Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam w uk od lat

prrawdziwaowieczkabozza - pomoc specjalisty wymagana!

Polecane posty

Owieczka to moja internetowa bratnia dusza:) bardzo ja lubie, madra, dobra osoba ale niestety malo kto ja rozumie

Gość prrawdziwaowieczkabozza
Wiecie ja musiałam pomóc tym braciom bo 2 siostry miałam adoptowane i też były głupsze ode mnie i sie powiesiły. No to zawsze się będę za nich modlić, żeby tam jakoś wyglądali. Tego starszego też by się dało tak ożenić jak tego młodszego z tej 1 rzeczy, ale to bym musiała mieć to rozgrzeszenie bo by mnie wyśmiali. Ale oni będą ogrywać Polaków tylko tak, a ja co z tego będę miała? I tak sie nie ożenią. NA DZIECI , nie? No to mogę się modlić, ale wiecie - kto mnie pomoże? I to wiem, że oni to kara boska za 2 siostry samobójczynie i tyle. I teraz te siostry patrzcie - wszystko źle - KOLEŻANKA mi pomogła ze studiów teraz. A bracia? Jak wyjdziesz za mąż mi powiedzą. Z mężem możesz być. A no to wy z żonami i też zwalajcie. I jeszcze 20 samobójców z średniej. Matko - no nudno mi nie ma. I tyle wam napiszę. A szkoła? Jak ja tam przepadłam bez sensu. A uczelnia? Ja już tego nie będe komentować. Teraz wszystko z rodziców - koniec szkół. Z biologicznych bo wiecie - tak bez sensu se dziecko zrobić to skandal po prostu. Co prawda ta moja matka to wiecie ona naprawdę nie miała w głowie romansu jak jechała do Niemiec - leciała bo samolotem, no a wyszedł gwałt. Jeszcze sobie datę wybrała, żeby jej się nic nie stało. I może dlatego ja tak umiem gwałty ogrywać. Bo wiecie - ta data jest dobra, no ale ją zgwałcili tego dnia. Czyli inaczej bym musiała i tyle myśleć. Choć data nie jest zła. I tyle. Ale też zaburzona znowu bo to właśnie ją zgwałcili wtedy. Wszystko bez sensu i tyle :( Taka prawda.

Gość eijerijorijorwiojr
Nie na temat? Tutaj na kafe wszyscy piszą nie na temat. Poza tym TEN temat do wielka dupa a nie temat :O I jakoś wątpię w twoje umiejętności interpretowania tekstu, skąd taka pewna jesteś że tu nie ma metafor?

no dobra ale dlaczego?co jest tam takiego złego?Kazdy jej (prawie) jest o UK i lesbach .

Dzięki Pasterz, że mi pomagasz. Słuchaj no - a Ty masz rodowód? Powinieneś mieć. Masz jakiś? Od kogo?

eije coś tam - NIE NA TEMAT ... pisze o konrketynych tematach,nie rób z siebie takiej przemądrzałej...był temat o duchahch wczoraj a Ona o czymś innym.No to na temat tak?Ona pisze od rzeczy -powiedz to normalne?Niczego nie zakładam,nic do niej nie mam...po prostu staram się zrozumieć.

Gość Januszek..........
Pasterz powiem tak.Zal dziewczyny.Jest chora.Każdy,to powie.Jeżeli Ty ją świetnie rozumiesz.To jaki wniosek z tego?????????????????????????

Bo wiecie Pasterz jest opętany żeby mi nie szkodził. On miał zrobić chyba tak - stać o NIEMIECKI rodowód bo widzicie , że jest coś wart, a smolić Kościół w Polsce i wtedy by go tak nie ciągnęło do Polski i byłby Niemcem i wszystko byłoby OK. No ale teraz jest opętany i trzeba z niego ściągnąć przekleństwo. Ja nie umiem. Chyba za niego nie dostałam rozgrzeszenia , ale już to smolę. Ale rodowód powinien miec. Janina nie - ona była i jest straszna - to 7 złych duchów , ale on miał mieć rodowód i byłby zupełnie OK. Nie zasłużył za olane dziecko i tyle. Ale kiedyś dostanie bo ma bardzo dobre serce. Sami widzicie 🌼

Gość Januszek..........
No kurva chyba widac,że chora.Te jej rozmowy ni kupy ,ni dupy się nie trzymają nie!!!!!!!!!!!!!!!

taki wniosek, ze wszyscy jestescie polmozgami , wam sie nawet nie chce wczytac w to co Owieczka pisze i od razu wyzywacie ja od nienormalnych. Spojrzcie na siebie lepiej! i odwalcie sie od niej raz na zawsze! Dziewczyna swoje w zyciu przeszla, pisze bo chce sie wygadac, nie musicie czytac jak wam sie nie podoba!

Gość eijerijorijorwiojr
Ty Januszek za to jesteś chory na powszechnie panującą chorobę, choć niezidentyfikowaną, bo nie ma p prostu kto jej zidentyfikować. Może ona jest chora z twojego punktu widzenia. Ale nie, ty masz zbyt niskie IQ żeby to wszystko pojąć, chociaż do pojmowania nie jest tu zbyt dużo :O Mówiąc krótko: jesteś zwykłym chamem drogi januszku, w dodatku bez mózgu. Gdzie go podziałeś?

