Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede laska:DDDD

chcę schudnać, ktoś pomoże ??? :)

Polecane posty

Ja tez mam grube uda..marzy mi się łezka ale nigdy jej nie mialam ( nawet z okresu kiedy mialam 50 cm w tali) Ćwicze dalej,i zaczynam A6W :D

Gość adesssa
hej :) mozna sie przylaczyc? ja tez odchudzam sie od dzisiaj, pierwszy dzien wiosny wiec czas na zmiany. wiec tak: mam 17 lat ( w sumie to niewielka roznica miedzy wami a mna:D) , waze jakies 74 kg (moze juz dzisiaj 73 bo od paru dni mniej jem), mam 171 cm wzrostu. kiedys bylam baardzo gruba bo wazylam 86 kg. nie pytajcie jak schudlam tyle, bo nie wiem. wyroslam byc moze. choc wiele w cm nie uroslam. po prostu. w sumie to jakos wielka nie jestem, taka budowa. kosci mi wystaja , zebra, biodrowe, ale brzuch to mam wielki, uda i tylek tez. w udzie na samej gorze w najszerszym miejscu mam 60 cm :( a po srodku 55. w lydce 38cm. w tylku 99 cm. i tak zaczelam od dzisiaj, zamiast mnie wozic do szkoly dzis ok 40 minut szlam z buta, w tym po schodach chwile. zjadlam dzisiaj : rano muesli z mlekiem jakies 3/4 szklanki - 300 kcal, 10 paluszkow z sezamem - 150 kcal, golabki x2 - 300 kcal. zupe - 80 kcal. dwie male lyzeczki sera ze smietana - 30 kcal, maly jogurt - 98 kcal. i teraz wcinam marchewke :P a tak w ogole to mimo wieku pale papierosy, ale ostatnio juz o wiele mniej bo stwierdzilam ze to glupie, ale ciezko sie odzwyczaic. ostatni raz palilam w piatek, takze tylko w weekendy - wiadomo , siedzi sie na dworze, towarzystwo itd. podsumowujac - dzisiaj zjadlam : jakies 1000 kcal, pije wlasnie herbate zielona. pozdrawiam , trzymajcie sie! ps. macie jakies fajne cwiczenia? :)

chyba jakies 50 :O

Gość adesssa
50 to malutko... tyle to ja pewnie mam w kolanie :P

ale przy moim niskim wzroscie takie uda wykladaja jak beczulki :P :D

Gość adesssa
ja sie czasem dziwnie czuje, chociaz 170 cm to sredni wzrost, u mnie w klasie dziewczyny maja tak po 160 -168 . dziwnie sie czuje w szpilkach :( a6w chyba nie dam rady.. a czy to nie wyrabia miesni zamiast spalac tluszcz?

Gość adesssa
madziulka ja mysle ze jak na twoja wage wyglaadasz ok :):) w ogole sie gruba nie wydajesz, dalabym ci 70 kg, na pewno nie 79.

poczytaj troche :) w komentarzach tez :) zreszta na tej stronce masz tez mase innych cwiczen jak i diet :) madziulkaaa ja zaraz lukne linka i ci powiem co mysle ;)

Gość adesssa
aha przeczytalam 79 :P no to czyli trafilam, wygladasz proporcjonalnie do twojej wagi. no ale przeciez to dobra waga jak na twoj wzrost.

Ja nie mam nk to nie zobacze buu :( u mnie najgorzej to z brzuchem.. bo po ciazy i w ogole, masakraa :D witam nowa :) adesssa :) uhh ja ciagle kawe pije i kawa za kawa.. poraż :D i nie chce mi sie isc biegac niestety.. ale od obiadu nic nie jadlam chociaz mnie korci ojjjj :D w ogole mam nadzieje ze ten topic przez reszte cymbalow z kafe nie zniknie, bo tylko wy mnie motywujecie, i jak chce zjesc cos czego nie moge mysle sobie - stop - nie :D bo co dziewczynom na kafe powiem? siare sobie zrobie :D

Gość adesssa
mnie tak ssie ze juz wytrzymac nie moge ;/ i mi sie w glowie kreci. ale dam rade.

