Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede laska:DDDD

chcę schudnać, ktoś pomoże ??? :)

Polecane posty

Gość PoProstyDziewczyna
Ciężko jest kupić w necie, bo w cholerę oszustów :( Nie dość, że chcą za preperat około 300zł to jeszcze jak się wpłaci kasę to nic nie wysyłają, albo wyślą witaminę C ... ja też się raz dałam oszukać

Gość PoProstyDziewczyna
Receptę może wypisać polski lekarz, ale niestety większość się na to nie godzi. W Czeskiej aptece, bo tylko tam można lek kupić kosztuje około 120zł. Efekty szybko, zależy od organizmu. Najszybciej u największych kobiet :)

Gość PoProstyDziewczyna
Przeciwskazań wiele, ale moim zdaniem to takie naciągane, bo jak dobrze pomyśleć to na ulotce Apapu są identyczne. Trzeba brać z głową i pomimo, że nie chce się jeść, to jednak jeść, ale z umiarem :)

Ja mam white lion tea i rzeczywiscie hamuja glod,co do wlasciwosci odchudzających nie odczuwam tego bo i cwicze i dietke stosujje.

kurcze drogo :( i dosc trudno dostac widze,, :( ahh no nic poki co proboje swoich sil w diecie bananowej :) jakos mega duzo nie chce schudnac.. juz te 5kg by mnie na prawde zadowolilo :)

Gość PoProstyDziewczyna
W sumie lepiej nie brać czegoś cięższego jeśli ma się do zrzucenia właśnie około 5 kg

ja chce 15 bo lubie byc chuda..kiedys bylam na skraju anoreksji.Mialam talie osy ( 50cm ).Pozniej zaczelam jesc i jadlam nie tlyam wiec dalej jadlam.....przytylam.Nie bylo tragedi bo wygladalam i szczuplo i zdrowo.Zaszlam w ciąże i popłynęłam.

ja dzisiaj jem normalnie choc staram sie mniej no i bez slodkosci zadnych, nawet herbatki nie cukruje :) a od jutra startuje z bananowa :) bede pisac jak cos o efektach jak ktoras jest chetna to tez niech cos skrobnie jak jej idzie :) madziulkaaaa powodzenia ci zycze :) troche samodyscypliwny i na pewno sie uda :)

dzięki,ja Tobie teeż..będe tu codziennie wpadala i was nie zawiode tzn Ciebie tylko jak narazie.Ja takze trzymam za Ciebie kciuki :D

dzięki :) :*

Hej dziewczyny, musialam isc bo mala sie obudzila :P Ja tez jestem mloda, mam 21 lat w listopadzie ! Mała ma 5 miesiecy, a ja tak wygladam.. Musze sie odchudzic, bo normalnie az dola lapie, sie w domu, zajmuje sie nia, zero ruchu praktycznie, siedze i nudzi mi sie czy cos to jem i jem :/ Musze schudnac i to juz juz. A tez chcialam kupic adipex.. Kupie dopiero pod koniec miesiaca, bo narazie krucho z pieniedzymi.. Zobaczymy jak zadziala.

Dostalam od dziewczyny ktora bierze adipex, namiary na zaufana kobiete ktora wysyla towar oryginalny, wiec moze wtedy :D Boze nie wiecie nawet jak ja na lato chcialabym byc szczupla sexy mama i pokazac wszystkim ze mozna :D

hej weirdgirl :) ja postanowilam przetestowac ta bananowa przez okres 3-7 dni.. a potem diete 500kcal zrobie sobie i zobaczymy :) duzo chyba nie mam do zrzucenia... mysle 5-10 kg wiec jestem dobrej mysli :) zastanawia mnie to tylko ze dzis mialam rano plaski brzuszek.. a ograniczylam dzis jedzenie juz troche i pilam duzo wody a brzusek wiekszy mi sie zrobil i taki nadety :O chyba od tego picia.. i latam co chwile siku wrrr

weird ja mam 20 lat :D i mamusia jeszcze nie jestem ale tez bym chciala juz niedlugo byc smukla i sexy hehehe :) dla chcacego nic trudnego mysle

