Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szlachetny

Gówno urosłem :(

Polecane posty

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
Jestem pierdolnięta ale też nie jestem. Jak to wytłumaczyć??

na pewno jeszcze coś urośniesz. a owieczka tak haha ,to chyba jednak sekta. :O

Gość oja pierdziu
CZY NIE UWAŻACIE,ŻE TA CAŁA OWIECZKA MA COŚ NIE HALO Z GŁOWĄ?ONA TAK MNIE WKURZA,ZE NIE POTRAFIE SIĘ POWSTRZYMAC.....NA NIEMAL KAŻDYM TOPIKU TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEEEEEZZZZZUUUUUU,W KÓŁKO TO SAMO!!!!!

Gość tdu
OWCO! bBARANIE OBLAKANY1 pewnego pieknego dnia ktos sie dorwie do twojego skisnietego tylka i wyladujesz w zakladzie zamknietym , uniemozliwia ci ruchy i spetaja jezyk ,zebys juz nie trula innych swoim opetaniem

Gość oja pierdziu
prrawdziwaowieczkabozzza NIE KŁAM,CAŁY CZAS PISZESZ NA INNYCH TOPIKACH,ŻE MIESZKASZ W NIEMCZECH,KTÓRYCH FAKT,NIENAWIDZISZ!!!!A DO ANGLII CHCIAŁABYŚ POJECHAC,DO LONDYNU,WIĘC MI TU NIE PIERDOL!

Jak sie Angielka bije to już tragedia jej jest wiecie. Ja w ogóle myślę wiecie, że ja się urodziłam, żeby ograć 2 historie z Pisma świętego - z samego początku. Jednej wam nie mogę napisać, a druga to jest BRATOBÓJSTWO. Np. Bóg potepił Kaina za to, że zabił brata i nie żałował. I to jest coś strasznego. On PODOBNO zrobił tylko to i nic więcej. Znaczy dużo rzeczy zrobił, ale TYLKO 1 morderstwo i nie żałował i go potępił. A ja mam już 4 braci jakby. 3 adoptowanych i 1 przyrodni. I 2 siostry. Ale sióstr nie znam. Jeszcze miałam dwie ale sie zabiły. Ich sprawa, ale zwaliły na mnie. Bo mnie znały, a te siostry mnie nie znają. Jedna chciała się lesbić a druga mnie nie zna. No tamte mnie obydwie znały i już mi nic nie zrobią wiecie bo miałam się nimi przejąć, ale ja tego nie rozumiałam, rodowodu też. A tak? Zabiły się i koniec. I moja reszta zycia to szukanie rodzeństwa adoptowanego. Już znałam tak wysoko, że sie opisać nie da, ale przydałby mi się ktoś w Rosji wiecie. W Moskwie. To by mi sie przydał. A tak to wszystko smolić i tyle.

Gość źrebak albinos
współczuje ci, najgorsze w życiu to być kurduplem, pewnie mało ludzi cię szanuje...

pisała cos ze ma matkę samobójczynie..i w ogole pierdoli cos o samobojcach caly czas. SEKTA NA STO PRO

Nie mieszkałam w Niemczech - znaczy byłam tam w robocie, ale nie an stałe. Nie znam tak dobrze języka żeby szukać sama pracy lecz będę. Trochę się jeszcze poduczę i będę. Muszę stac o kasę w Anglii. Tylko tam mi dadzą , inaczej mi nie dadzą. Bo jak? I wtedy nie będzie to miało znaczenia. Ale ja wyjadę z tych Niemiec - pojadę na Wschód i do Afryki też. Do USA nie, ale na Wschód i do Afryki tak i może coś napiszę jeszcze - ale prywatnie, żadne tam piśmidła. Tylko prywatne rzeczy - POUFNE. Coś tam jeszcze przetłumaczę i się świat skończy. I tyle - co jeszcze jest w życiu. Rodzina. No to nie mam i tyle. Za póżno i koniec.

