Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XXXX;D

Kremowa sukienka z czarną wstawka i bolerkiem dla goscia?

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanko. Zostałam zaproszona na wesele jako gość i zastanawiam się czy mogę się ubrać w sukienkę kremową (raczej odcień bardzo wyblakłej żółci z szarością) z czarną grubą wstążką w pasie. Do tego mam czarne bolerko i czarne szpilki. Zastanawiam się czy wypada mi taka sukienkę założyć, sukienka jest do kolan. Sama niedawno była panna młodą, i nie chciałam pań na moim weselu ubranych w białe suknie. Ale to chodziło tylko o białe sukienki. Kolory jasne, pastelowe, beżowe w kreacjach gości, czy dodatki w stylu żakiet biały były mi obojętnie.

Powstaje pytanie co będzie jeśli młoda będzie miała suknię ecru. Ja np nie ubrałabym się w kremowy ani biały. Ale wiesz jak się dowiesz czy młoda idzie w śnieżnobiałej sukni to możesz sobie kremową sukienkę założyć. To też zależy od tego jaki ciemny jest ten krem.

panna młoda na weselu chciałaby sie napewno wyrozniac i byc najpiekniejsza tak wiec lepiej jej tego nie zaklocac;)

Gość jak zwykle same
oczywiście że zakładaj jaką chcesz nie patrz na te żmijowate panny młode myślą że są w tym dniu najładniejsze a byłam na takich weselach że pożal się ale niech im będzie że są najpiękniejsze i zostaw im ten tandetny biały kolor niech myślą że są najpiękniejsze :D

Gość fdghjk
moim zdaniem to jest chamskie zakładać białą kieckę na ślub, jest takie trochę nie szanowanie panny młodej, biały kolor jest w tym dniu zarezerwowany dla panny młodej i mi osobiście głupio byłoby wyskoczyć w takim kolorze a kremowy to nie biały więc może byc

Gość jakieś teorie z dupy strony
skoro niby biały tylko dla młodej to pamiętajcie też m.in że seks przedmałżeński to grzech tak samo jak wiele innych czynników dlaczego tylko do kiecek się odnosicie że TAK MA BYĆ i koniec?:D

Gość fdghjk
z czystego komfortu psychicznego dla panny młodej, która chce w tym dniu wyglądać wyjątkowo a jakaś damula przyjdzie w białej sukni bo jej się tak zachciało

ty nie zachowuj się jak rozkapryszony bachor bo dla ciebie widać ślub i wesele to czysta szopka , żal mi cię naprawdę jak można komuś wypominać co może założyć a co nie :O nie masz innych problemów?

te rozkapryszone pm są wkurwiające wszystko ma być pod ich okiem bo inaczej buu i aaaa płacz i zgrzytanie zębów rzygać mi się chce, na naszym cywilnym kilka dziewczyn miało piękne jaśniutkie sukieneczki i nawet do głowy mi nie przyszło żebym miała im o to problem robić ja pitole :O

Gość a to ciekawe
to może w ogóle zrezygnuj z pójścia na wesele skoro nie możesz uszanować panny młodej? W tym dniu mogłabyś z łaski swojej nie zakładać białej sukienki to takie trudne? Czy wolisz zrobić przykrość bliskiej osobie, która zaprosiła cię na ślub?:-O

Gość fdghjk
na cywilnym :classic_cool: biała odpada i zdania nie zmienię, mozesz sobie pruc jape ile chcesz mi to wsio rybka:D

Gość fdghjk
niektóre panienki mają w duupie uczucia innych i nie liczą się z innymi

DZIEWCZYNY SZUKANIE SUKNI WEJJDZCIE NA MOJ TOPIC WZUCIŁAM ZDJECIA I CHCE JA SZYBKO SPRZADAC.. A NAPRAWDE JEST PIĘKNA ZAPRASZAM

przykrość :D ja pierdziele od takich osób jak wy lepiej serio niech się ludzie trzymają z daleka bo jak o to robicie problem to ja już współczuję :D i tak miałam na cywilnym piękną białą empire a kilka dziewczyn miało prawie identyczny kolor jak moja suknia i co miałam je z imprezy wywalić ?:D

