Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka900008

co sadzicie o takiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość migotka900008

czesto nachodza mnie takie mysli, czy moze robie cos zle. mam na mysli to, ze mam 22 lata, a nie pracuje. ciagne dwa kierunki na dwoch uniwersytetach dziennie, w tygodniu na prace czasu nie mam. mam troche do nauki w ciagu semestru.w tygodniu troche a troche w weekend ogrniam uczelniane sprawy (pisanie pracy przygotowywanie sie na cwiczenia), poza tym spotykam sie ze znajomymi , albo na spedzam czas na ulubionych zajeciach, z rodzina. ale coraz czesciej mam poczucie ze powinnam isc do pracy, bo jestem obciazeniem dla rodzicow, choc nigdy tego nie powiedzieli bo wyznaja tzn zasade "nauka najwazniesza ucz sie teraz". mieszkam z nimi sama, bez rodzenstwa. a co mysla o takiej osobie faceci? czy jest to interesujacy obiekt, czy ze wzgledu na brak pracy nie bardzo?

Gość migotka900008
zapomnialam napisac ze np jak sa wakacje to ide do pracy jakiejs dorywczej na 3 miechy.

Gość elcia23,
jak rodzicow stac zeby cie utrzymywac to ok. jak nie zadzierasz nosa to spoko;p wygladasz na normalna

Gość migotka900008
no stac ich, zyjemy na srendim poziomie, nie jestemy bogaci ale nie biedni. dostaje kase jak czegos potrzebuje. nie na glupoty, tylko na ciuchy, ksiazki, zarcie jakies rozrywki....