Gość źrebak albinos
po prostu znam kilu niskich facetów i ludzie traktują ich że tak powiem z przymrużeniem oka

Nie piszcie mi banialuk tu proszę bo jestem poważną osobą. Nie macie pojęcia ile na świecie jest samobójstw. Gdybym wiedziała , że matka jest samobójczynią coś robiłabym w tym kierunku. Np. teraz w Japoni - jak tam jest ważna rodzina , ile ludzi sie powiesi bo nie odnajdą bliskich. 10 tysięcy ofcijalnie a nieoficjalnie 3 razy tyle samobójstw. Co wy sobie nie myślicie? Jak to wciąga strasznie jak ktoś nie żyje. To trzeba coś robić i tyle. Śmierć to koniec wszystkiego. Wy nawet pojęcia nie macie jak szatan jest straszny i jakie to było straszne jak ten Adam z Ewą zjedli ten owoc zakazany i ten szatan skazał ich na KARĘ ŚMIERCI. Bo to był wyrok śmierci. Można powiedzieć - samobójstwo to było pierwsze. Mieli być wieczni i byli, a tu zeżarli co nie mieli i śmierć. OWOC ZATRUTY. Zatruł ich i tyle. A co tam było trującego? Przecież nic.

Gość dfhjkm,jkm,nnbvds
A hormony wzrostu? Zamiast biadolić, idź do lekarza.

To samo było z krzyżem Chrystusa. Miał sobie żyć dalej i dobrze się mieć (zwał jak zwał) a tu go złapali i na krzyż z nim. Jedynie, że powstał z martwych. Przecież gdyby ten Adam z Ewą wiedzieli co robią to by tego nie zrobili. Dlatego nie umarli rażeni piorunem bo był to grzech ciężki, ale taki nie do konca świadomy. Takich grzechów ludzie popełniają pełno, ale co - myślicie , że za to kary nie będzie? Wyrzucenie od razu z raju a dalej smierć - po co zeżarli i tyle. I tak dalej i dalej. I do dziś. A krzyż? Też przez to. I tyle :(

Gość oja pierdziu
prrawdziwaowieczkabozzza TAK MASZ RACJE JESTEŚ ŚMIERTELNIE POWAŻNĄ OSOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No ale to trzeba coś robić, żeby sie temu samobójstwu ŚMIERCI dokładnie nie dać. Ja wiem jak umarła moja matka, co zrobiła, kiedy ją znaleźli, wszystko wiem i też się nie dam. Jak ktoś się będzie chciał zabić to będę go wyciągać. Tyle mogę zrobić, że sie powiesiła i ludzi zgorszyła. No byli jacy byli - w sumie powinni sie przeprosić bo malutkie dziecko, a nawet nikt nie przyszedł. No to weicie - byli siebie warci. A dalej? Po śmierci? To ich lepiej już nie komentować. A LIST POŻEGNALNY? Wiecie - wstyd im tez powinno być. A korespondencja prywatna? No wiecie - jakieś zasady powinny być. przykro mi bardzo. Korespondencja prywatna jej wala sie na poczcie do dziś. Może sie dowiem której. GŁOWNEJ mi powiedzą. No kto wie :(

Gość oja pierdziu
prrawdziwaowieczkabozzza IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ja tam grzeszę codziennie, ostanio xionc na reli mowil ze czytanie horoskopu i wiara w sny to grzech :O wszystko to grzech kurwa. moja spowiedz nigdy nie byla wazna, bo nigdy nie mowilam ksiedzu ze sie masturbuje xD a to grzech ciezki dlatego nie chodze do spowiedzi i nie przyjmuje komunii

No i dobrze - myślcie sobie co chcecie. List pożegnalny był i tego się mieli trzymać. Choć chyba, ze się powiesiła nago to bym lekkiego życia nie miała, ale może za to bym dostała kasę przynajmniej i mogła do Polski wrócić. Kto wie? W 1990 roku - akurat tak. Czy w 1995 roku. Kto wie? A archeologię i tak bym miała we krwi. I tyle :(

