Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badaczka rynku w PL

jakich marek sprzet kupuja kafeterianki i kafeterianie????????????

Polecane posty

- Lodówka(Marka/ ocena) - Candy (10) - Pralka Candy - zwywarka Mastercook -kuchenka/piekarnik Candy - telewizor Sony Bravia -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray Sony - zestawe stereo LG -Komputer stacjonarny/Monitor HP -Laptop Sony Vaio -Telefon stacjonarny Philips -telefon komórkowy Samsung Ace - żelazko Tefal - drobny sprzet AGd-itp. ekspress do kasy , toster, opiekacz Toster, opiekacz Moulinex, czajnik Philips, odkurzacz Samsung

Gość kaziko .
Lodówka Mińsk Telewizor Rubin 747 Pralka Frania Komputer AMD k6 socket7 300Mhz Monitor 14 acer Kuchenka gazowa - zbyt zatłuszczona aby odczytać markę szuszarka Farel Mikser predom odkurzacz zelmer metalowy

Gość anna.janna
w telefonach stacjonarnych mam zaufanie tylko do panasonica a w w prralkach o boscha

Gość ssazsa
ja tylko pamiętam swój telefon stacjonarny - Panasonic

Gość ssazsa
ja tylko pamiętam swój telefon stacjonarny - Panasonic

- Lodówka - INDESIT - 9 - Pralka - LG - 9 - zwywarka -kuchenka/piekarnik TEKA/SIEMENS - 10 - telewizor - SAMSUNG - 10 -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray - MANTA 10 :D - zestawe stereo - BRAK -Komputer stacjonarny/Monitor SKŁADAK/LG - 10 -Laptop - BRAK -Telefon stacjonarny - BRAK -telefon komórkowy - stara NOKIA, nie pamiętam numeru - 10 - żelazko - TEFAL - 10 - drobny sprzet AGd-itp. ekspress do kasy , toster, opiekacz - opiekacz do sandwichów - PHILIPS - 10 blender z przystawkami - BRAUN - 10 maszynka do mielenia mięsa - ZELMER - 10 odkurzacz - ZELMER - 10 :)

Gość arya , podaj
marke ekspresu do kasy :D

Gość fgrftrert
Jakiej marki macie i czy jestescie z niego zadowoleni jak oceniacie sprzet w skali 1-10 - Polar, 10/10 :) - Bosch 8/10 (głośna trochę i dlatego taka niska ocena :D) - zmywarki brak -kuchenka beko 5/10 - Sony 9/10 -odtwarzacz /nagrywarka DVD/Blue-ray philips 6/10 - zestaw stereo philips 8/10 dalej mi się nie chciało

Gość to ja tez wymienie
lodówka- electrolux pralka-polar kuchenka-mastercook zestaw dvd, cd, radio - teac telefon-nokia laptop-hp żelazko-moulinex robot kuch. blender- zelmer suszarkolokówka-braun depilator-braun

Gość dfdfdeg
Candy amica philips sony ericsson ( z tych drozszych)

Gość dfdfdeg
lapek toschiba (najlepsiejszy na swiecie)

Gość moj ideal :)
- Lodówka(Marka/ ocena)-indesit - Pralka- Daewoo - zwywarka nie mam -kuchenka/piekarnik -mastercook - telewizor-technika -odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray- philips - zestaw stereo- nie pamietam -Komputer stacjonarny/Monitor-nie pamietam, acer -Laptop-hp mini -Telefon stacjonarny - nie mam -telefon komórkowy- samsung avila - żelazko-moulinex - drobny sprzet AGd-itp. ekspress do kasy , toster, opiekacz-sanyo

Lodówka(Marka/ ocena) - BEKO Pralka- BEKO zwywarka-brak kuchenka/piekarnik MASTERCOOK telewizor- CURTIS I DRUGI SANYO odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray-brak zestawe stereo-DVD CLARUS Z BIEDRONKI Komputer stacjonarny/Monitor-NIE MAM Laptop-TOSHIBA Telefon stacjonarny-brak telefon komórkowy NOKIA X200 żelazko- NIE WIEM agd drobne -nie chce mi sie wymieniac

