Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona na maksa

Siostra wyrzucila mojego psa z powodu dziecka! Ale jestem wsciekla!

Polecane posty

Gość basik_basik
Moje dziecko wychowywało się z dobermanką od urodzenia i nic nikomu się nie stało. Jak suczka zdechła to syn miał 6 lat i płakał za nią bo byli tak zżyci ze sobą.

Gość belle bella@@@@
a mamuski reagują tak samo na wasze smierdzące psy jak wy na dzieciaki...

Gość fsagsghsrhg
hehe, akurat mnie jamnik ugryzl (jak to pańcia potem okreslila 'bo on myslal, ze chcialam mu zabrac pileczke' :o), ale on z natury durny kundel, ujada na pol bloku i do kazdego z zebami. sama mam duzego psa - wilczura, ktory kocha dzieci ze wzajemnoscia, bo jak ide z nia (suka :D) na spacer to sie pol bachorni z bloku zbiega ja na twoim miejscu wystawilabym WSZYSTKIE jej rzeczy na balkon na ulewe. bo to przeciez tylko rzecz ;)

Gość belle bella@@@@
Ostatnio jak byłam z małym w parku to wiewiórka się przypałętała, dostała kamieniem i aż mózg jej się wylał, nie będzie mi żaden futrzak do mojego dziecka się skradał

Gość Belle bella@@@@
oczywiscie ,podszywaczu zrobiłabym tak z wiewiórka, kotem a nawet z pszczołą czy mucha- bo dla mnie moje dziecko i jego bezpieczeństwo jest dla mnie najwazniejsze ;)

Gość Belle bella@@@@
nie pozwalam nawet obcym ludziom dotykać mojego dziecka, a co dopiero zwierzętom

Gość Taka sobie mala ja
belle bella@@@@ jestes wredna baba. Ludzi sie poznaje po tym jak traktuja zwierzeta i to jest swieta prawda. A przeciwko dzieciom nic nie mam, tylko przeciwko takim zlym ludziom jak ty. Wstydzilabys sie w zwierze kamieniem.

Gość fsagsghsrhg
bella - zamknij sie jeszcze ze swoim bachorem w opakowaniu hermetycznym. dajesz mu spac na poscieli? a roztocza? przeciez twojemu słit dzieciaczkowi moga wdac sie bakterie :o mam nadzieje, ze regularnie co 10 minut odkazasz bachora we wrzatku 100stopni :)

Gość wkurwiona na maksa
"nie nie wzywam straży po prostu dostaje kamieniem jak nie ma właściciela i biega bez kagańca" mam nadzieje, ze kiedys jakis pies sie wkurwi za to, ze rzucasz w niego kamieniem i cie pogryzie:P I prawde mowiaz nalezaloby sie tobie

Gość belle bella@@@@
Śmierdzącym staruchom też daję w łeb i po kłopocie

Gość Belle bella@@@@
w torebce nosze 10kg kamieni na wszelki wypadek. obrzucam nimi nawet ludzi znajdujacych sie 200m od mojego dzieciaczka, tak w razie czego :)

Gość a to ciekawe
Bella idąc tokiem twojego rozumowania równie dobrze mogłabym rzucić kamieniem w jakiegoś śliniącego się dzieciaka drepczącego w moją stronę bo boję się zarazków :-O

Gość Belle bella@@@@
a kobiety poznaje się po tym jak traktuja dzieci- widzę ,że tu same ściery którym liże pies nie dziwię się , bo skoro pies cię posuwa to bronisz go bardziej niż siostrzenicy popieram gminy,które usypija bezpańskie psy a dziecka nie sterylizuje- jest czysciutkie i pachnace nie tak jak wasze lizodupy

Gość wkurwiona na maksa
podszywy zajebiste:D dzieki za poprawienie humoru

Gość wkurwiona na maksa
ale jak siostra nie miala jeszcze chłopa i moj pies jej pieroga lizał to nie narzekała

Gość Belle bella@@@@
owszem możesz tak zrobić- skoro pies jest ważniejszy dla ciebie niz człowiek

Gość wkurwiona na maksa
ej ograniczona istota idz juz, bo sie kompromitujesz

Gość a to ciekawe
Bella to ciebie powinni wysterylizować dawno temu :D

Ja w rodzinnym domu zostawiłam swojego "pieseczka" bernardyna i jak jeżdżę tam z córką to normalnie od zawsze kręci się przy niej. Pilnuje żeby nie skoczył ( tzn on i tak tylko leży i leży) i żeby jej nie zaślinił a sama jego obecność w życiu by mi nie przeszkadzała

Gość wkurwiona na maksa
nie podszywac sie pode mnie mamuski:D

Gość Taka sobie mala ja
Po twojej ostatniej wypowiedzi widac jaki poziom reprezentujesz, nie mam zamiaru dyskutowac z takimi ludzmi jak ty. Lepiej idz i wylewaj swoje madrosci na forum o matkach i ciazach.

Gość Belle bella@@@@
dlatego twoja siostra się boi bo wie ,że jamnik ci lizał kretynko ;)

Gość walnięte mamuśki do garów!
już widzę jakiego wrednego bachora wychowa wspaniała bella , kiedyś bezstresowo jej na łeb nasra bo tak się nad nim trzęsie hehehehe

Gość a to ciekawe
Nie wiem już czyje to belli a czyje podszywu a to znak, że ma nieźle poprzewracane pod kopułą:) Może jak była w ciąży to ten jej dzieciak razem z substancjami odżywczymi wyssał jej mózg.

Gość Belle bella@@@@
może sobie srać ważne,że będzie umiał tez srac na łeb innym ;)

tak jak juz pisalam zamiast zamykac psa na balkonie wystarczylo zalozyc kaganiec psu na pysk i byloby po sprawie ja mam 2 duze psy labradora i goldena nie wyobrazam sobie zebym miala je kiedys zamykac przed dziecmi, tymbardziej ze one sa bardzo lagodne i przyjaznie nastawione do wszystkich jak ktos przyjezdza do mnie to powinien wiedziec jakie zasady u mnie panuja a jak mu sie nie podoba to wypad

Gość wkurwiona na maksa
spakowałam qrwie i jej bachorowi torby, a co, niech speitalaja na chatea nie mi azorka denerwuja

Gość do bellle balla
pies nazwt jesli wylizal sobie tylek ma czystsza morde niz ty(udowodnione naukowo)wiec zastanow sie zanim ty wezmiesz domordy smoczek swojego dziecka gdy upadnie na podloge!

Gość Belle bella@@@@
widzisz-ciebie stara też wychowała bezstresowo