Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta martyna

Jestem pusta. Moje zainteresowania to pieniądze, uroda i rozrywka :/

Polecane posty

Gość hmmm............
Zastanie - ciężko się zmobilizowac potem.. :(

Gość hmmm............
oj dana dana pocieszaj mnie dalej :) Mi radość kolorowy listek sprawia i promień słońca - może ja jedna normalna jestem a nie pusta :)

Gość uuuiiiiuuuiuiuiusj
oj dana dana - dobrze powiedziane ,ale jesli interesujesz sie wszystkim ,jestes mega inteligentna to ludzie natychmiast wybiją ci z glowy takie myslenie , nazwą pustakiem bez pasji :D:D

Gość oj dana dana
Ja nie pocieszam tylko przedstawiam fakty :) to, że radość sprawia Ci kolorowy listek świadczy o Tobie dobrze, życie składa się własnie z takich pierdół jak listek czy gorąca herbata i umiejętność cieszenia się tym świadczy o emocjonalnym poukładaniu raczej. Ludzie gonią za cholera wie czym, ciągle wmawia im się ze muszą być piękni, skończyć 3 kierunki, robic kariere, założy rodzidzie, zbudować dom i w ogole pławić się w luksusie i efektem tego są rosnące oczekiwania wobec samego siebie które tak na prawdę nie mają logicznego podłoża bo w rzeczywistosci przeciez niewiele potrzeba nam do zycia, a sztuką jest znajdowanie mniej kosztownej alternatywy dla swoich wybujałych emocji. Czy musimy leciec na wakacje do tunezji bo wszyscy lecą ? czy nie mozemy sieszyc się leżąc na polskiej łace i ogladajac listek? ;)

Gość oj dana dana
uuuiiiuuuuuu - od ludzi, którzy swoim toksycznym rozumowaniem wbijają Ci kołki w plecy z daleka ;) nie warci są aby tracić na nich czas, oczywiscie każdy z nich jest przekonany o swojej nieomylności, a niewiele z nich ma umiejętność wglądu w siebie i zastanowienia się po co ja własciwie to wszystko robię? dają się napędzać medialnej propagandzie

Gość hmmm............
Mi własnie głupio czasem, że jestem szczęśliwa jak mam męża i dzieci pod ręką, siedzę w ogrodzie i patrzę jak szaleją. Wydaje mi się to tak banalne i nudne dla innych, że aż mi głupio, że jestem ograniczona, nieambitna itd.

Gość oj dana dana
ale co Cie obchodzi zdanie innych? Ty jestes szczęścliwa z ludzmi, którzy są blisko Ciebie, a inni pewnie Ci jeszcze zazdroszą i wylewają swoje żale nazywając Cie banalną bo chcą obniżyć Twoje poczucie własnej wartości zeby dowartościować samych siebie.

Gość uuuiiiiuuuiuiuiusj
jednemu sprawia przyjemnosc wypoczynek w domu a dla innego nurkowanie, wycieczka na antarktyde, skok na spadochronie to jest mało :) nie szukaj problemow tam gdzie ich nie ma.

Gość oj dana dana
poczucie szczęścia rodzi się z zaakceptowania rzeczywistości i zminimalizowania swoich wymagań, nie porównuj się do innych bo zawsze znajdzie się ktoś lepszy i ktoś gorszy, skoro czujesz się szczęśliwa w takiej sytuacji w jakiej się znajdujesz to tylko pozazdrościć :)

Gość uuuiiiiuuuiuiuiusj
kolejny raz przyznam ci racje ;) Kiedys tez porownywalam sie do innych , chcialam byc rownie piekna , madra , bogata sratata . No i tak sie meczylam 3 lata ,co mi z tego przyszlo ? Nic. Nie mozna byc kopią czyjejs osoby, wtedy wreszcie odżyłam i otrzasnęłam sie z apatyczno-depresyjnego myslenia .

Gość hmmm............
:) dzięki

Gość oj dana dana
uuuuiiii miałam to samo :) ale się otrząsnęłam, w sumie to chorowałam nawet na depresje, nikomu nie polecam ;) zmiencie swoje nastawienie juz teraz bo nie warto zadręczać się i poddawać presji otoczenia

Gość hmmm............
czyli mądry Polak po szkodzie? ile masz lat dana

Gość oj dana dana
25 lat :)

Gość hmmm............
przez faceta miałaś doła? Młode jesteście :)