Gość mała Basia :(
" Rozmowa w sklepie. Para wybiera laptopa: Dell? No nie wiem... To chyba nie jest jakaś znana firma... Nie, to jest naprawdę bardzo dobry sprzęt. Wie Pan, bo żona tylko na Elektroluxie pracuje... " :classic_cool:

Gość Finia
Ja się najbardziej przekonałam do LG, choć nie jest to pozytywnie oceniana marka. Mam pralkę i lodówkę, kilka rzeczy z drobnego AGD i póki co wszystko działa jak powinno. Wiadomo, wieczne nie jest ale nic nie trwa wiecznie :-)

Gość blinka balbinka
dużo z was nie ma zmywarek, SZOK :o

Gość blinka balbinka
nie dziwie sie ze w polsce uzywa sie zwrotu baby do garow powaznie pisze dlaczego nie macie zmywarek? :o

Gość zielono- biebieska
Lodówka(Marka/ ocena) -BOSH( 5/5) Pralka-BOSH (5/5) zwywarka- BOSH (5/5) kuchenka/piekarnik-Mastercook (5/5) telewizor-brak odwtwarzcaz /nagrywarka DVD/Blue-ray-brak zestawe stereo-brak Komputer stacjonarny/Monitor-brak Laptop-ASUS (3/5) Telefon stacjonarny-brak telefon komórkowy-NOKIA (5/5) żelazko- TEFAL na parę (5/5) agd drobne: czajnik- ZELMER (5/5) odkurzacz HOOVER (4/5) ekspress- De Longhi (3/5) Suszarka- Tchibo (4/5) toster: Adler (5/5)

Też mam w domu różnych marek sprzęty, ale jeśli chodzi o te większe jak lodówki czy pralki to tylko LG kupuję.

Też mam w domu różnych marek sprzęty, ale jeśli chodzi o te większe jak lodówki czy pralki to tylko LG kupuję.

Gość wiosnawpelnejkrasie
no jeśli o mnie chodzi to też różnych marek kupuję sprzęt. Ale najczęściej sprzęt do domu wybieram Bosch, albo zelmer. Co prawda nie należy on do najtańszych, ale jak się zna takie miejsca, jak magiczna planeta można trafić na fajną promocję i kupić coś naprawdę fajnego.

Gość no cudo
kaziko . Lodówka Mińsk Telewizor Rubin 747 Pralka Frania Komputer AMD k6 socket7 300Mhz Monitor 14 acer Kuchenka gazowa - zbyt zatłuszczona aby odczytać markę szuszarka Farel Mikser predom odkurzacz zelmer metalowy jak dla mnie wygrałeś :P

Gość gregorra
- Lodówka - LG - świetna - Pralka - LG - niezawodna - zwywarka - Bosh - mało używana, ale ok -kuchenka/piekarnik - Amica - jakoś zipie - telewizor - LG - dobra jakość -Laptop - Sony - zalany, czasem sie zacina Najbardziej zadowolona jestem ze sprzętów marki LG i te modele częściej wybieram.

Gość pinio kogut
do wszystkiego mam babę, ma na imię Mariola i oceniam ją na 7, żeby się jej w dupie nie poprzewracało

Gość inez.czarna
No tak bo teraz nawet baba pralkę naprawi,jeśli oczywiście wcześniej sobie kupi LG z opcją Smart Diagnosis :)

Gość jodełka++++
Ja najczęściej kupuję sprzęty LG ze względu na dobrą jakość, przystępne ceny i duży wybór.

Gość psonia
Dla mnie także ok, sprzęty takie jak lodówki czy pralki są ciche i funkcyjne, poza tym LG stawia na nowoczesne rozwiązania i udogodnienia.