Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badaczka rynku w PL

jakich marek sprzet kupuja kafeterianki i kafeterianie????????????

Polecane posty

Gość Badaczka rynku w PL

Jakiej marki macie i czy jestescie z niego zadowoleni jak oceniacie sprzet w skali 1-10 - Lodówka(Marka/ ocena) - Pralka - zwywarka -kuchenka/piekarnik - telewizor -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray - zestawe stereo -Komputer stacjonarny/Monitor -Laptop -Telefon stacjonarny -telefon komórkowy - żelazko - drobny sprzet AGd-itp. ekspress do kasy , toster, opiekacz jesli czegos nie posiadacie wpisujcie NIE MAM. zapraszam do ankiety. Byc moze pomoze nam w psoósb obiektywny ocenic sprzezt jaki kupujemy.

Gość marka telewizora?
nie mam :D

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
- Lodówka(Marka/ ocena)-Indesit - Pralka-Indesit - zwywarka-nie mam -kuchenka/piekarnik-stara, nie wiem jakiej marki - telewizor-Elemis :classic_cool: -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray-Philips - zestawe stereo-JVC -Komputer stacjonarny/Monitor-nie wiem/Samsung -Laptop-Toshiba -Telefon stacjonarny-nie mam pojęcia -telefon komórkowy-Nokia - żelazko-jakiejś nieznanej, nie pamiętam w tej chili - drobny sprzet AGd-itp. ekspress do kasy , toster, opiekacz-różnie

Gość kat..B..
niechce mi się teraz iść wszystkiego obczytywać ale telefon mam sony-ericsson

Gość juzek uf45
Lodówka(Marka/ ocena) -polar Pralka-gorenje zwywarka-brak kuchenka/piekarnik-amica telewizor-samsung odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray-brak zestawe stereo-brak Komputer stacjonarny/Monitor-grom wie Laptop-brak Telefon stacjonarny-brak telefon komórkowy-nokia żelazko- daewoo agd drobne -nie chce mi sie wymieniac

Gość bleblusiakahjs
telewizor-Orion pralka-indesit lodówka-whirpool komputer-samsung telefon komórkowy-samsung głośniki-samsung monitor-LG wieża-philips kuchenka-kuchcik(z biedronki) czajnik-zelmer mixery,sokowirówki-jakieś firmy nieznane

Gość bleblusiakahjs
jeszcze odtwarzacz dvd-thomson

Gość zazwczaj jest
Lodówka- Indesit - Pralka- Bosh - zwywarka- nie mam -kuchenka/piekarnik- Mastercook - telewizor- (mam 2) LG i Daewoo:classic_cool: -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray- nie mam - zestawe stereo- LG -Komputer stacjonarny/Monitor- LG i Samsung (tez mam 2) -Laptop- Toshiba -Telefon stacjonarny- nie mam -telefon komórkowy- Samsung x2 i Nokia - żelazko- Tefal - odkurzacz- Zanussi

Gość Badaczka rynku w PL
dobra dzieki ze wypełniliscie ale gdzie sa oceny ? np lodówka electrolux 9 telefon kom. nokia 10 zmywarka np. Nie mam telewizor - telefunken 3

Gość marka telewizora?
poprawiam się nie mam ocena 10 :D

- Lodówka - BOSH 9 pkt - Pralka - BOSH 10 pkt - zwywarka - brak -kuchenka/piekarnik- mastercook 6 pkt(beznadzieny piekarnik) - telewizor - LG 10pkt -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray - zestawe stereo SONY 10 pkt -Komputer stacjonarny/Monitor - Panasonic - 3 pkt - juz z 5 razy naprawiany monitor -Laptop ASUS daje 10,bo jest niezniszczalny:) -Telefon stacjonarny - bezprzewodowy Panasonic, 8 pkt. -telefon komórkowy - LG - 6pkt. - żelazko - Zelmer 10pkt - drobny sprzet AGd-itp. ekspress do kasy , toster, opiekacz - Zelmer 10 pkt

Gość bleblusiakahjs
chyba wszystko mogę ocenic na 10 prócz wieży philips(najpierw popsul sie odtwarzacz kaset a nastepnie płyt CD.Radio od samego poczatku było jakies trzeszczące więc oceniam na 2 i trudno mi ocenić telewizor bo nie wiem czy odtwarza mpge4 ale obraz ma dobry jeśli jest te mpge4 to daje 10.

Gość Badaczka rynku w PL
marka telewizora?- lodówki, pralki i odkurzacza tez nie posiadasz?

Gość Badaczka rynku w PL
zapomniałem o rubryce odkurzacz - wstawicie w rubryke toster , albo zamaist drobnego agd, chcoaiz drobne agad, ekpressy do kawy, opiekacze, sokowiruwki, blendery tez mozecie oczywiscie napisac:)

Gość ..............ogler
Jakiej marki macie i czy jestescie z niego zadowoleni jak oceniacie sprzet w skali 1-10 - Lodówka(Marka/ ocena) LIEBHERR 10 (now - Pralka ELECTROLUX 7 - zwywarka AEG 10 -kuchenka/piekarnik SMEG 9 i AEG 10 - telewizor SAMSUNG 10, SAMSUNG 8, SONY 8 -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray PHILLIPS 9, MANTA 7 - zestawe stereo PHILIPS 9 -Komputer stacjonarny/Monitor FORMAT 7 i LG 7, ASUS 7 i SAMSUNG 8 -Laptop FUJITSU SIEMENS 7 -Telefon stacjonarny PANASONIC 7 -telefon komórkowy SONY ERICSSON 8 - żelazko PHILIPS 9 - drobny sprzet AGd-itp. ekspress do kasy PHILIPS SENSEO 10 toster,opiekacz TEFAL 6 odkurzacz ZELMER 8 sokowirowka ZELMER 7 robot kuchenny RONIC 7 maszynka do miesa ZELMER 10 filtr do wody BRITTA 10 mikser ZELMER 9, HEMA 9 waga elektroniczna DUKA 10 czajnik elektryczny HEMA 8 masazer do stop BOMANN 7 kalkulator naukowy CASIO 10 szczoteczka elektryczna ORAL B 7 depilator PHILIPS 8 trymer REMINGTON 6 suszarka SIEMENS 9, BRAUN 8