Laska to napewno od wody :P Ale dobrze jest sie duzo napic, bo oszukujesz zoladek, i mniej jesc sie chce :D

hej dziewczynki :) madzia no wlasnie czym sie zatrulas ? u mnie tak.. zjadlam na snaidanie banana ale cos mnie slabi dzis bo poszlam spac kolo 3 :O wiec obaid juz zjadlam normalny tyle ze mniejszy oczywiscie, bez cukru, bez soli.. no i tak mysle przelozyc ta diete koniec nastepnego tygodnia.. bo mnie czeka zalatwianie spraw na jego poczatku i musze jakos miec sile na to wszystko.. a co do tej bananowej no wlasnie pytalam sie kolezanki.. faktycznie da sie schudnac szybko ale tak latwo nie jest.. jej tez po takim zywieniu sie bylo slabo :O ehh jak tylko sprawy pozalatwiam to i tak biore sie ostro za siebie :) bedzie warto dla tych efektow.. a potem powoli wroce do normalnego jedzenia..zdrowego oczywiscie :)

W końcu ktoś :D Ja od poniedziałku chyba zacznę bananową, chociaż nie wiem czy się opłaca bo brat ma urodziny w czwartek i i tak się nawpierdzielam ciasta i pizzy : ( Ale co tam, zawsze cos tam zgubie najwyzej nadrobie, przynajmniej nie przytyje, chyba :P A cwiczenia caly czas sa, wiec jest ok. Dzis bieganie, zobaczymy czy sie po 5 minutach nie zadysze na smierc :D

Gość Miao MIU MIU
Dziewczyny moje kochane! Jak Wam zdrowia nie szkoda? 500 kcal przeciez wy się powycieńczacie i metabolizm zarżniecie. To jest droga do nikąd. O tabletkach nie wspomnę. Nie na darmo są mądrzy (wciąż jeszcze) lekarze którzy zdrowym (nie otyłym) kobietom tego nie przepiszą. To nie są metody na schudnięcie :/

ja z checia poszla bym na spacer ale pogoda ze szkoda gadac :O weirdgirl :) pewnie zrob tak.. 1 dzien jak sie opusciszw diecie to nie zaszkodzi za bardzo mysle...;)

No tak oprocz tego ze udowodnie sobie samej ze nie mam silnej woli :P Ale w dupie, chociaz z takim podejsciem to nie schudne nigdy haha :D

prostuje,diete 500 kalorii stosowalam - bez joja,oslabienia itd.Jestem na niej teraz (po dwoch ciazach) i czuje się rewelacyjnie,a ponad to wypelniam sobie czas cwiczeniami.Schudłam - w udach minus 2 cm :D wagowo tylko 1kg (ale nie o wage chodzi) Trzymajcie za mnie kciuki,ja trzymam za was :) wczoraj nie jadlam nic..dzisiaj kawa + surowka zselera 60 minut stepperka wczoraj zaliczylam,dzisiaj nie zdazylam gdyz bylam w kosciele,ale wieczorem zrobie 1,5 h na rowerku :P

a zatulam się nie wiem czym - czesto mnie boli brzuch i kłuje prawy bok - ale to nie tak najgorzej bo w te dni nic nie jem

Znalazlam sobie motywacje xD wiec jest dobrze, jak zlapie faze to tak jade i nnie szukam jedzenia więc trzymac za mnie kciuki.Jak wytrwam tydzien bedzie juz z gorki :D Laska - nie wyglupiaj się - zjedz rano sniadanie np i idz zalatwiac sprawy,pozniej malusienki obiadek i na deser zjedz banana i popij tą letnią wodą !! Będziesz miala dobry początek,a tak rozepchasz zoladek i bedzie Ci ciężej za tydzien rozpoczac odchudzanie !! Pamietajcie - jak jecie kolacje to tylko białkowe - jakis jogurt lub serek !!

Gość Smutny Tulipanek
Hej Dziewczyny! Pomozecie mi? mam 160cm wzrostu i 56 kg , a mimo to mam dosyc duzy brzuszek i uda. Chcę schudnąc 5-6 kg! Moge sie dołączyc? :)

hej dziewczyny :) no ja od 2 dni bez jakiejs specjalnej diety tylko jadam mniej i nic na noc.. zero cukru :) dzis waga mi wskazala 1 kg mniej :D hehehe choc to pewnie chwilowo tak to i tak oko cieszy :D taaak poki mam spraw na glowie przystopuje troche a za ekstremalne odchudzanko wezme sie jak juz bede miec z glowy wszystkie sprawy i duzo czasu dla siebie :)