Gość Dumna Świadkowa Napisano Marzec 17, 2011 Zostalam poproszona na świadka na slub mojej siostry . Wiem , ze swiadek ma troche obowiązków ale ja się z tego bardzo ciesze bo wkoncu to moja najblizsza rodzina ;D iii tak sobie pomyślałam ze w prezencie ślubnym mogłabym przygotowac im pokoj nowożeńców plus jakies prezenty czekajace na nich na lozku . Jakie prezenty mogłabym im dac? Od razu mowie ze nie chca pieniędzy ode mnie bo siorka powiedziala żebym troche ruszyla Glowa a nie tylko portfelem heheh ;) Co do pokoju to mam nadzieje ze skorzystaja z niego nie tylko tak ze padnieci zmeczeni i spiacy rzuca się na lozko ( a nie na siebie ;p ) . Wiec moja propozycja jest taka http://www.g-fiore.pl/galeria/dekoracje-apartamentu cos takiego delikatnego / romantycznego . Zadnych czerwonych Roz bo siostra ich nie znosi to nie będę zlosliwa ;p ma być nastrojowo , wiec kwiaty , swieczki ladna pościel . Co jeszcze mogłabym dodac? Nie mam zabardzo doświadczenia w dekorowaniu pokoju dla nowożeńców , sama tez jeszcze nie mialam wesela wiec może jakos doradzicie ? jak macie jakies zdjęcia to będę wdzieczna za linki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach