Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chmiellla

Ginekolog Kraków

Polecane posty

Witam, potrzebuje namiary na dobrego ginekologa w Krakowie:) Muszę iść prywatnie bo w przychodni Pani mnie poinformowała, że pierwsza wolna wizyta jest dopiero na 16.06...Tylko błagam polećcie mi lekarza który nie bierze horrendalnej ceny za wizytę:) bo jak przeglądam oferty to minimum 200;/

Witaj ja chodzę do dr Kusia na Mieszczańską... Za pierwszą wizytę w lipcu 2011 płaciłam 120 zł usg było w cenie... Później miałam problem z prolaktyną chodziłam na monitoring cyklu bo chciałam zajść w ciąże i płacę mu 100zł :) za 3 mies. urodzi nam się córcia :).. Lekarz miły zawsze uśmiechnięty, dokładny ja jestem zadowolona zawsze odbiera tel.jeśli nie może to sam oddzwania.. Nie wiem czy się podniósł od zeszłego roku ale myślę że i tak jest tani w porównaniu z innymi gabinetami w Krakowie :) http://www.jankus.viapc.pl/

Gość sędziwa pod każdym względem
podobno dr Czekajski jest dobry tel.(12)6487222 - ale nie wiem , osobiście u niego nie byłam

dr Kmieć REWELACYJNY! przyjmuje na os oswiecenia we wtorki i czwartki ja z usg place 100zl bylam juz wiele razy prywatnie i najlepszy lekarz jakiego znam:)

A ja polecam doktora artura filipowicza przyjmuje na Dluga30 :) za wizyte place 70 zl i termini sa kruciutkie nawet mozna powiedziec kiedy by pasowal termin