21:27 fdghjk niektóre panienki mają w duupie uczucia innych i nie liczą się z innymi a co ty myślisz że będą patrzeć na jakieś rozkapryszone dziewuszyska? bo ma być tak jak wy sobie życzycie? to właśnie wy nie liczycie się w ogóle z gośćmi tylko wszystko pod dyktando , to ma być takie takie a to srakie, nie wiem w woj, śląskim laski chodzą ubrane na kremowo czy biało na ślub i nikt im problemu nie robi to ja nie wiem , twierdzę jednak że jesteście rozkapryszone i tyle.

Gość zgadzam się///
byleby tylko kasę z koperty wziąć i poczuć się jak księżniczki a w rzeczywistości to paszczury pewnie które próbują wyleczyć swoje kompleksy tymi kiecuszkami :P dziwować się że faceci z takimi nie wytrzymują :D

21:24 a to ciekawe to może w ogóle zrezygnuj z pójścia na wesele skoro nie możesz uszanować panny młodej? W tym dniu mogłabyś z łaski swojej nie zakładać białej sukienki to takie trudne? Czy wolisz zrobić przykrość bliskiej osobie, która zaprosiła cię na ślub? dziewczynko ja w rodzinie nie mam tak popierdolonych lasek żeby mi dyktowały co mam zakładać :D i tak apropo sama proponowałam własnej świadkowej bardzo jasną sukienkę bo w ciemnych wyglądała smutno i bardzo chwaliła sobie mój wybór :D czyli jak widać są normalne osoby

dajcie spokój. co racja to racja byleby kasę od gości wziąć i traktować ich jak jakieś zabawki czy manekiny, ja nie wiem jak można być taką zawistną młodą, zawsze na wesela ubierałam jasne sukienki bo ciemne mi nie pasują i jeszcze żadna mi kłopotu o to nie robiła :O

i wy chyba naprawdę nie zaznałyście w życiu prawdziwych przykrości skoro ubranie jasnej sukienki przez gościa to taki problem dla was to ja nie chcę wiedzieć jak przeżywacie inne rzeczy :O

Gość same gimsraki tu siedzą
nie sprzeczajcie się z debilkami bo im się mózg zlasował, nie liczy się ślub tylko wesele i cała otoczka wiecie o co biega o to o czym pisze avilla :D

Gość ąęąęąę//
jakby mi tak przykładowo jakaś paniczka robiła o to problem że mam sukienkę np kremową a nie inną to bym zwyczajnie zakończyła znajomość czy nazywanie siebie rodziną bo to już jest totalne przegięcie. Ubieram to w czym czuję się ładnie i sobą, piszecie teraz o rzeczach które w głowie nie mieszczą się mi ani nikomu z moich bliskich :O jak wy sobie w ogóle życie wyobrażacie jak kolor kiecki ma być dla was mega kłopotem?

21:25 fdghjk na cywilnym biała odpada i zdania nie zmienię, mozesz sobie pruc jape ile chcesz mi to wsio rybka nie mam japy tylko twarz i wyrażam swoje zdanie bo mam do niego jak największe prawo :D i co ma oznaczać ta minka przy cywilnym?:D że niby gorszy pewnie co nie?:P co wy myślicie że cywilny to tylko podpisanie papierów i wsio do domu obiad gotować?:D nie impreza była normalna weselna więc nie wiem co to za dziecinne aluzje :D