Gość ..............ogler
A i jeszcze: pochlaniacz CANDY 5 dawna pralka ARISTON 6 radio PANASONIC 9 dawny trymer ZELMER 10

Gość po co ta ankieta?
- Lodówka - hotpoint ariston - Pralka - electrolux - zwywarka - electrolux - płyta gazowa/piekarnik - electrolux/hotpoint ariston - telewizor - samsung, philips -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray - PlayStation - zestawe stereo - NIE MAM -Komputer stacjonarny/Monitor - składany / samsung -Laptop - hp, toshiba -Telefon stacjonarny - NIE MAM -telefon komórkowy - LG - żelazko - Tefal - drobny sprzet AGd-itp. : ekspres - Saeco czajnik, wyciskacz do cytrusów, toster, parowar - Philips blender z kruszarką - Braun opiekacz do kanapek - jakiś marketowy no name

Gość po co ta ankieta?
Ocen nie wystawiłam, bo za krótko mam to wszystko, żeby oceniać :) Jak sprzęt przeżyje gwarancję to wtedy będę wystawiać oceny.

Gość ..............ogler
mp3/usb CREATIVE 10 zestaw do skypa LOGITECH 9 myszy i klawiatury LOGITECH 10 drukarka HP 8, CANON 10 aparat cyfrowy OLYMPUS 8

Gość ..............ogler
* drukarka HEWLETT PACKARD 8, CANON 10

Gość jakas tam.,.
Lodówka-Beko 4 Pralka-Samsung 10 Zmywarka-Nie mam Kuchenka-nie wiem Telewizor-Philips 8 Laptop-Sony vaio 10 DVD-Manta 10 Telefon komórkowy-Nokia N900 1 żelazko-chyba Tefal 10 A agd itd. nie chce mi się wymieniać

- Lodówka- Amica - Pralka- Amica - zmywarka- Bosch -kuchenka/piekarnik- Amica - telewizor- Daewoo -odtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray- Manta - zestaw stereo- Creative -Komputer stacjonarny/Monitor- HP /Samsung -Laptop- LG XPRESS DUAL -Telefon stacjonarny- Orbit :D -telefon komórkowy- Samsung - żelazko- jakieś francuskie :D - toster, gofrownica- mam, ale nie pamiętam firmy :(

Gość pogorria
Lodówka- Indesit Pralka-Amica zwywarka-brak kuchenka/piekarnik-Zanussi telewizor-Samsung odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray-Ssamsung zestawe stereo-brak Komputer stacjonarny/Monitor-Samsung Laptop-Samsung Telefon stacjonarny- Siemens telefon komórkowy-Nokia żelazko- Braun odkurzacz- Amica opiekacz- Philips

- Lodówka(Marka/ ocena)- Elektrolux - Pralka- Indesit - zwywarka- NIE MAM -kuchenka/piekarnik-MASTERCOOK - telewizor-SONY -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray-SONY - zestawe stereo-BRAK -Komputer stacjonarny/Monitor-BRAK -Laptop-HP -Telefon stacjonarny-BRAK -telefon komórkowy-NOKIA - żelazko-TEFAL

Gość Ewela_19
- Lodówka Candy - Pralka Mastercook - zmywarka nie mam -kuchenka/piekarnik Mastercook - telewizor nie mam -odtwarzacz /nagrywarka DVD/Blue-ray (w kompie) :P - zestaw stereo (głośniki do kompa Creative) -Komputer stacjonarny/Monitor nie mam -Laptop Sony Vaio -Telefon stacjonarny nie mam -telefon komórkowy LG - żelazko Bosch - drobny sprzet AGd-itp. ekspress do kasy nie mam toster Electrolux czajnik Amica mikser kielichowy Philips okap Amica mikrofalówka Daewoo blender Electrolux filtr Laica wyciskarka Philips suszarka Bosch odkurzacz Amica

Gość ziol.sssa
telewizor-Orion pralka-indesit lodówka-whirpool komputer-samsung telefon stacjonarny - panasonic głośniki-samsung monitor-LG wieża-philips kuchenka-kuchcik(z biedronki) czajnik-zelmer mixery,sokowirówki-jakieś firmy nieznane

Gość zawiossdas
- telewizor - samsung, philips -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray - PlayStation -Komputer stacjonarny/Monitor - składany / samsung -Laptop - hp, toshiba -Telefon stacjonarny - tylko Panasonic

Lodówka(Marka/ ocena) - ariston hot point cena ok 700e Pralka- mile zwywarka bosch kuchenka/piekarnik zanussi telewizor-samsung i Panasonic 42 " odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue- Panasonic zestawe stereo-nie wiem nawet Komputer stacjonarny/Monitor Acer , monitor 61cm Benqu czy jakos tak Laptop- padl Telefon stacjonarny-nie wiem namet telefon komórkowy-htc , iPhone4 żelazko- tefal parowy