Bo wiecie - jakby był tym Niemcem to by siedział w tych robotach, nie ciągnęło by go tak do domu, miałby kolegów, byłby normalny. A tak? Dziecko zrobił bez sensu i od baby do baby. Był nienormalny. No to jest skomplikowane, ale wiecie rodowód jest, żeby sie Z BYLE KIM hajtnąć na dzieci i tyle. No to by musiał bardzo wcześnie ten rodowód mieć i tak go wykorzystać i wtedy by dzieci docenił i wszystko byłoby OK, a tak? Jakiś rozwód bez sensu, dziecko w sumie olane - dosłownie :( Wiecie jak jest. A tak? Miałby ten rodowód i byłby OK. I dobrze by stał o ten kościół, a tak? Wszystko POSRANE - dosłownie :(

Owieczko wroc prosze na swoj autorski temat, bo jak widzisz tu sami ujadacze sie zebrali i tylko krytykuja, szkoda na nich strzepic palce!

Gość Januszek..........
Pasterz bez obrazy.Ty też masz coś z beretem.Czytać jej wypowiedzi?! Nie da się.TYLE>

Gość eijerijorijorwiojr
Jej wypowiedzi trzymają się kupy i to bardzo mocno, jeżeli tego nie widzisz to znaczy że jesteś ślepy na mózg, taka jest prawda

Gość eijerijorijorwiojr
Januszek, nie załamuj mnie... jeżeli nie czytasz jej wypowiedzi, to z jakiej cholery wyciągasz te idiotyczne wnioski??

Aaa widzicie - i od księdza jakiegoś bo - tak myśle - był ministrantem - miał dostać za to rodowód i do domu by przyjechał i wszystko byłoby OK bo byłby Niemcem. I tak się też mój młodszy brat adoptowany ożenić - z rodowodu. Bo on jest Niemcem, ale to jest skomplikowane - miał być z rodowodu, z byle kim na dzieci i koniec. I ten Pasterz Owiec to samo i miałby wiecej dzieci i byłby NORMALNY bo to sie czuje. a tak? Tak jak ten mój młodszy brat... taki sobie pozaburzany cały. Ja też bo o matce nie wiedziałam, rodowodu też nie znałam, nie rozumiałam. Niczego :( Wszyscy sie smiali z tego. Bez sensu :(

Gość Żartujesz prawda?
Taa, ci co nie rozumieja to polmozgi tak? To skoro jestescie tacy inteligentni to napiszcie to normalna polszczyzna dla ludzi ''polmozgowskiego pokroju''. sami z siebie idiotow robicie, serio. 🖐️

Gość Januszek..........
AMEN!!!!!!!!!!!!!

Owieczka to NORMALNA osoba, tylko bardzo wrazliwa, doswiadczona przez zycie jak ktos nie rozumie jej to niech nie czyta i nie wypowiada sie na jej temat! Ja uwazam, ze to madra kobieta i nie zmienie zdania nigdy!

A jaki ja mam autorski temat pasterzu Owiec? Kicham już pokutę i nawrócenie - nie mam rozgrzeszenia - mam wszystko gdzieś. No ale tu Ci jeszcze coś napiszę - w tym watku zanim znowu wyjadę harowac jak wół - mam nadzieję. Pewnego dnia kupię sobie mieszkanie wiesz. Jaka ja będę szczęśliwa wtedy. Aż sie popłaczę. W końcu swoje mieszkanie. Ale kiedy to nastąpi . Za rok uwazam świat się skończy. I tyle Ci napiszę. Czy do tego czasu będę mieć swoje mieszkanie? Bo tylko w nim chciałabym spędzać święta KAŻDE wiesz - SAMOTNIE, REFLEKSYJNIE bo jak sobie pomyślę wiesz, że na Wielkanoc mam przyjechać do tej OKROPICZNEJ wsi to mi sie coś robi, a gdzieś tam też nie chcę być. Ale moje biedne lecz własne mieszkanie w mieście i wszystko gra wiesz. Lecz kiedy to nastąpi? :( Tobie to dobrze - masz swoje mieszkanie, a ja? :(

Słuchaj Pasterzu - byłeś ministrantem w dzieciństwie? Napisz mi, co? Wiesz co tam u tej Jani całej? To jest ruska z którą trzymałam. 5 lat młodsza jedynie. Żyje to jeszcze ta Jania?

Gość lalalalajjajaja
ja pierdolę co za bełkot.

Wierze Owieczko, ze nadejdzie taki dzien w ktorym kupisz sobie swoje mieszkanie! Ja mieszkam sam od prawie 20 lat i powiem Ci, ze czasem naprawde marze o towarzystwie....

Ja wiecie uważam, że wyleciałam za to, że opętałam te janię i żebym tego żałowała, ale co miałam robić :( Nie było innego wyjścia bo mnie swatała z Pasterzem jak szurnięta. A on na mnie naskakiwał. Wszystkich opętałam :( KIedyś ich odpętam. Ale czy zdołam ich odpętać? Oby. Bóg miał takie przypadki, że w łancuchach latali - tak źle jeszcze nie ma. No to odpęta. Bo musisz przyznać Pasterzu , że czasem czujesz się, jakby WAS BYŁO DWÓCH, nie? Przyznaj to tu. Możesz mi to napisac -i tak każdy tu wysyła mnie do psychiatry. :(