Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yapanka

spodnie japan style haremki z allegro

Polecane posty

Gość yapanka

Zamawiał ktos takie spodnie http://allegro.pl/5053-japan-style-alladynki-haremki-roz-l-gratis-i1474162311.html jakie są? Do te pory słyszałam jedną nieprzychylną opinie że kiepski materiał ale akurat ta osoba spodziewał się spodni niczym firmówki za 300zł kupując spodnie za 5zł :O ma ktoś te spodnie? jak sie ukladaja? jak wygladaja? jak po praniu?

Ja włąśnie chciałam kupić takie sobie, no ale nie wiem czy warto kupować na alle, bo co jak się nie zmieszczę, będą w nogach za ciasne, albo cokolwiek? Jak myślisz?

Gość zakupy z allegro
zawsze przeczytaj wszystkie komentarze a oni maja dosc sporo negatywnych ale za piataka to nawet na jeden raz to warto:) a jak nie beda fajne to mozesz przeciez chodzic w nich po domu lub spac:))

Gość zakupy z allegro
a po za tym zobacz ze jest cos dziwnego ze jest kilka aukcji tych spodni i sa rozne ceny wiec moze to zalezy od jakosci materialu?

Gość zakupy z allegro
tak te sa z gorszego materialu lepeij wez te za 21.99 sa ze lepszego materialu

No, wlasnie czytalam negatywne, ludzie czekaja po 3 miesiace i nic nie dochodzi, a pelno komentarzy z dzisiaj. Albo towar mokry inny niz na aukcji i przefarbowany, ale pozytywnych tez mega duzo. No i nie wiem pewnie zalezy jak trafisz, loteria..

Gość zakupy z allegro
a i jeszcze jedno ja u nichkiedys zamawialm i sluchaj ubrania smierdzily nafta wiec cos mi tu smierdzi ze one sa moze jakies przemycane no nie wiem nie mam pojecia czemu duzo ludzi pisze ze smierdza

Większość tych ciuchów ma beznadziejny materiał po praniu wygladaja jakby mialy 5lat, rozchodza sie na szwach. Osobiscie nie polecam

Gość yapanka
no gdyby to było 5zł u nas to spoko ale z ta wysylka to juz mnie kosztuje 30zł, na sprzedawce nie patrzecie, dałam pierwszego lepszego, chodzi mi o same spodnie. Wymiary to mysle zeby dokladnie pomierzyc czy wejde i tyle, ale nawet jak wejdzie to i tak nie wiem jak to sie w ogole uklada i jak dziewczyny jakies mialy to wlasnie ciekawi mnie czy uklada im sie tak jak tej dziewczynie ze zdjecia

Gość yapanka
gdzie macie takie drozsze bo ja nie widze?

ja coś zamawiałam z japanstyle. Odradzam ci kupować tam cokolwiek! Po pierwsze na przesyłkę czekasz minimum 3 tygodnie, po drugie gdybyś chciała reklamować to za przesyłkę płacisz 80zł i musisz wpisać adres chiński(......), nie jest pewne że ci uznają reklamację.Zresztą sam japan style napisał mi że nie opłaca się u nich reklamować. Wygląd towaru na zdjęciu bardzo często odbiega od rzeczywistości, a nieraz zdarza się, że przysyłają ci coś czego zupełnie nie zamawiałaś. zresztą nie spodziewaj się jakiejś super jakości jak cena spodni wynosi 5 zł...

Gość yapanka
no wlasnie jakosci sie nie spodziewam rewelacyjne ale mialam nadzieje ze chodciaz wygladowo tak bedzie i troche pochodze jednak, ale teraz widze ze te drozsze to chyba maja bardziej realne zdjecia i juz nie chce tego

Mi sie bardzo podobaly te spodnie z tematu a takich podobnych chociaz z kroju i materialu to nie moglam znalesc oprocz japan style, ale odbrze ze sie dowiedzialam ze taki o kant dupy towar i sprzedawca bo chcialam tez marynarke bluzke.. nie bede kupowac, skoro mam wtopic pieniadze w gowno :P

Gość yapanka
moja znajoma zamowila je wlasnie ostatnio to w sumie poczekam te 3 tygodnie i zobacze co jej przyjdzie dokladnie