Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona na maksa

Siostra wyrzucila mojego psa z powodu dziecka! Ale jestem wsciekla!

Polecane posty

Gość współczuję Ci...,,,..
bosz współczuje dziecku takiej matki! dzieci od małego powinny się uczyć przebywać ze zwierzętami (poza jakimiś tam wyjątkami - gdzie pies rzezcywiscie moze byc agresywny, albo chorów/alergii etc).... to uczy wrazliwosci i jakiegoś pozsanowania do innych stworzeń poza ludźmi, oan jest chyba jakaś nienormalna:/ współczuje tobie psu i temu dziecku, która od małego uczy dziecka ze zwierzeta są złe itp:/ tez bym się wkurzyła:/ ja od małego z kotami byłam wychowywana maleńska byłam to one ze mną spały, a miałam też jedną taką sąsiadke, która mówiła mamie mojej że te koty są jak wampiry, że nas mogą podczas snu zaatakować i się w szyję wgryźć:D heh masakra, że tacy ludzie chodza po świecie.......

Gość Belle bella@@@@
nie bede ukrywac, ze moje dzieciatko trzymam w hermetycznych opakowaniach po kanapkach, zeby chronic je przed zarazkami. oczywiscie przez 24/7 trzymam przy nim warte z pelnym workiem kamieni, nigdy nie wiadomo jaka wiewiorka bedzie chciala pogryzc mi dzieciatko :)

Gość Belle bella@@@@
moje dziecko nigdy nie korzystało zw smoczka ;) a przed chwila brałam prysznic- więc spoko-pachnę ładnie i jestem czysta a twojej siostrez naprawdę współczuje skoro nazywasz ja kurwa i każesz jej spierdalać razem z dzieckiem zamiast sie dogadac

Gość Belle bella@@@@
Moje dzieci są bardzo grzeczne, jak idziemy do ojca któregoś z nich to reszta mówi do niego wujku

Gość wkurwiona na maksa
nigdzie nie nazwalam siostry kurwa i nie kazalam jej spierdalac:O Chyba widac gdzie sa podszywy a gdzie pisze ja

Gość Belle bella@@@@
autorko -przestań się podszywać-jak widać to,że wychowujecie sie od dziecka ze zwierzakami-nie uczyniło z was bardziej wrazliwych ...

Gość buahahahahahaha
Belle bella@@@@ nie bede ukrywac, ze moje dzieciatko trzymam w hermetycznych opakowaniach po kanapkach, zeby chronic je przed zarazkami. oczywiscie przez 24/7 trzymam przy nim warte z pelnym workiem kamieni, nigdy nie wiadomo jaka wiewiorka bedzie chciala pogryzc mi dzieciatko Padlam :D:D:D:D:D:D Podszywaczu - dzieki :D

Gość Belle bella@@@@
moje dziecko nigdy nie mialo smoczka, spioszkow, ani butelki. tak naprawde moje dziecko nie ma nic - oprocz hermetycznych opakowan i mojej osoby - zawsze gotowej odeprzec atak wiwiorek :classic_cool:

Gość Belle bella@@@@
Nie ma za co :classic_cool: 🖐️

Gość Belle bella@@@@
cofnij sie to przeczytasz,że tak ja nazwałaś

Gość haha podszywacz rulleezz!
omg w pracy siedze i nie moge się tak brechtac bo szef przylezie :D:D

Gość Belle bella@@@@
spadam końskie spierdoliny widzę,że macie już mózgi przezarte od wpierdalania karmy i wdychania psich szczyn ;) pa sciery!

Gość 3krotka333
Uwielbiam takie genialne mamuśki,które jak tylko widzą psa to jakby mogły to by swojego dzieciaka do kieszeni schowały żeby pies go broń Boże nawet nie powąchał! U mnie w domu zawsze były psy,gdy byłam malutka rodzice mieli dobermana i nikomu nie przyszło przez myśl zeby pozybyć się psa tylko dlatego że jest dziecko. Wiadomo,że trzeba uważać i najlepiej psa samego z dzieckiem nie zostawiać,bo dziecko jak to dziecko,a to złapie za ucho,a to wsadzi palec w oko,a pies choćby z bólu może nerwowo zareagować. Te mamuśki takie czyste,pies czymś im dzieciaka zarazić może ,tja... Mam taką jedną w bloku,pełna higiena,kiedyś będąc na placu zabaw wysadziła tam swojego dzieciaka żeby kupę robił(!)bo jej się nie chciało do mieszkania wrócić.Na uwagi sąsiadów jeszcze oburzona,że to tylko dziecko,no własnie,dziecko i powinno załatwić się w domu a nie na trawniku jak zwierzę...Szkoda słów

Gość Belle bella@@@@
a skąd wiesz co pisze ja a co podszywacz? sama to piszesz i się kompromitujesz ...

Gość Belle bella@@@@
zamknijcie japy, bo rzucę kamulcem!

Gość Belle bella@@@@
zwirzę też nie powinno na trawniku a kultura a strach o dziecko bardzo sie od siebie różnią może jestem przewrażliwiona jeśli chodzi o moje dziecko- nie przecze-ale mam powody

Gość a to ciekawe
No właśnie nie wiadomo co piszesz ty a co podszywacz bo wasze wypowiedzi są tak samo żałosne ( brawa dla podszywacza:)

Gość 3krotka333
A do autorki- Twój dom i to siostra się powinna dostosować do panujących w nim zasad,a nie odwrotnie.Skoro się tak bała o dziecko,to mogła poprosić o zamknięcie psa w drugim pokoju czy coś,a nie wyrzucać go na balkon w taką pogodę. Jakby ktoś jej dziecko tak potraktował,to byłoby wielkie oburzenie-no ale przecież pies to nie dziecko,wg niektórych nic nie rozumie i nie czuje,więc niech sobie marznie i moknie. U mnie zwierzęta zawsze były traktowane jak członkowie rodziny,dbano o nie i kochano.

Gość Belle bella@@@@
co nie znaczy ,że nie ciesza cię słowa twojego podszywacza ...

Gość Belle bella@@@@
tak naprawde nikt tu sie nie podszywa - a jedynie to mi spada cisnienie i mam rozdwojenie jazni. moze przez ta kriotermalna komore, w ktorej siedze z moim dzieckiem zapakowanym w hermetyczne opakowania po kanapkach i z kamieniami. jak tylko moje dziecko zasnie biore sie za kopanie wala obronnego przeciwko morderczym wiewiorom.

Gość Belle bella@@@@
i nic to nie dało

Gość Belle bella@@@@
mam powody, żeby troszczyć się o moje dziecko z podwojona silą! nie uwierzycie, ale jak byłam mała to napadł na mnie rozwścieczony jamnik i rozdarł moje hermetyczne wdzianko :( do dziś się przez to jąkam!!!