Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poważnie mówię

Czy są tu kobiety,które nie mają wynagań.Czy wystarczy wam sama miość?

Polecane posty

yj5jnies-Cały czas właśnie o tym mówię.A 2 tys to też za mało.Dzisiaj to minimum to 3 tys zł.Właśnie to chciałem usłyszeć, że biedni faceci absolutnie nie powinni się wiązać z jakąkolwiek kobietą.Powinni być sami.Tu się zgadzamy.Problem w tym że mało jest facetów w Polsce co zarabiają więcej niż te 2-3 tys zł.Więc jak sie w tym kraju nic nie zmieni to Polacy wyginą.

Gość yj5jnies
2 tysiace jest ok--oczywiscie waznym jest tez czy ma sie dom po tesciach czy sie wynajmuje, ile sie ma potomstwa blablabla bo wtedy oczywiscie wydatki sa wieksze prawda? zatem nalezy myslec z glowa o zyciu jesli sie ma dom z rodzicami i jedno dziecko dwa tysiace od faceta styka kobieta tez powinna zarabiac oczywiscie!!1 kwote podobna

Gość yj5jnies
moim zdaniem 3 tysiace od faceta to rewelacja :o ja nie mam jakis cholera wie jakich wymagan sama zarabiam 1800 to daje 4800 z mezczyzna--malo?? moimzdaniem idealnie sama z mojej pensji potrafie ladna sume odlozyc i jest ok nikt nie wymaga od was niewidadomo jakiej sumy mezczyzni;) badzicie dobrzy, wierni, zaradni i bedzie fajnie,

yj5jnies-Tylko zależy też od miejsca zamieszkania.Ja mieszkam w małej miejscowości i zarobki są małe.Ale i tak z tego wynika że facet co zarabia mniej niż 2 tys to powinien być sam.Też się z tym zgadzam i dlatego zrywałem zawsze na początku znajomości.To najlepszy sposób aby obydwoje byli szczęśliwi w życiu.Takie niestety kraj,który nie sprzyja rodzinie i związkom a jedynie singlom.Dlatego faceci nie powinni się angażować na poważne związki a jedynie na jakąś przyjaźń z kobietą i nic więcej.Tu się z tobą zgadzam.Szkoda że tam mało kobiet to rozumie a potem są rozczarowane że ich mąż nie zmieni pracy i nadal mało zarabia a wydatków coraz więcej.

Gość 3krotka333
Facet nie musi być profesorem czy mieć trzech fakultetów,ale powinien być kulturalny i oby (a nie zawsze wykształcenie idzie z tym w parze),powinien mieć swoje pasje i mieć coś ciekawego do powiedzenia. Nie musi zarabiać 20tyś,ale powinien mieć taką pensję aby we dwoje stać nas było na utrzymanie siebie i ewentualnego dziecka. Nie musi wyglądać jak model,ale powinien mieć w sobie to COŚ,co mnie przyciągnie. I tyle w temacie. A samą miłością niestety człowiek nie wyżyje,tak jak napisał ktoś wcześniej- trzeba mieć co do garnka włożyć i czym dziecko nakarmić.

Gość 3krotka333
A jakieś wymagania co do drugiej osoby(choćby minimalne,nikt nie mówi o jakiś bardzo wygórowanych)to chyba ma każdy normalny człowiek.

Gość twims
Nie da się kochać za nic i nie mieć żadnych wymagań i oczekiwań.

Czyli waszym zdaniem my możemy was tylko kochać za seks i za wygląd?Bo skoro wy kochacie faceta za jego kasę to my was musimy kochać za seks i za wygląd.Ale czy wtedy nie lepsze dla nas są dupodajki czy ewentualnie dziwki?

Gość tju6kj6
kiedys slyszalam zdanie KOBIETA TYLKO DZIECKO KOCHA BEZWARUNKOWO to bardzo madre zdanie

Gość net-ka
A kto powiedział że macie nas kochać za sex , my Was nie kochamy tylko za pieniądze , ale wybacz wymagania są zawsze , nie zakochasz się w kimś kto Ci się nie podoba i po dłuższej znajomości okazuje się fajtłapą jak to sam okresliłes znajomego. Do życia potrzeba dwojga osób które potrafią ze sobą być ... tak jak do tanga.

Gość tju6kj6
Bo skoro wy kochacie faceta za jego kasę to my was musimy kochać za seks i za wygląd.Ale czy wtedy ty balwanie przeciez kobiety tez zarabiaja pieniadze:o nie kochamy was za kase bo same ja mamy :o kumasz?

Gość tju6kj6
chyba ze mowisz o patologicznych leniwych przypadkach ale to juz twoja sprawa jakie kobiety wybierasz🖐️

Gość 3krotka333
Oczywiście są kobiety które tylko szukają"sponsora",który im wszystko zapewni bez ich kiwnięcia palcem,ale dlaczego od razu generalizujecie? Wg mnie większość kobiet (przynajmniej te,które znam)pracuje,nieźle zarabia i nie muszą liczyć na faceta i jego portfel. A jeśli ktoś się decyduje na taką "gwiazdę",która nic nie robi tylko leży i pachnie,to jego sprawa.

