Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede laska:DDDD

chcę schudnać, ktoś pomoże ??? :)

Polecane posty

Witam :) mam 160cm wzrostu i waże 69 kg... nie uwazam sie za grubaske, jestem troche zaokraglona ale chciala bym troche sie wysmuklic ... schudnac tak 5-10 kg max ;) probowalam wczesnien stosowac jakies diety ale roznie to z nimi bywalo :Dmoze jest ktos kto mogl by mi pomoc ? zna jakas fajna diete i cwiczenia ? najbardziej chciala bym wysmuklic uda biodra plecy i ramiona :) brzuska nie mam duzego i mysle na to sama dieta wystarczy :) prosze o wypowiedzi :):):):)

a co sadzicie o diecie bananowej ? :) z tego co czytalam to daje zaskakujace dobre efekty juz szybko.. tyle ze nie mozna jej raczej dlugo stosowac.. coz niby banany tuczace sie wydaja ale z tego co widzialam dobre opinie ma ta dieta :)

procz diety mam zamiar chodzic na polgodzinne albo i dluzej spacerki :) o ile pogoda bedzie sprzyjac i mam jeszcze skakanke :) weird girl wcale nie bedziesz najgrubsza chyba :) wysoka jestes :D ja mam najnizsza wage ale za to kurdupelek ze mnie :)

madziulkaaa a jaki jest twoj przykladowy jadlospis ? :)

Gość nie wiem jak ty chcesz
utrzymać wagę 64 kg wierdgirl. jestem od Ciebie o 2 cm wyższa, od miesiąca próbuję schudnąć i tylko jeden kilogram mi ubył. teraz ważę 71. chciałabym 65, ale wiem z doświadczenia, że to nierealne po prostu. mój durny organizm uparł się na wagę około 70 kg i nic nie pomaga. mogę zdechnąć z głodu, a schudnę najwyżej kilogram. beznadzieja. też chcę być laską :(

Ja chodze codziennie na spacer do lasu z wózkiem na godzinę conajmniej :P Od jutra: 200 brzuszków w 4 seriach, a wieczorem 10-15 minut biegania. Plus dieta, ale nie okreslona po prostu bede jadla to co uwazam za sluszne. Juz kiedys sie odchudzalam, z dietetykiem zeby pilnowal mojej silnej woli, wiec jakby wiem co mozna a co nie bardzo i w jakich ilosciach : )

nie wiem jak Ty chcesz - nie martw sie! Mi 2 lata temu udalo sie schudnac z 85.5 do 71 kg! Gdybym nie zaczela zrec to schudlabym jeszcze ale olalam to po prostu.. Potem ciaza, bla bla no i znowu mam 79 na liczniku :/ Czuje sie jak tlusta swinia i nie moge patrzec na siebie, jak mysle o tym jak wygladalam to wyc mi sie chce. Dlatego teraz umre a schudne :P Tez bedziesz laska :D

hehehe :) a poczytajcie cos moze o tej diecie bananowej :) wpiszcie na googlach :) pare linkow sprawdzalam... i mysle od jutra sprobowac, z tym juz dzis jem mniej :D mysle tez czy by nie zywic sie kasza i gotowana marchewka :D

Fajna ta bananowa, i przyjemna, ale pisza ze szybka za to krotkotrwala utrata wagi..

zalezy mi tez na dosc szybkich efektach ... ta dieta z bananem to mozna ja np tydzien robic i sie chudnie 5-7 kg :D choc nie chce mi sie w to wierzyc za bardzo chyba jednak ja zastaosuje + troche ruchu :D

juz pisze ..:D Śniadanie dwie wasy z dwiema małymi lyzeczkami serka turek figura drugie sniadanie pomidor lub jakis owoc obiad100gram fileta z mointaja + brokuły na parze podwieczorek jogurt kolacja serek (jogurt i serek oczywiscie light( Duzo herbaty zielonejj i czerwonej + godzinka na stepperze :) jem co 3 godziny

a no tak moze i krototrwala.. ale mi to nie przeszkadza.. tydzien ja zrobie potem powoli wroce do normalneych posilkow.. nie mam na mysli obzerania sie oczywiscie ;) tak zeby utzymac efekt :) dziewczynki za nie dlugo wszystkie bedziemy laski tylko troche zawziecia sie :D

pewnie ze sproboj weirdgirl :) moze faktycznie to tak szybko waga spada :) ja od jutra wlasnie proboje i zobaczymy.. jezeli sie nie uda to trudno :) madziulkaaaaa a ile juz jestes na tej diecie i ile udalo ci sie schudnac juz ?:)

mam tak samo - dziecko-domdom-dziecko i tak mi zycie ucieka a mam 21 lat dlatego kobitki..motywujmy się !!!

weirdgirl ja tez siedze w domu caly czas prawie :D do tego jestem leniuszek troche i lasuch okropny :) ale zeby byc piekna trzeba cos zrobic :D

ja trzy dni i hm..w udach schudlam bo widzę no i brzusio mi sie splszczyl,wagowo nie wiem bo nie mam wagi :D

Gość PoProstyDziewczyna
Aj, dziewczyny ja brałam po prostu tabletki Adipex :) Fajnie chamują głód. Schudłam 18kg. Jest oczywiście wiele przeciwwskazań, ale mi nic nie było :) Też jestem młodą mamuśką, dopiero po 2 latach po porodzie zmotywowałam się do schudnięcia, ale było warto.

kurcze ale juz mi sie marzy taki szybki efekt :D

madziulkaaaa ja mysle sprobowac tak pare dni zalezy od efektow wlasnie :) tak 10 moze jak dam rade :D po prostu dziewczyna napisz cos wiecej o tym specyfiku :)

Gość PoProstyDziewczyna
Bierze się dziennie jedną tabletkę. Przez cały dzień nie chce się jeść :) Lek dodaje również trochę energi. Ja jestem z niego bardzo zadowolona. Odchudzanie idzie łatwiej, szczególnie gdy ma się problemy z utrzymaniem diety, ponieważ ma się słabą "silną wolę"

Gość PoProstyDziewczyna
Jak się kupi w aptece to wiadomo, że ma się oryginał

drogie to ? :D jakies przeciwskazania ?:D jak szybka utrata wagi ? :D