Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopiec z wielkoopolski

Jakie są dziewczyny w Anglii ?? :) wiecie?

Polecane posty

Gość mieszkam w uk od lat
bo WIEKSZOSC polakow ktrozy przyjechali tutaj to buraki!!!! tak samo jak wiekszosc polek to tanie,naiwn puszczalskie z tandentym makijazem i przesuszonymi wlosami zafarbowanymi na super jasny blond. zwracam uwage na slowo -WIEKSZOSC polacy -faceci ,przewaznie ogoleni na lyso(raz -mysla,ze wyglada jak macho, 2-oszczedzaja na fryzjera- tak ,tak ,przedsiebiorczosc taka jakos nie jest za pozytywnie postrzegana), w dresach ( :O ), co drugie slowo to kurwa, mordy w ogole maja jak buldogi, laza jakby gowno mieli w majtach ,czesto smierdza np.niekoniecznie dlatego ze sie nie myja,ale poalcy prezawnie pracuja na budowach i sie poca a ptoem w tym samym ubranku laza przez kilka dni. poza tym angielski-albo w ogole nie znaja albo maja tak zjechany akcent az troche brzmia jakby mieli downa. ogolnie sa dosyc agresywni, najczesciej maja przy sobie piwsko......

Gość sosossossosoa55
Ja ci powiem ,to co ja uslyszalam w pracy . Polaka nikt nie chce bo istnieje przekonanie ,ze wyglada jak wyglada - w temacie wyzej zostalo to opisane. I to niestety prawda. Nie chodzi tez o kase,ale charakter ,styl bycia. Polski facio jest po prostu nudziarzem , zakompleksiony , desperat , malo rozrywkowy ( nie mam na mysli chlania wódy po pracy) , oglnei dupa wołowa. Jak znasz czeski to udawaj czecha. Oni są bardzo fajni, nie tak popieprzeni jak nasi rodacy. A angielki wcale brzydkie nie są , jest duzo grubasek ,niektore maja taka figure gruszki ,ale z twarzy znam sporo ładnych . A takie pierdoly ze to paskudy opowiadają wlasnie panowie , bo zadna ich nie chce . To samo jest we wloszech . Polaka nikt nie chce bo nie dosc ze wyglada jak jajogłowy dziad to ma zrytą psychike . dziekuje,dobranoc :D

no nareszcie jakies konkrety ;)

Gość Juicy Friut
Moim zdaniem Angielki są okropne, ubierają się bez gustu, ładu i składu. Poza tym ostre imprezowiczki i raczej niezbyt urodziwe.

do tego polacy niczym sie nie interesuja,co najwzyj grami komputerowymi i motoryzacja. wakacje- tylko polska,bo boja sie wyjechac gdzies indziej, jezli chodzi o probwanie kuchnii z innych krajow -to co najwyzej pojscie na kebaba. wyjazdy poza maisto- niew eidza gdzie ,nie weidza jak ,szkoda im kasy na bilet - no i znowu wychodzi brak angielskiego.

i angielki sa w wiekszosci brzydkie,ale jeszcze w 'wiekszej wiekszosci'' baaaaardzo puste.

Gość sosossossosoa55
dokładnie :O wiekszosc tu przyjechala po kasiore i nic innego a ci ktorzy szukają czegos inengo nie znaja angielskiego ,albo dupy wołowe z nich i desperaci . Taka prawda.

i poalcy sa bardzo niecierpliwi i wybuchowi, latwo mozna ich wkurwic. dlatego ja nie moge byc z polakiem bo on sobie nie da ze mna rady ;-)

no to lipa :D moze nie jestem '' dupą wołową'' musze sie przekonac na wlasnej skorze

do tego jeszcze polacy uwazaj ze sa najlepisi. anglicy to debile, azjaci to bruday a czarni to powinni im sluzyc.

juz nie moge sie doczekac , bede jadl kupe w londynskich burdelach :classic_cool:

Gość z opisu osoby o nicku
mieszkam w UK od lat ewidentnie wnioskuję, że i ja, i mój mąż jestemy tymi Polakami z mniejszości ;) :D włosów blond nigdy nie miałam, tipsów, solarki itd także nie. maluję dsię tak, że prawie wcale nie widać. natomiast mój mąż dresy może i nosi czasem w domu jako wygodne domowe spodnie ;) ale nie chodzi jakby miał coś zrobione w gaciach (dobre okrrślenie, trafne), nie łązi z piwem po ulicach, klnie znacznie nije niż ja i ma włosy do połowy pleców :) oboje mamy prawie trzydziestkę, w UK od 4,5 roku.

Gość morderca szerszeni
No fakt, lepiej nie napalajcie się na Angielki jeśli nie chcecie znaleść się w przypałowej sytuacji. Generalnie jest tak że większość rodowitych wyspiarek nie przepada za Polakami.i vice versa.Pokazanie się w Polsce z Brytyjką to z lekka obciach

Gość prestonica
bo Brytyjki wyglądają jak wieprze ;)nawet jak znajdziesz młodszą to twoja babcia będzie ładniej wyglądała niż ona , a po za tym Anglicy są tępi i są strasznymi flejami , chcesz mieć pannę która ma burdel w pokoju nie zmywa często makijażu , nie wyciera butów i rzuica smieci po domu gdzie popadnie , nie ugotuje ci nic i będzie od ciebie wymagać cudów na kiju?

