Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiek1984

starania o dzidzię

Polecane posty

zapraszam wszystkie przyszłe mamy, które chcą wspólnie czekać na upragnione dwie kreski na teście.

Gość prima aprilisss
juz kilka takich tematow jest

Weź wypieprzaj tym tematem ! Masz dziesiątki innych takich na tym forum! Nudzi Ci się? POSZUKAJ Chociaż ich szukać nie trzeba!......... żal..........

Ja się staram :) to mój 3 cykl, @ powinnam dostać 21 ale owulacje miałam dopiero 21 dnia cyklu tak że i @ pewnie się przesunie ale bardzo bym chciała żeby już nie przyszła

Gość zniesmaczooona
Młoda Mamaa to po cholere tu włazisz :O założ sobie topik o wpadkach :D

młoda mama nie rozumiem co Tobie przeszkadza że ktoś zaklada swój temat, to forum publiczne i każdy ma prawo zakładać swój topik a ty nie musisz na nie zaglądać

i co z tego że jest kilka tematów. Jeśli jest kilka rodzajów szczotek do zębów to nie można produkować nowej? Nie kumam??? mam nadzieję, że mimo złego początku nasze forum się rozwinie i niedługo będziemy mogły zalożyć nowe forum "zostałam mamą" nawet jeśli już takie istnieje ;P U mnie to już 13 cykl starań, ostatnio nawet się udało ale hcg przestało wzrastać i niestety nie wyszło. Mam nadzieje, że tym razem będzie lepiej ;)

nie jesteś moderatorem więc nie ty jesteś od decydowania co wolno a czego nie na forum :)

Gość zniesmaczooona
Młoda Mamaa skoro nie lubisz zaśmiecania forum to mam prośbę- przestań pisać :D

Bo to jest forum CIĄŻA a wy w ciąży nie jesteście, PORÓD do tego wam daleko MACIERZYNSTWO I WYCHOWANIE o tym sie nie wypowiem

Gość zniesmaczooona
Szkoda że osoby bez kultury rodzą dzieci :O

Dziewczyny olejcie jej wpisy totalna ignorancja :) kasiek a robiłaś jakieś badania ?

Gość 0000000000000....
Młoda Mamo - szkoda, że taka śliczna córeczka ma tak głupia i pustą matkę!!!!!

Gość zniesmaczooona
Młoda Mamaa kto komu źle życzy? Szkoda po prostu że Twoje dziecko ma taką niewychowaną matkę co mu przykładu dobrego nie da

Gość Mloda mamo szkoda ze takie
puste gowniary zachodza w ciaze, szkoda, ze sa to osoby bez kultury i szkoda, ze taka sliczna dziewczynka( twoja coreczka) ma zeza:P P.S. Nie jestem staraczka:D

pablinka, lecze się na hiperprolaktynemie. Za duży poziom prolaktyny, teraz niby już się wszystko unormowało i powinno być ok, pożyjemy zobaczymy ;)

dziewczyny nie staraczki jak chcecie się kłócić to uiekajcie na inne forum tutaj mile widziane tylko starające się zapraszamy a reszte ignorujmy :)

No to trzymam kciuki :) ale musisz kontrolować tą prolaktynę bo ona stwarza problemy z zajściem w ciążę ale również jest niebezpieczna w początkowej fazie ciąży. a progesteron w 2 fazie cyklu masz w porządku?

czesc ja też staram sie z mężem o dzidzię już 7 cykl,w tym cyklu wrzucam na luz,bo mam już dość rozczarowań,zobaczymy:) pozdrawiam