Gość a cóż to jest sama miłość
bo ja już w te pierdy nie wierzę może i miłość ma znaczenie - ale dla kobiet, faceci nie znają tego pojęcia kochałam obu moich mężów, ale oni kochali tylko moje pieniądze, moją pozycję zawodową,najbardziej kochali moje autka nie pakujcie się dziewczyny w gołodupców, bo frustraci zniszczą Wam życie, wcale nie będą wierniejsi, wcale nie będą czulsi, a na pewno na dłuższą metą będą ciągnąć Was w dół, psychicznie dołować nie chodzi mi o materializm, nie! ale pamiętajcie, by doceniać siebie, swoją wartość i wymagać od męża, by też coś sobą reprezentował

Gość tju6kj6
nie jesgo sprawa tylko nasza:o bo wtedy siedzi na kafe i placze jakie to materislistki z kobiet ;o

Gość net-ka
Cały ten autor pie******i jak potłuczony jakby się dopiero urodził :)

Autorze - o.k., zarabiasz mało, itd. Ja potrafię zarobić bardzo dużo. Czy w związku z tym zajmiesz się dzieckiem, będziesz sprzątał, prał, prasował i szykował dla mnie obiady z 2 dań plus deser, jak wrócę z pracy? Czy zamierzasz tylko przynosić do domu tę nędzną wypłatkę i kłaść się przed telewizorem, a na moje nieśmiałe przypomnienie, że dziecko nie jadło od 3 dni wyzwiesz mnie od kurewek materialistek z wymaganiami?

Gość 3krotka333
@tju6kj6 Ale my nie mamy wpływu na te inne"wygodne"kobiety,a więc i na te wylewane na Kafe żale ;)

Gość net-ka
Bad seed >>> pięknie to ujęłaś :)

a cóż to jest sama miłość-Ale jest różnica pomiędzy tym że są faceci co chcą mieć kasę a nie umieją jej zdobyć, a facetem który ma małe wymagania i jego pensja mu wystarczy do życia i do szczęści.Nie wszystkim na kasie na tym świecie zależy.Są ludzie którym kasa na prawdę szczęścia nie daje i nie mają przyjemności z nowego auta czy innej rzeczy. Ale nie ważne.Ważne że ten topik fajne wyszedł.Najpierw piszecie że facet musi mieć kasę i dobrze zarabiać bo dzieciom co do garnka nie będzie włożyć.Później piszecie że wy też pracujecie i dodajecie że musicie go przecież za coś kochać a na końcu dodajecie że kasa się nie liczy i że facet nie powinien was kochać tylko za seks i wygląd.Zdecydujcie się w końcu.A więc za co ma was facet kochać?Co w was takiego widzi oprócz seksu i wyglądu?Co wy takiego widzicie w facecie oprócz kasy i łatwiejszego życia?

Gość tju6kj6
BAD SEED oczywiscie ze nie:D przeciez dzieckiem ma sie opiekowac kobieta bo to jej zadania, ma sprzatac i gotowac i przynosic do domu pensje 3 tysiace zlotych!!! take sa wymagania mezczyzn;) o seksie nie wspomne

Gość tju6kj6
że są faceci co chcą mieć kasę a nie umieją jej zdobyć, przeciez moga dorabiac :o szukac lepszej pracy,isc skosi ogrodek jakiejs babci, liscie zgarnac, ulotki poroznosic, pomoc w jakis naprawach sasiadom, pomalowac pokoj jakiejs staruszcze za pare zlotych, zareklamowac sie jako zlota raczka, udzielac korepetycji, naprawiac samochody znajomym jest duzo mozliwosci :o chyba ze poza stekaniem nic nie potraficie :o

net-ka - dziękuję :) tju6kj6 - no i bosko wyglądać, bez śladu zmęczenia, bo inaczej pańcio, przepraszam, pan i władca, raczy zacząć się oglądać za innymi :D

Gość net-ka
Ale zauważ że pieniądze każdemu są potrzebne i nie ważne czy dają szczescie czy nie. Miłość to miłosć a pieniądze to dodatek .....

BAD SEED-A jak żyjesz sama, to nie gotujesz,nie sprzątasz nie pierzesz?Bo ja wykonuję te czynności.Właśnie o tym piszę, właściwie nie o tym że są materialistki ale o tym że są same księżniczki.Mnie jest samemu dobrze, mam koleżanki,czasem seks itp.Tylko po cholerę potem płaczecie że faceci są do kitu.Przecież wiadomym jest że mało który w Polsce dobrze zarabia.Taki kraj i takie czasy,a szczególnie w małych miejscowościach.

czytam dyskuje i włos na głowie się jezy ;) kasa to nie cel w zyciu a jedynie środek do jego osciągniecia dopóki się tego nie zrozumie nigdy nie stworzy się zdrowego zwiazku ;)

Gość tju6kj6
poważnie mówię-nie rozmnazaj sie szkoda tych malych zaglodzonych przeez ciebie istot :o czyli urodzic, zarobic, dac dupy, posprzatac, ugotowac, poglaskac meza przed kompem jaki to biedny ze nie ma pracy to wasze wymagania dot.kobiet

Gość net-ka
A jeśli chcesz wiedzieć za co kocha mnie mój facet to mósiałbys się jego o to spytać :)

Gość tju6kj6
.Mnie jest samemu dobrze, mam koleżanki,czasem seks itp. nie mow tak bo zazdrosne prawiki zaraz sie zleca;p a to gorsze od bezrobotnego, leniwego mezczyzny;)