informacje posiadasz. "co jak pies biegał za laskami na uczelni,ale każda go wyśmiała,hahaha." Ja przynajmniej mam jakąś przyszłość przed sobą. Tobie zostanie zasiłek i narzekanie, że ci "brudas z zagranicy" ukradł pracę. Przy segregacji śmieci.

"jaka chciala rozmawiac z darkerem ?" Cały czas z nimi rozmawiam. Ten tu lepiej poinformowany niż sami zainteresowani.

Gość nastoletnia i darker
porozmawiali sobie , co w tym zlego ?

"i wygląd też ma w pełni dziecka." I tu byś się chłopie zdziwił baaardzo :D "Jedynie to trzeba przyznać że nastolatka jest inteligentna i nieźle się pobawiła darkerem." My się teraz prywatnie codziennie bawimy.

"porozmawiali sobie , co w tym zlego ?" Zazdrości :D Jemu matka musiała kiełbasę na szyi wieszać aby psy chciały się z nim bawić.

Gość ion
Kobiety i biedacy nie posiadający własnego domu, firmy czy ziemi nie powinni głosować. Można ich kupić za ochłapy i błyskotki.

Gość do siuruf
tu nie forum polityczne i wypierdalac z uczuciowego