Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby wipes

Czy to jest niepokojacy objaw ?

Polecane posty

Gość baby wipes

Moj 2-letni synek od tygodnia ,kazdego dnia "skarzy sie" na dretwienie nozki (np.podczas ogladania bajki) gdy dluzszy czas jest w pozycji siedzacej.Nie zwracalabym na to wiekszej uwagi,gdyby nie to,ze dretwienie lub przykurcz jest cyklicznym ,codziennie wystepujacym objawem.Wczoraj rozmawialm z pediatra lecz stwierdzil ,ze to nic niepokojacego.Ja jednak jestem troche zmartwiona,bo wczesniej synek moj nie narzekal na bol nozki.Obecnie gdy troszke posiedzi zaczyna plakac i pokazywac zawsze na lewa noge a ,ze jest jeszcze dosc maly i niewiele mowi,wiec komunikacja z nim jest troche utrudniona ,dlatego nie wiem : czy to jest zwykle dretwienie konczyny,przykurcz czy moze objaw swiadczacy o jakiejs chorobie.

Gość Pani Mroque Usher :*
Radziła bym jednak zostać przy opiniach lekarza. Nie sugerować się za bardzo ludowaymi mądrościami z portalów internetowych. A ze swojej strony, dla pewności i spokoju, mogę podpowiedzieć, aby zasięgnąc języka i więcej niż jednego lekarza. To sprawdzona metoda. Pozdrawiam.

Gość Pani Mroque Usher :*
Dzięki w ryj, blondyna, informacja o twoich wydzielinach na pewno wszystkim pomoże. Wypierdalaj!

Gość baby wipes
Blondyneczko......ten Twoj komentarz potwierdza regule ,ze blondyneczki zamiast mozgu maja w srodku zloty orzeszek :D