Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Dumna Świadkowa

pokoj nowozencow

Polecane posty

Gość Dumna Świadkowa

Zostalam poproszona na świadka na slub mojej siostry . Wiem , ze swiadek ma troche obowiązków ale ja się z tego bardzo ciesze bo wkoncu to moja najblizsza rodzina ;D iii tak sobie pomyślałam ze w prezencie ślubnym mogłabym przygotowac im pokoj nowożeńców plus jakies prezenty czekajace na nich na lozku . Jakie prezenty mogłabym im dac? Od razu mowie ze nie chca pieniędzy ode mnie bo siorka powiedziala żebym troche ruszyla Glowa a nie tylko portfelem heheh ;) Co do pokoju to mam nadzieje ze skorzystaja z niego nie tylko tak ze padnieci zmeczeni i spiacy rzuca się na lozko ( a nie na siebie ;p ) . Wiec moja propozycja jest taka http://www.g-fiore.pl/galeria/dekoracje-apartamentu cos takiego delikatnego / romantycznego . Zadnych czerwonych Roz bo siostra ich nie znosi to nie będę zlosliwa ;p ma być nastrojowo , wiec kwiaty , swieczki ladna pościel . Co jeszcze mogłabym dodac? Nie mam zabardzo doświadczenia w dekorowaniu pokoju dla nowożeńców , sama tez jeszcze nie mialam wesela wiec może jakos doradzicie ? jak macie jakies zdjęcia to będę wdzieczna za linki :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować