Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede laska:DDDD

chcę schudnać, ktoś pomoże ??? :)

Polecane posty

Zjadlam dzisiaj bulke grahamke, no i narazie nic ale to siedzenie w domu mnie wykacza cholera.

moja waga po wykupkaniu sie 67,3 :D :D :D pewnie w ciagu dnia sie to zmieni no ale coz kurde oko cieszy :D dziewczynki jak ktoras zaczela ta bananowa niech pisze jak daje rade i czy rzeczywiscie dobre efekty sa ;) ja chyba wystrartuje z nia od poniedzialku bo kurde w ten weekend mam wyklady:O

Nie no ja już mam siebie dość. Codziennie coś podżeram, no normalnie porażka. Ale się normalnie motyuje od dziś! Co to ma być, że ja myśle co by tu zjeść, itp cały czas? Jedzenie mną zawładnęło czy co? Wymyśliłam sobie. Ostra mocna dieta, bez żadnego podjadania, i ćwiczenia a6w. W sam raz na brzuch :)

weird nie przejmuj sie :D mi tez cos sie zdarza pozrec choc staram sie pilnowac czasami to silnijesze ode mnie :D wczoraj nawet ciastko zjadlam :D wafelka waniliowego :D nie przejmujmy sie tymi chwilami slabosci :D damy rade :D juz niedlugo bedziemy laski :D :D :D

Gość dołaczę się chetnie
Mam 160 cm wzrostu i 52 kilo wagi Nie jestem gruba ale mam dość duży brzuch, i troche zbyt pulchne uda u góry No i moja prawidłowa waga wg wszelikch kalkulatorów to 49 kg, taką mam zamiar osiągnąć Jestem na diecie, codzień spędzam 1,5 godziny na siłowni z czego godzinę na bięzni Czas do 31 maja :)

Gość dołaczę się chetnie
dodam, ze od 1 kwietnia zaczynam zabiegi endermologi, na początek wykupiłam pakiet 12 zabiegów Zobaczymy czy zlikwidują mi cellulit na brzuchu, na udach i tyłku wytępiłam sama, brzuch sie nie dał ;)

o wlasnie dziewczyny gdzies tu znalazlam ponoc swietny sposob na cellulit :P cytuje "2 lyzki kawy sypanej lyzka cynamonu lyzka imbiru kilka kropel oliwy kilka kropel wody robisz paćke nakladasz na uda i tylek owijasz sie folia spozywcza zakladasz cieple rajsoptki po 30 minutach zdejmujesz w tym czasie tylek ci grzeje. zmywasz wsyztsko. mozesz wklepac krem. i tak raz w miesiacu przez jakis czas. nie dosc ze wyszczupla to i cm znikaja." :D:D:D

wypilam prawie 4 litry,zjadlam surowke z pora,dwie kawy kopiko i polowa jabłka.6000 krokow,a6w (zrobilam rano i po poludniu po dwie serie)i cwiczenia rozciagające :D

madziulkaaa szalejesz ostro :D mi sie az glupio robi no :D kurde zazdroszcze tego zawziecia :D na pewno ci sie uda w krotkim czasie osiagnac wymarzona sylwetke :)

dzis waze 67,9 :O nie wiem.. przytylam, albo moze to waga mi sie psuje :D zrobie sobie lekki obiadek dzis i pojde na spacer.. kolacji dzis nie bedzie o :P jeszcze 3 dni i startuje z bananowa :)

Ja bananowa od jutra, ojciec przyniosl dzisiaj z 20 bananow, jak w gaju malpim sie czuje jak do kuchni wchodze :D Dzisiaj rano bulka :( i po poludniu gotowane mieso buraczki. kolacji bez. i a6w.

Jejku Madzia skad w Tobie tyle zawziecia? Tyle samozaparcia? ZAZDROSZCZE! Ale nie ma. Tez sie biore. Widze juz ze mozna tylko trzeba chciec!

