Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto............

Oglądałem obrady Sejmu w sprawie OFE - smutny i przerażajacy teatr.

Polecane posty

Gość Roberto............
jak dla mnie to dziwne że ludzie tak na spokojnie to akceptują

Gość ciupek
podsumowując - to wy jesteście temu winni. moim zdaniem. marzy wam się życie za "darmoszkę", chcecie żeby "państwo nam zapewniło" zamiast wziąć się do pracy i samemu zarobić na emeryturę to macie . tak to właśnie wygląda jak państwo się bierze za "zapewnianie". Ty oferma weż ty sie od nas odpierdol taki mądry jestes a non stop na tym portalu siedzisz. Kurwa robię 12h dzień w dzień zarabiam grosze ojciec 28 lat pracy matka 26 i chuja mają z tego dokładania do państwa. Człowieku mam prawo krytykować ten rząd bo na niego głosowałem teraz widzę ze to był blad. Ale daj spokoj z haslem wez sie do roboty itp bo nie znasz nikogo tutaj i tym bardzie my Ciebie a skad wiemy ze ty nie jestes jebanym studentem ktory zyje tylko z kasy rodzicow i wielki pracownik.

Gość yhh56tez
ale trzeba kochac polske ;p

Gość ciupek
Ty a co powiesz o Krusie jebani rolnicy opierdalaja sie chuja robia i to kazdy Ci powie biora doplaty za wszystko a gowno maja ziemi bo oni sa najbardziej poszkodowani nic nie placa. Moze zajmijmy sie tymi ludzmi albo kosciolem choc z tym to nikt nie wygra.

Gość Roberto............
szczerze mówiąć skoro ja zarabiam i to z moich zarobków są potrącane konkretne kwoty na ZUS i OFE to co mnie KOORWA obchodzi to pokolenie dzieci PRL-u? Ja pracuję i chcę godnie żyć!

Gość ciupek
Tak tylko jak już Offerma mówi że weźcie się do roboty to niech wszyscy się wezmą i niech dowala sie do tych co na prawdę na państwu zarabiają.

Gość ciupek
Oferma masz rację w tym się zgodzę. Ale widzisz kurcze jak mało ludzi chodzi na wybory a wszyscy narzekają. Teraz dokładnie przemyślę mój głos. Nawet na Palikota oddam:) Chłop chce opodatkować kościół ale wiadome że to się nie uda. Korwin Mikke widzę że dużo ludzi o nim mówi ale w tv ani słowa.

Gość Roberto............
państwo zabiera dużo więcej niż daje, i nie miałem prawa wyboru jezeli chodzi o składkę na ZUS, OFE zresztą też miałem obowiązkowe więc o jakiej WOLI mowa to jest przymus a nie koorwa wola oddawania kasy panstwu

Gość Roberto............
i ludzie wybieraja ciągle tych samych przekręciarzy którzy się w ogóle od siebie nie różnią." bo nie ma z czego wybierac

Gość ciupek
Dokładnie. Cóż jak zawsze jeden wniosek jak dopchają się do koryta to już wyciągają ile mogą! A My to tylko pazie o których pamiętają w spotach przed wyborami.

Gość ciupek
Offerma nie przeszło to. Premier wycofał tą nowelizację do ponownego przedyskutowania.

Gość Roberto............
zobaczyłem nie ludzi tylko roboty powtarzajace okreslone kwestie

Gość ciupek
Dokładnie. WIem że i tak dobiorą się do internetu mam nadzieję że ludzie przejrzą na oczy. Ale jest problem że zamknięci starsi ludzie itp w domach oglądają tylko Tv i nie maja pojęcia o niczym innym jak Tylko PIS,PO,SLD i PSL.