Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallalalalallalalalallalal

CO MYSLICIE O ZAWODZIE: CHARAKTERYZATOR??

Polecane posty

Jak myslicie czy to dobry zawod?? łatwo znalezc prace? jak z zarobkami??

Chyba nie jest bardzo latwo ale samej mi sie marzy taka praca, niestety szkoly ( z prawdziwego zdarzenia) makijazu itd kosztuja fortune:(

no właśnie ja myslalam o tej szkole: http://www.charakteryzacja.pl/ tylko nie o studium a o studiach, bo można licencjat zrobic a slyszalam ze w niedalekiej przyszlosci wprowadzą nawet magisterkę..co myslicie??

Gość nie mozna na nic czekać
Wiesz ze dzwoniłam wczoraj do Dziewulskich i maja takie obłozenie chetnych ze juz na niektórych kierunkach nie ma wolnych miejsc...A Ty dostałaś się ? Kurcze,szkoła ze czekałam na ostatnią chwilę

Gość mairrrabelkka
No własnie sama sie zastanawiam nad tym studium, zwłaszcza ze charakteryzacja, stylizacja to sa naprawde porządane kierunki i uważam ze nie ma też problemu po nich ze znalezieniem pracy.

Gość matylllda2
Jesli chcecie zobaczyc jak wyglądaja takie zajęcia to polecam zajrzeć tutaj na profil na FB Studium Dziewulskich https://www.facebook.com/#!/MiedzynarodoweStudiumDziewulskich Zdjęcia sa genialne

Gość werrrka89
Mysle ze w dzisiejszych czasach taki kierunek jak jak najbardziej ok. Tylko też sa wybrane szkoły w których mozna studiowac ten kierunek. Ja w tym roku skończę kosmetykę w Cosinusie, wiec nie wykluczam tego ze spróbuje również swoich sił na tym kierunku w innej szkole.

Gość elllizka89
No fakt, przynajmniej jak pójdziesz do Cosinusa to nie musisz płacic tam za naukę.I spokojnie mozesz sobie kończyć takie własnie kierunki.

Gość słon----ce
Jak Ciebie to interesuje to moim zdaniem nie ma sie nad czym zastanawiac. Zreszta jest tak ze jak skończymy kierunek zgodny z naszymi zainteresowaniami to też potem z przyjemnością wykonujemy dany zawód.

Gość xxxxenia
Mysle ze fajnie jest pracowac w teatrze, telewizji, ale nie zawsze też jest tak ze szybko dostaniemy prace. A jaki kierunek proponujesz skończyć w Cosinusie ?

Gość zossssa
Zawsze warto wejśc na ich stronke i przyjrzeć sie temu co maja fajnego. A najlepiej juz wybrać sie do samej szkoły i o wszystko zapytac.

Gość pamellaamella
Moim zdaniem jest to rewelacyjny zawód,zwłaszcza własnie w dzisiejszych czasach.A to dlatego ze wizaż,charakteryzacja,stylizacja sa strasznie popularne i poszukiwane na rynku pracy.Ale to widac nawet na kierunkach w szkołach.

Gość wiolpi
Ja też jestem zainteresowana tym kierunkiem, tylko szukam odpowiedniej szkoły we Wrocławiu. nie ma ich zbyt wiele, a jak są to płatne. więc jak mam już płacić za naukę, to chciałabym wiedzieć, że zostanę porządnie przygotowana do wykonywania zawodu. Możecie mi coś poradzić?

Gość klara900
To jest własnie odpowiednie miejsce na naukę, zwłaszcza jesli chcemy w 2 lata zdobyć zawód i oczywiście też uczyć się bez zbędnych kosztów.

Gość gość
Ja uważam ze powinno wybierać sie takie kierunki jakei nas interesują i takie z którymi wiązemy plany na przyszłośc. To według mnie najlepsze rozwiązanie.

Gość lossskowa
No gratuluje wyboru. Ja jak patrze na ich FB to jestem zachwycona tym czego mozna sie tam tak naprawde nauczyć.

Gość gość
To jest własnie bardzo dobra szkoła. I mało tego, naprawde teraz szkoły policealne cieszą sie dużym zainteresowaniem. Wiec wcale nie podchodziłabym do nich tak sceptycznie.

Gość gość
Moja koleżanka kończyła i pracuje w zawodzie, wiec jest raczej ok. Musiałabym ją o wszystko wypytac...ale generalnie jest dobrze.

Gość gość
Jak myslicie czy w wieku 40 lat mozna pomyslec o takiej szkole ? Tak sie zastanawiam .. Ile majac lat mozna jeszcze sie zastanawiac nad np. nad kierunkiem kosmetycznym?

Gość gość
Tak mi sie wydaje ze jest to teraz własnie taki poszukiwany kierunek na rynku. Wiec moze warto sie na poważnie zastanowic.

Gość gość
Co do Studium Dziewulskich to jest to super szkoła i naprawde ja jestem bardzo zadowolona, poniewaz wreszcie udało mi sie trafić na dobry kierunek wizaż i charakteryzacja, od zawsze o tym marzyłam.

Gość gość
Hej, właśnie się zastanawiam czy iść na charakteryzację. Jestem z warszawy więc mam trochę miejsc do wyboru i póki co mnie pcha w stronę studia sztuki, bo przeczytałam, że stylistka po ich szkole stylizowała do „Idy” ;)Znacie jakieś jeszcze fajne miejsca z renomą w Warszawie?

Gość gość
Nawet juz prawie się zdecydowałam- wybrałam szkołe Cosinus. Od zawsze mnie to interesowało i chyba mam smykałke do tego zawodu a to najwazniejsze.

Gość gość
Mnie na razie nie stać na takie studiowanie i do czasu az nie uzbieram pieniędzy to wybrałam kierunek administracja w Cosinusie. Nie chce żeby te lata poszły na marne.

Gość gość
Teraz rzeczywiscie coraz bardziej popularne sa szkoły policealne. I jesli chodzi o takie to mogę polecić równiez taką szkołe Do tego nic nie płacicie za naukę.