Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szlachetny

Gówno urosłem :(

Polecane posty

Gość a co masz juz
powyzej 21 lat? oj.. moze jeszcze urosniesz. nie przejmuj sie, swiat z tej perespektywy jest ladniejszy

Gość nayarana niezalogowana
nie chce cie dołowac ale niski chlopak ma przejebane..

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
Miałeś się bać. Jak człowiek sie boi to wtedy rośnie. Tak zauważyłam. Nie rosną ludzie, którzy nie odczuwają strachu. I wydaje mi się, że nie rosną, ktore o tym nie myślą. Chcesz być wysoki i masz ku temu powody to taki będziesz. A jak nie to nie. Dużo zależy od rodziny. Tak uważam. Mogą być agresywni, stwarzać problemy - urośniesz. Nie to zostajesz mały. Tak myślę. Nie jest tak?

Mieli Cię rodzice bić albo się nad tobą znęcać - to byś urósł - ZAGRAŻAĆ Ci. Nie miałeś wrogów nie urosłeś. Zawsze rosną ci, którzy mają wielu wrogów. Masz takich? Odpowiedz sobie. Miałeś iść na wojnę w życiu. Wtedy byś urósł. Bez wojny nie ma wzrostu.

rosną też ci, któzy pesymistycznie oceniają otoczenie i świat. Optymiści są raczej niscy. Czlowiek wysoki negatywnie przeważnie oceni świat i rzeczywistość. Sam jest wysoki, reszta to karły. Coś w tym jest. Nie do końca, ale coś w tym jest. Niewątpliwie. Ktoś kto ma swoje zdanie i go broni urośnie wyżej niż osoba , która akceptuje wszystko jakim jest. Tak uważam.

prrawdziwaowieczkabozzza bzdury jakich mało wypisujesz, wzrost w duzej mierze zalezy od genow, od wzrostu twoich rodziców a nie jakiegos strachu czy agresji :O jestes nawiedzona, pochodzisz z jakiejs pierdolonej sekty, przejrzalam cie

Gość wulgarny samiec alfa
Nie rosniesz, bo masz kobieca mentalnosc. Prawdziwy facet nie zalilby sie, a co dopiero na forum dla kobiet z powodu swojego wzrostu ...

Jeszcze jest coś takiego jak kara za grzechy - np. zabójca może być mały bo po co ma jeszcze więcej ludzi zabić. Albo nie wiadomo jak siły użyć - jest malutki, chudziutki. To ON POWINIEN SIĘ BAĆ. A jak jest? Takie rzeczy. A wzrost to jak potrzebujesz tyle dostajesz i tak to jest ja myślę bo niby jak?

NaOd rodziców? Najrózniej jest. Geny to jest CZĘŚĆ Twoich cech. Ile to tam geny stanowią tego co masz. Jedzenie na ciebie wpływa chyba nawet 40% ciebie to jest to co JESZ. Czyli Twoje życie osobnicze, a nie rodzice. Kiedyś mnie tak uczyli. A teraz jak uważają? może jest po połowie. No to co sa warte te całe geny wtedy. POŁOWĘ. No to nie przesadzajmy.

wiekszych głupot nigdy nie czytałam :O

Gość słuchaj no owieczko
kocham Cię i uwielbiam

Geny to jest po prostu taki SZKIC - kręgosłup Twój. No to co zależy od kręgosłupa. Ile to zależy od tego kręgosłupa. No dużo, ale co - niczego więcej nie ma? To jest to samo moim zdaniem i tyle. Tylko w komórce i koniec. Kręgosłup i zęby to są. I starczy. I jakieś mięśnie najważniejsze - tak ogólnie mówiąc, a reszta?

