Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka j.

Bułgaria Bułgaria Bułgaria

Polecane posty

ej nie zalamuj sie nie ma sensu co do kuchni ja za nia przepadasm zawsze mozna jezdzic stolowac sie np do Pomorie :D zartowalam co Ci do glowy wpadlo wybierac najdrozszy kurort???? z jakim Ty biurem podrozy jedziesz??? az tak Ci namieszali w glowie?????

hmm co do autokaru jest tanszy ok 500 zl od lebka w obie strony bilet samolotowy ok 900 za osobe w obie strony autokarem sie jedzie ok 24 godzin jak przez Serbie wez w eazie W paszporty a nie polegaj na samym dowodzie niby teraz jest lepiej ale o ile sie nie myle przy Seerbii oplata za wize to koszt ok 75-80 rero w jedna strone

my chcemy albo samolotem, czekamy czy ceny spadną bo dzisiaj to koszt 2500 na 3 osoby, albo samochodem, to podobno koszt ok. 2000 w dwie strony. ale to informacje z internetu. najlepsze, że sami sobie tak wymyśliliśmy, kierowaliśmy się tańszą kwaterą, mamy niby hotel ale bez wyżywienia, może też przepłaciliśmy bo 1900 za 3 osoby więc nie mało.

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jakimi liniami 2500zl na 3 osoby? bo jak ja szukam to mi wychodzi tyle na 2 osoby... albo i drozej... :(