Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM 30 LAT JUZ

CO SĄDZICIE O TYCH NOGACH ????CZY POKAZALYBYSCIE SIE W SPODNICY NA MOIM MIEJSCU?

Polecane posty

Gość harsh is dead
bardzo ładne szczupłe nogi :) nadają się do chodzenia w kiecce :)

Gość MAM 30 LAT JUZ
NO WLASNIE MAM KOMPLEKS BO SA ZA CHUDE :(:( I MAM WIELKI PRZESTRZAL MIEDZY UDAMI ..TO STRASZNA WADA!

Gość tomekk33
kompleks nieuzasadniony .. Twoje nogi są w porzadku

Gość harsh is dead
przerwa między udami to straszna wada?!? weź się puknij dziewczyno. Masz spoko nogi, naprawdę.

Włóż rajstopy, ładne buciki na obcasie(nie te jakieś parszywe adidasy, czy co tam jest na zdjęciu) i potem wszyscy się będą oglądać za takimi ładnymi nóżkami, a kochanek nie pozwoli Ci wyjść na ulicę, ale z łóżka! Ja bym się na ulicy nie pokazał, bo mężczyzna w kiecce głupio wygląda, ale dziewczyna powinna się z takimi nogami obnosić, eksponować je. Oprawa jest ważna.

Gość MAM 30 LAT JUZ
nic nie rozumiecie.. teraz mowicie ze super ale na ulicy byscie pewno wytykali ze chude nogi..ciagle to słysze od kolezanek z pracy i studiów:( dlatego nie chodze no szpara miedzy udami to wada. uda maja byc zlączone z tego co słyszalam i wtedy sa idealne nogi !!

Gość MAM 30 LAT JUZ
do tego jestem wysoka i mam długasne te nogi jak cholera na zdjeciu nie widac łydek calych i dlatego wydaja sier krótsze niz sa faktycznie te nogi. łydki to mam juz w ogóle chude jak diabli.

Gość jak szkapa fujj
paskudne sa i koniec

Dziewczyno, masz ładne nogi, należy je eksponować, a z kompleksów idiotycznych to już Cię na forum nikt nie wyleczy-nie rozumiem swoją drogą, dlaczego dziewczyny z ładnymi nogami chodzą w adidasach i spodniach a często na ulicy widzę: im brzydsze, bardziej krzywe, tym krótsze mini. To chyba znaczy, że właścicielki ładnych nóg, w tym Ty, są zakompleksione, nieprawdaż?

Gość kotka szara bura wąsata
To są chude? Moich nie widziałaś ;) A bez problemów latam w kiecce i nikt (poza mamą) nie powiedział, że mam za chude nogi. Ważne, że proste i kształtne 🖐️

Gość kotka szara bura wąsata
A szpara między udami jest uzależniona od tuszy. Absolutnie nie słuchaj przyjaciółek. Na takie nogi miło popatrzeć 🖐️

Gość fffgfgtttrrr
ale szkapa