Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorealparis

upadek w ciąży

Polecane posty

Gość lorealparis

Hej.Jestem zalamana. wczoraj wyskoczyłam z łózka żeby odebrać telefon i niefortunnie zahaczyłam stopa o poszewkę i poleciałam jak długa na podłoge. zaryłamze strasznym hukiem. jestem w 13 tyg ciązy. upadłam na bok i tył pośladka ale okropnie sie martwię ze to mogło miec wplyw na dziecko......:((((((((((((((((((

Gość ja tez upadlam
w 3 miesiacu,dziecko mam zdrowe. ale lepiej idz do lekarza

Gość lorealparis
wizyte mam za 5 dni

Ja upadłam pod koniec 7 m-ca centralnie na tyłek ( na lodzie się poślizgnęłam). Kość ogonowa przez tydzień mnie bolała, ale dziecku nic się nie stało na szczęście.

Gość lorealparis
ale to był juz 7 miesiac a ja dopiero 3 dziecko jeszcze takie małe:(

Moja bratowa będąc w 5 m-cu ciąży spadła ze schodów- potłukła się okrutnie, dziecko przestało się ruszać.... Pojechali do lekarza i podczas usg okazało się, że maluch zwyczajnie w świecie się przestraszył i siedział skulony i wystraszony- po paru dniach wszystko wróciło do normy- dziecko ma teraz 3 lata i jest zdrowe. Myślę, że masz naprawdę małe szanse, że coś stało się Twojemu dziecku, ale dla spokoju powiedz o tym lekarzowi na najbliższej wizycie.

dziecko male ale ma duzo wod plodowych ktore je chronia, im dziecko wieksze tym amortyzacja wod jest mniejsza i upadek szczegolnie na brzuch, moze byc grozniejszy w skutkach suma sumarum nic dziecku nie bedzie

Gość Ja jestem Patrycja :)
No ja nie byłabym taka odważna żeby radzić dziewczynie aby całkowicie zbagatelizowała sprawę, bo dziecku może się nic nie stać ale np może się odkleić łożysko. Nie chcę też straszyć ale jeżeli to był silny upadek to ja bym to raczej skontrolowała.

Gość lorealparis
myslicie ze jak pojde za 5 dni do lekarza to bedzie za pozno?

Gość bollljaaj
myslimy ze powinnas zadzwonic do lekarza i spytac