Po rodzicach wiesz to lepiej NAJCZĘŚCIEJ kasę odziedziczyć niz GENY wiesz. Jeszcze jacyś mordercy - to już lepsza kasa na koncie i SIEROCTWO niż te całe geny. Ale geny też można erbnąć złe. Jak sobie zasłużysz... :(

No bo mam rację - nie masz naturalnych wrogów to nie rośniesz. Tak to jest w życiu. Nigdy się nad tym nie zastanawiałes ile urośniesz aż tu masz 18 i stwierdziłeś, że za mało. A co ty robiłeś z 4 lata temu? Może więcej byś urósł jak byś się nad tym zastanowił, że ci to potrzebne. Np. strach - co zrobię jak będę malutki - ojciec mnie zabije. I proszę - już 175 i nic ci nie zrobi. To są takie rzeczy jak dla mnie. A ty sobie baju, baju i taki malutki zostałeś. Inni walczyli i są wysocy. I na ciebie :(

Tyy szlachetny jest duze prawdopodobienstwoze urosniesz jeszcze! Nawet 18 nie masz...napisz czy Twoi rodzice sa wysocy czy niscy

Gość oja pierdziu
NIECH MODETATOR DA W KONCU BANA TEJ CAŁEJ OWIECZCE!!!PIERDOLI JAK POTŁUCZONA!TAKICH LUDZI SIĘ LECZY,BO MOGĄ STANOWIC ZAGROŻENIE DLA SIEBIE I INNYCH!!!kURWA,ONA JEST STRASZNA,W ŻYCIU NIE SŁYSZALAM ŻEBY KTOŚ TAKIE BZDURY PIEPRZYŁ!

Dobrze pisze - co Ty tam wiesz o życiu. Nic nie wiesz. Co ja robię w tej głupiej Polsce? Ale takie jest życie , że tu jestem. Może jednak pewnego dnia kupie sobie tu mieszkanie i sie WYNIOSĘ z tej pieprzonej wiochy. OBY. To w sumie najważniejsze. I tyle :(

Matka 162, a ojciec 175. To i tak mało ma do rzeczy, gdyż za wzrost odpowiada 16 par genów chyba.

Gość oja pierdziu
prrawdziwaowieczkabozzza,JA JEBIE,PRZECIEZ WCZORAJ PISAŁAŚ,ŻE MIESZKASZ W NIEMCZECH....ALE CZEGO WYMAGAC OD TAKIEJ OSOBY JAK TY?

Wiecie - bo teraz wszyscy na mnie studia, studia. Co wy - ja miałam mieć malutki ogródeczek jak chodziłam do sredniej ogrodniczej i pieniądze na kwiatki, doniczki, coś z ogrodnictwa robić i po maturze po kasę od matki i tyle. Daliby mi pracę to bym mogła tam pracować. Za jakiś czas na studia - na wszystko bym miała. Tylko miałam iść do szkoły ogrodniczej i cała kasa moja i mieszkanie i normalne zycie, a tak? Nic z tego :( Jedno samobójstwo i tragedia. 1 szkoła zła, a reszty nie ma wcale. Mogłam mieć sklep w Polsce dawno i wszystko. W końcu jestem Angielką. Byle co mogłam. 10 tysięcy rzeczy. Studia też za swoje. Po dupie by mnie musieli całować, a tak? Nie mam nawet na mieszkanie przez głupich przybranych i to, że sie tak chcieli urządzić moim kosztem, mnie pomietli, a wystarczyły korki z angielskiego od dziecka i po wszystkich. Ale cóz... i żeby wiedzieli o matce więcej i już bym miała lepsze życie niż matka, a tak? JESZCZE GORZEJ :( I tyle w Polsce umieją w temacie DZIECI jak dla mnie :(

Gość oja pierdziu
prrawdziwaowieczkabozzza A CO PASTERZ OWIEC NIE CHCE CI DAC TYCH 170 TYSIĘCY,O KTÓRE WCZORAJ PROSIŁAŚ? NIE OŚMIESZAJ SIĘ I NIE PISZ TAKICH BZDUR !

no niestety rodzice Twoi sa niscy..wiec ty tez nie bedziesz wysoki. I uwierz ze wieksze znaczenie maja geny a nie jakies bzdury wypisane przez ta zyebana owieczke

Nie pisałam, że mieszkam w Niemczech - to niemożliwe. Nienawidzę Niemiec. No może już nie tak całkiem bo wiem już co mam mówić. Ale wczoraj jeszcze ich nienawidziłam. Przykro mi. No cóz... takie życie... Jestem Angielką sobie i koniec. Nie mogę być Niemką bo bym nie była sobą. A przecież NIE ZNOSZĘ SIĘ KŁOCIĆ a bić to już tragedia :(

Gość hihihihihi
TO masz przerąbane, żadna dziewczyna nie chce kurdupla