No to miałaś powiedzieć choć wiesz... czy by Ci dał to powiedzieć bo ostatnio coś w ogóle nie dadzą grzechów powiedzieć jak dla mnie. A w ogóle to mają takie komentarze , że po fakcie jeszcze bardziej byś grzeszyła niz przed spowiedzią. Ale miałabyś rozgrzeszenie i może to by ci coś dało. Ja UGINAM SIĘ POD KRZYŻEM MOJEGO ŻYCIA, ale postanowiłam dalej stać o rozgrzeszenie bo zaczną księży ludzie zabijac i powiedzą, że przeze mnie. No to musze iść tam żeby mnie rozgrzeszyli i tyle. A żałujesz grzechów bo z tego co widzę to ludzie sobie robią jajca, zapłacą i rozgrzeszenie jest, a ci co żałują, a nie mają kasy to jeszcze zbiednieją przez Kościół więc uważaj. A czasem ksiądz może nastawac na twoje życie i tyle - tez tak jest :(

Zawsze idż do spowiedzi do takiego co nie znasz go i tak żeby w razie co dalej cię nie znał i grzechy powiedz, ale za dużo nie gadaj. Oni i tak ci nie pomogą. Musisz się duzo modlić to wtedy to ma sens, a tak to tam nie wiem - musiałabyś sie dużo modlić o to, zeby spotkać dobrego księdza. Ja co mogę zrobić to np. na kafe pisać CECHY IDEALNEGO KSIĘDZA, ktore podyktował Pan Jezus. No i tak sobie pomyśleć kiedy to ostatnio takiego widziałaś, nie? Może nigdy. Np. zachowanie przy spowiedzi - cierpliwość, łagodność, dobroć - wszystkie dary ducha świętego tam mają być - gdzie one są? KPINA tam jest, SZYDERSTWO, zmawianie sie na penitenta. A na przykład coś takiego jak ODPUST - kiedyś to było płatne, a teraz za rozgrzeszenie składka i dalej to samo. A np. ZŁODZIEJSTWO. Co z tym? Nie grzech?

Gość szlachetny jestes wielce
szlachetny, amiętam cię jeszcze jakies pół roku temu na kafe, bardzo mi się podobał twój ton i poziom, zatem wzrost olej wiem że zanim zrozumiesz jaki jesteś lolek ;) to podtopisz się w kompleksach, ale będziesz miał powodzenie to czuje i wiem ;) jestem za stara dla ciebie :D dajcie owieczce spokój, laska jest nawiedzona, albo lasek, pisze strasznie, ale momentami ąaż chciałabym się znia spotkać kiedys myślałam że ściemnia, ale pomysłów by brakło na takie długie posty i takie pokręcone, szajbnięte i wgl

owieczka, spotkałaś się z chrystsuem?

Napisze wam ZARAZ zachowanie księdza przy spowiedzi jakie powinno być - pamiętam tylko, że ma się cieszyć jak grzesznik przyszedł WYZNAĆ GRZECHY ŻAŁUJĄC ZA NIE i z serca mu odpuścić bo Bóg odpuszcza każdemu. Tak tam pisze do cholery! Ja im to zacznę czytać wiecie chyba przy najbliższej spowiedzi i jak się mają tam zachowywać bo mnie normalnie IRYTUJĄ i tyle. Albo wszystko oleję jak zwykle i tyle. Bo w sumie kogo to obchodzi wszystko co ten Kościół wyprawia. Jak zwykle to samo :(

chętnie z toba popiszę, tylko wal konkrety, jestem ciekawa, narazie ide poćwiczyć i biegać ale potem będę czytać. :)

owieczka, po cholere masz opowiadać obcemu facetowi o swoim życiu? na co się frustrujesz jak postępuja, to nie ma zasadniczo żadnego sensu, jeśli bóg jest ty wew. czujesz skruche to gra nie potrzeba ci pośrednika boję się że moje wpisy to groch o ściane, ale jest git :D