Gość no nie wiem czy takie ładne
jak idzie ładna dziewczyna na ulicy w UK to na 99,9 % polka ;) angielki to grubaski z brzydkimi zajęczymi mordami , zaniedbane i niedomyte , do tego straszne fleje nie sprzątaja domów i nie potrafią nic ugotować a od faceta wymagają cudów

Gość morderca szerszeni
Niski poziom moralny i intelektualny jest głównym problemem wyspiarskich dziewczyn. Oczywiście są też pewne wyjątki które potwierdzają zaregułe ale uśredniając to nienajlepiej się prezentują. Dodam tylko że w Europie mają gorszą opinie niż polscy mężczyźni.

Gość kolejny mogacy mnie cmoknąć
(może jakieś numerki im wydawać?)Są takie i takie jak to w życiu.

Gość prawda121
Angielskie dziewyny jak juz ktoras wyrwiesz to raczej samotna matka leniwe palace niepotrafiace gotowac straszliwie zapasione. Przed toba prawdopodobnie miala ja polowa miasta. Dla tych lepszych jestesmy niczym 5 kategoria podludzi. Oczywiscie zdarzaja sie takie co lubia Polakow ale nie napalajcie sie zbytnio prawdopodobnie przed toba miala kilku arabow czarnych i azjatow wiec jak szukasz jakies egzotycznej choroby idealnie sie nadaja. O Anglikach coz dla Polek to jak zlapac Boga za nogi takie maja mniemanie ze to jakis awans spoleczny chocby ten ich John byl zwyklym robolem jak Polak. Najczesciej jest to milosc do pierwszego dziecka a pozniej znajduja sobie kolejna naiwna. Oczywiscie sa tez zwiazki Polek ze starszymi Anglikami o gorszej aparycji takie cos tylko ma w sumie duze szanse przetrwac. On dziad po 50 on 20 kilka i tak lepszego nic nie znajdzie.

Gość yujyhjh87i7
Polki to straszne lenie ale wyspiarskie dziewczyny to już kompletnie tam mają lepszy social - to pewnie dlatego - tam anglicy nie pracują tylko dostają od państwa a zapierdzielają tam polacy

charakter - Angielki sa bardzo rozkapryszone , czesto zimne , leniwe , niedostepne i sprawiaja wrazenie znudzonych dam poniewaz - o patologicznych kobietach pisal nie bede , bo szkoda czasu...Polki pomimo swoich licznych wad sa zdecydowanie na wyzszym poziomie intelektualnym i bardziej przystepne mentalnie dla Polakow... wyglad - tu sprawa wyglada tak : Angielki , ktore sa bardzo nietrakcyjne lub nieatrakcyjne wygladaja fatalnie jak potwory --- a Polki , ktore sa nieatrakcyjne wygladaja lepiej i jest ich mniej ....natomiast jesli chodzi o atrakcyjne i bardzo atrakcyjne dziewczyny , to Angielki wygladaja lepiej i sa o wiele lepiej zadbane oraz maja lepsze maniery.... z reszta jedz do Londynu i sam sie przekonaj ...

Gość aassssssdf
Angielki do 17-18 lat jak tako wyglądają.... a potem zapasione strasznie ;) tyczy sie to głównie mniejszych miejscowości i jest to prawie standart - w większych miastach jest trche lepiej ale też jest duzo grubasek.... co do Polaków dresiarzy to niestety prawda - takich Polaków z daleka rozpoznasz....

Gość gość
Jezeli szukasz związku to trzymaj się z dala od angielek , bo naprawde trudno znależć jakąś konkretną . Ogólnie angielki to pustaki straszne , za dużo makijażu , większość z nadwagą i ciągle imprezują, jednym słowem ''wyzwylone...'' . Ale jezeli szukasz dziewczyny na noc to jestes w raju i to jedyne co bym polecał to przypadkowy sex , bo dobrej żony to tutaj nie znajdziesz

Gość gość
Polacy tez sa normalni w UK po prostu malo jest wolnych fajnych angielek te wolne to maja 3 dzieci i brzuch jak u słonia. Te fajne spotykaja sie z Anglikami bo po co z Polakiem (dla nich jestesmy jak Murzyni w Polsce patrza na nas z góry). Takze to ze obcujemy z niszymi warstwami spolecznymi powoduje ze takie kobiety mialy najczesciej kilka zwiazkow i dzieci. Anglik nawet jak dzieci ma to nie zyje z nimi wiec moze sobie zaliczac Poleczke i jemu to nie robi roznicy czy jest ona sprzataczka czy myje gary w restauracji potrzebuje jej w lozku i kuchni. Reszta nie ma znaczenia bo to prosty narod jak cep.

Gość gość
Jestem tu naście lat...i powiem jedno. Angielki nie są materiałem na partnerkę. Jak ktoś dobrze napisał wcześniej: jeśli szukasz kogoś na jedną noc to przyjeżdżaj ale poważnie pomyśl o dobrym zabezpieczeniu.