Gość oj dana dana
przez faceta, przez szkole, przez rodzine, wszystko sie nałożyło na siebie do tego stopnia ze 6 lat zajelo mi dochodzenie do siebie, teraz jestem tak wypalona ze unikam jakichs bardziej wniosłych emocji, w sumie to moze nawet i się izoluję od świata bo debilizm ludzi i ich podejscie do zycia strasznie działa mi na urodę :)

Gość oralll orallny
ja mam 21 lat i uprawiałam seks (tylko oral) z 18 facetami ;)

Gość twims
oj dana dana---wydaje mi się, że mylisz pojęcia, pasja to nie gonienie za sukcesem, karierą itp tylko właśnie często coś abstrakcyjnego, bezużytecznego ale sprawiającego radość. "Ludzie wymyslaja pasje zeby ubarwić zycie emocjami, prawda jest taka ze wszyscy jedziemy na tym samym wozku i jak ktos sobie nie radzi z marna nudna i szara rzeczywistoscia to ucieka w jakies "pasje" " A co, lepiej dać się wtłoczyć w tą nudną szarą rzeczywistość? Oczywiście, poniekąd masz rację, ale ta ucieczka przed pustką jest po prostu naturalna i potrzebna człowiekowi..no i spójrz na te kobiety, które same przyznają, że się nudzą.

Gość hmmm............
no to pełna byłaś orally.. dana dana - współczuję :( tyle młodych osób nie umie znieść presji

Gość oralll orallny
ja mam ciekawsze zycie :D a wy tylko potraficie narzekac masakra :D szaraczki

Gość roxannnnna46
Najważniejsze to zyc tak żebysmy były zadowolone i szczęśliwe, mozna byc "głupim, pustym" w ogólnym ludzi mniemaniu a być szczęśliwym :P:P:P

Gość roxannnnna46
My nie narzekamy. Ja przynajmniej nie narzekam. Jestem dumna z tego, że jestem 100% kobieta dla której liczy sie przede wszystkim uroda, nowy ciuch i wieczorny serial w TV :P:P:P:P

Gość oralll orallny
dla mnie tez sie to liczy i dobra zabawa + seks ;) nie czuje sie pusta :D

Gość oj dana dana
Ale ja nie mówie ze PASJA to gonienie za karierą , tylko mówie ze ludziom wmawia się ze jesli nie beda mieli PASJI tak samo jak nie zrobią kariery to będą bezwartościowi. I nie mówię też ze lepiej oddać się nudzie, tylko na litośc boską nie wmawiajcie ludziom ze mają się interesować bóg wie czym! odskocznie od rzeczywistosci mozna znalezc też w zwykłym spacerze a nie np zgłebianiu zaganień fizyki molekularnej bo to jest super dla innych

Gość oj dana dana
roxanna i jestes zajebista babka ze swoim podejsciem :)

Gość twims
Ok, ale chyba nie zaprzeczysz, że ludzie którzy mają zainteresowanie, pasje, robią coś fajnego w życiu są o wiele bardziej interesujący niż ci, którym się nic nie chce? Ja tam nie wiem, jak można szukać zainteresowań na siłę, bo przecież świat sam w sobie jest fascynujący!

Gość hmmm............
Cóż na to poradzę, że musze czasem ponarzekac, żeby za chwilę udowadniać,że życie jest piękne :) Mąż kocha mnie nieprzytomnie,o takim seksie jaki serwujemy sobie możesz pani orallny pomarzyć :) Nikt mi nie wmówi, że mechaniczne dymanko jest lepsze od "jedności" po prostu - inaczej nazwać tego nie umiem. Dzieci mam śliczne. Mam tylko to, albo aż to - w zależności w jakim humorze/poziomie hormonów/czy cholera wie co jeszcze, jestem :)

Gość hmmm............
I właściwie dla mnie, tam w środku, nic więcej nie trzeba, ale.. czasem ludzie w około sprawiają, że zastanawiam się.. czy to ok

Gość oralll orallny
Czuje sie wykluczona ze spolecznosci :D Ja nie lubie romantycznego miziania , moze jestem szurnięta ale zajebiscie szczęsliwa Tu wchodze sie posmiac ;) powodzenia ,spadam na uczelnie zdobywac wiedze :D

Gość oj dana dana
twims - ja wiem czy bardziej interesujący, ja tam zajmuje się sobą i nie wtrącam się w to co robią inni, po prostu wybrali inny sposób na życie co nie znaczy że są lepsi albo gorsi od tych, którzy wolą spędzić wolny czas biernie, bo co mnie obchodzi czym się ktoś interesuje? przecież nie bede wymagac zeby mnie zainteresowal tym samym i wkręcił w to, potrafie sobie sama swój czas zagospodarowac nie uprzykszając zycia innym