Gość Smutny Tulipanek
Dzewczyny , zjadłam dziś 3 banany i wypiłam szklanke mleka, i wiecie co? Nie wytrzymałam ! zjadłam kawałek fileta wędzonego z pstrąga bodajrze taki z biedry miał około 70 kcal i był baaardzo malutki zjadłam kawałek dosłownie, bardzo zaszkodzi? :P

Gość Smutny Tulipanek
a tak poza tym to czuję się osłabiona troszke, bo jestem na antybiotykach, chora jestem i nie wiem czy w dobrym momencie chce diete ale zobaczymy :)

Gość adesssa
duzo nie zaszkodzi. mi strasznie slabo moze za malo pije...

tulipanek powinnas jesc duzo jogurtow i kefirow, bo to duzo wlasciwosci ma i szybciej wyzdrowiejesz, bo jak jesc nie bedziesz to nigdy nie wyzdrowiejesz :P i owocow!

Gość Smutny Tulipanek
wiem, ale chciałam tą bananową tak troche dla oczyszczenia i wiecie co, nie to ze pękam, ale chyba wole normalnie zdrowo jesc po prostu MŻ:P

no ja wlasnie dzis zrobilam sobie MŻ i jestem dumna bo tylko rano wasa, obiad malo i zdrowo, no i kolacja pol bulki grahamki :( :P

Gość Smutny Tulipanek
ja juz np czułam sie strasznie słąba tylko spac no i zjadłam 2 kromki tego wasa chrupkiego, bo nie dam rady bo musze sie uczyc duzo, bo teraz mam zapiernicz na studiach a tu w głowie marze o kanapce:D

Gość adesssa
ja mam tak ze jak sie nie odchudzam to nic specjalnego mi sie jesc nie chce. a teraz o zjadlabym kielbaske z grila, pizze z taaaaakim serem dlugasnym.udalo mi sie wytrzymac, wypilam 5 kubkow zielonej herbatki i mietowej - wrzucilam dwie do dzbanka. rano planuje zrobic sobie salatke- salata lodowa, jajka pewnie ze dwa, duuuuzo ogorkow kiszonych bo na diecie mozna bez ograniczen, moze mam jakas kukurydze itd to dodam i troche oliwy do tego :) mama nie zrobila zakupow wiec zbytnio nie ma nic ciekawego, ale cos wymysle.

Gość adesssa
ja juz po sniadanku. zjadlam duzo salaty lodowej , ogorek kiszony, cebulki troche takiej z puszki, jajko i troche kurczaka oraz doslownie lyzeczka fasolki ostrej z puszki dla smaku, kalorii prawie zero ale jakis witamin tez, jesli ktoras jest z anglii to mozna ja kuupic w sklepach sieci suinsburry's. bo nie wiem czy w polsce jest dostepna, a dla smaku lepsza niz sul czy vegeta. 7 juz za dwie godziny pedze do szkoly mam nadzieje ze nie zglodnieje! a i wypilam zielona herbate . zastanawiam sie tylko co wykupic sobie na lunch? :D chyba dzisiaj zjem tylko jablko. milego dnia zycze :)

u mnie waga ostatnio prawie ze w miejscu stoi :D tzn pokazuje minusowy skok o 0,5 kg no ale nic :P tak jak mowilam wkrotce biore sie ostro za siebie a teraz ograniczam sie do mniejszych porcji zeby nie zawariowac :D a wam jak idzie ? :) pozdrowionka

2 litry wypite - a6w zaliczona,stepper takze i jakas mala gimnastyka :D ( łącznie ponad 1,5 h ) 150 kalorii zjedzonych :D Rano bylam 3 godziny na spacerze z malym - on w wozku. Uda mi pięknieją...łydki takze. Wczoraj zgrzeszylam bo zjadlam pol paczki wasy i zimne nogi na noc - tak mi wstyd !!

ooo madziulkaaa widze szalejesz ostro :D tak trzymaj.. chociaz widzialam fotke i powiem ci ze na moje oko to zgrabna dziewczyna jestes :)

dzieki - ale mam grube kolana i moje nogiwygladaja masywniej.Zwazylam się i jest 68.Chyba zaczynam diete warzywno owocową,bo kocham owoce tzn jabłuszka :)

no u mnie waga pokazuje 67,6 :D koncem tygodnia albo poczatkiem nastepnego biore sie ostro do roboty z bananami :D :D :D zobaczymy czy beda takie efekty bo pisza o bananowej jaka to cudnowna jest :D hehehe powodzonka girls :D i dobrej nocki :*