Gość wańka wstańka :D:D
o jaaa ale kłopoty :D trzeba przyznać że współczesne paniusie młode to rozkapryszone dziewoje na całej linii. Jak można mieć problem o coś takiego?:D boli was to że są ładniejsze od was i cokolwiek by nie założyły i tak będą ładniejsze?:P jestem szczera aż do bólu i śmiem twierdzić, że nie na jednym weselu PM wyglądała beznadziejnie a jakaś jej kuzynka nawet nie w jasnej sukni a wyglądała przecudownie :P i tak każdy patrzył się na świadkową niż na tego paszteta który myślał że jest najpiękniejszy w tym dniu :D ale cóż krytykę należy przyjmować ale co wy możecie o tym wiedzieć jak tylko sracie pod siebie przed weselem czy tylko aby jakaś ładniejsza od was nie będzie a na pewno będzie :D nie chodzi mi już o kolor sukni ale o cały ogół. Dla was ślub nie ma znaczenia tylko rewia mody i przygotowania jak ktoś wcześniej wspomniał. Przecież na wesele każdy zakłada jakieś jasne stroje przecież to nie pogrzeb i co wtedy? powywalacie połowę gości bo założył kremowy/jasny/ecru/bialy strój?:D niezłą musicie mieć zaniżoną samoocenę skoro kolor sukni tak na was działa jak płachta na byka :P Sama też chodzę w kremowych jasnych sukniach na wesele bo po prostu jest mi w takim kolorze do twarzy i nikt mi o to problemu nie robił ani rodzina się nie posypała :D ja piernicze ! a teraz czekam na stertę komentarzy jaka to ja głupia i niedobra :D przypominam tylko że wyrażam własną opinię a tego mi nikt nie zabroni :classic_cool: 🖐️ i dobrej

Gość w skrócie i na temat **
i nie chciałam pań na moim weselu ubranych w białe suknie rozumiem że każdemu tak prosto z mostu walnęłaś ?:D cóż za brak kultury ale oczywiście na grubą kopertę od nich to liczyłaś co nie ?:P zresztą koktajlowa po co zmieniasz tak nicki i tak wiem że to ty :D

Gość fifol/a :]
a mnie to wsio czy któraś by miała kieckę białą czy nie, jak dla mnie to każdy gość może być ubrany na biało i co z tego ja pierdziu , najważniejszy dla mnie jest ślub i chęć spędzenia z moim resztę życia a nie takiebajeranty o jakich piszecie. I nie przegadujcie mnie bo ja mam swoje racje i nie robi to dla mnie różnicy. Przecież i tak każdy wie że to ja będę panną młodą na wesele nie zapraszam całej poslki tylko ludzi których znam i ich os tow. równiez. Że niby jakaś będzie ładniejsza ode mnie?:D a co ja jakaś tap madl jestem czy co?:P pewnie że będzie ładniejsza bo mam prześliczną kuzynkę a ja taka nie jestem z wyglądu nie ale co tam :P najważniejsze że jestem piękna dla faceta chodź jak mi to mówi to parskam śmiechem :P mam tyle dystansu do świata że przez to żyje mi się lepiej naprawdę :D ja wam kurde współczuje bo robicie kłopot z niczego

Moim koleżankom w śmiechem żartem powiedziałam że nie chce ich ubranych na biało i żadna jakoś się nie obraziła, byli goście z jasnymi kreacjami i mi nic do tego, były też księżniczki ubrane w długie suknie strojniejsze od mojej i mi to rybka. Podobnie było z białymi dodatkami czy płaszczykami. I jakby co na swoim weselu bawiłam się świetnie, a kreacje innych osób najmniej były ważne. Chodzi o to, że ja uważam że biel jest dla Panny Młodej i w życiu na czyjeś wesele takiej sukienki nie założę. Szanuję PM u której na weselu będę i stąd moje wątpliwości nad jasną sukienką. Jednak ma elementy czarnego, i dodatki będę miała czarne. A sukienkę już mam kupioną wcześniej na inną okazje wiec szkoda mi kasę wydawać na nową. I nie kłóćcie się, pytam grzecznie właśnie po to aby nie zrobić przykrości PM.

Gość myszka930713
witam! mam problem. mam białą sukienkę na studniówkę i czarne swiecące się bolerko do niej. czy będą pasowały do niej czarne rajstopy z lekka koronką? do tego czarne buty na małym obcasie. pomóżcie mi bo już niedługo mam studniówkę.