Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migotka 23

Ślub i te sprawy..

Polecane posty

poznalam chlopaka poltora roku temu... mam 19 lat, a on 18.. czy jest szansa ze zalozymy razem rodzine i bedziemy ze soba na zawsze.?? czy to za mlody wiek jego nas porozni.?

Gość ramzzzeeessss
podejrzewam, ze to twoj pierwszy chlopak w sferze seksualnej ? I jestes z nim rok albo mniej - zgadlem ?

Gość ramzzzeeessss
to duzo sie nie pomylilem :) powiem Ci tak ... cień szansy jestes , ale tylko cień niestety... mógłbym ci to wytłumaczyć , ale hmm kontakt znajdzie tutaj ... www.uwodzicielsko.phorum.pl

Gość swinie na ruszzt !
nie wierze w to co czytam 😭

Gość Doti:)
Ale tutaj nikt nie odpowie ci na to pytanie i wogole...sie wszytsko powoli okaze

wiem wiem.. ale bardzo bym tego chciala.. a nie chce wyjsc na dziewczynke z marzeniami glupimi :(

wiesz wszytsko sie okaze jak bedzie wam sie super ukladac bedziecie sie szanowac i bedziecie szczesliwi to napewno wszytsko bedzie ok i bedziecie mieli plany na dalsze zycie

mam nadzieje.. tylko z tym problem :( jestes strasznie zazdrosna :( i ciagle go kontroluje, juz nie raz chcial mnie zostawic przez to :( ostatnnio przed wczoraj :(

zazdrosc nie jest nczym dobrym w zwiazku

Gość odpowiem też ......
ja uważam że jesteście zbyt młodzi żeby robić już takie plany wątpię żeby chłopak w wieku 18 lat planował już ślub ja bym Ci radziła po prostu z nim być a życie samo napisze scenariusz jak jesteście sobie pisani to i ślub kiedyś będzie a z tą zazdrością powinnaś wyhamować bo być może będzie to pierwszy powód żeby Cię zostawił

ale ja bym chciala go tylko dla siebie.. drazni mnie jak gada z innymi w klasie np.. bo chodze z nim do kl.. nie lubie jak z nimi zartuje, i najlepietj, to bym mu zabronila kontaktow wszystkich :D.