Gość słoneczko;)))))....
Hej dziewczyny! i jak Wam idzie? ja nie piszę nic, ale stosuję dietę i juz po kilku dniach troszkę schudłam:) wzrost: 160 20.03. waga: 57.0 25.03. waga: 55.8

Gość słoneczko;)))))....
Przez kilka dni mimo stosowania diety waga stała w miejscu, juz byłam zrezygnowana,ale nie poddałam się i dzięki temu waga ruszyła w dół, oby tak dalej:) Jeszcze z 3, maksymalnie 4 kg i będzie ok:) bede laska:DDDD Myślę, ze od poniedziałku spróbuję z Tobą tej diety bananowej:)

trzy jablka,kawa kopiko,2 litry wody ( dopije drugie dwa ;p ) 2 godziny na rowerze stacjonarnym,3 serie a6w,rozciąganie :D no i rano jak zwykle od 6.30 w ruchu ;)

Gość namakita
hej dziewczyny! Jesli chcecie schudnac polecam, bieganie, powiem szczerze ze z 5 lat nie moglam sie przemoc by zaczac, bo od tylu lat widze ze waga mi wzrosla, i robilam ju zwszystko, od pigulek na odchudzanie po fitnesy, nigdy ni eprzynosilo to zbytniego rezultatu, ale w koncu sie wzielam za siebie i czuje ze to ten czas kiedy do tego dojrzalam. 3lata temu urodzilam coreczke i zaczelam po pol roku, po cesarce bylo ciezko od razu wiec stopniowo zaczelam sie do tego przygotowywac, do wielkiego odchudzania. Z wzrostem 172 i waga 75 nie czulam sie za dobrze, wiec zrzucilam w pol roku 9 kg, i teraz z waga 66 postanowilam znowu zaczac. Po 2 latach przerwy , akies 3 tyg temu zaczelam biegac, i nie jadam po 18. Nie biore zadnych specyfikow i chudne, teraz waze 64 ale nie jestem zadowolona, i daze do 60kg. Jestem mloda mama bo mam 24 lata, i liczy sie dla mnie to by dobrze wygadac nie tylko w ubraniach ale i w bieliznie czy bikini. Dla poprawienia nastroju odwiedzam solarium, zmienilam swoje podejscie do jedzenia, juz nie jest najwazniejsza czescia mojego zycia. potrafie zjesc sama makrele, czy chleb wasa z szynka bez masla i jestem szczesliwa. Kiedys nie bylo to do pomyslenia, zebym zrezygnowala z ulubionych smakolykow. Slodycze poszly w niepamiec, i czuje sie swietnie. latwo sie mowi a ciezej robi ale uwierzcie, ze kiedy zaczniecie widziec efekty, szybko zrozumiecie ze to nie jest az tak trudne!

A ja pozazdroscilam Madzi no i od poniedzialku zaczynam jak ona, ostro. I cwiczyc i w ogole nie żreć tyle tego wszystkiego.. I na powaznie a nie jak teraz, no bo jaaaa.. Dzis sie zmierze wszedzie i zwaze, zapisze a za miesiac zobaczymy efekty..

weirgirl,ja jem tylko jablka i warzywa,mam w domu z owocow kiwi i banany dla dzieciaczka :) Moj facet ma : kielbasy,ser zolty,ciastka itd.Ja mam to gdzies gdyz znalazlam mega silną motywacje i nie złamie się :)

dla uprzedzonych - warzywa zawieraja wszystko czego organizmp otrzebuje.Znajdzcie sobie na necie i poosilki komponujcie na bazie warzyw :)

Cześć dziewczyny, oj coś żadna nie pisze :P Madzia, jak dziś? I jak Twoja waga, centymetry? Widzisz różnicę? Laska coś zniknęła.. Ja już jutra się nie mogę doczekać.. Dam im wszystkim popalić kurde.

A ja 68 kg,centymetry lecą wiec jestem zadowolona.Wczoraj mialam dzien normalny ok 1.800 kalorii i tak ladnie sie oproznilam,ze jestem mega plasciutka.Dzisiaj nic nie jem jedynie pije Wieczorem napisze ile cwiczylam i ile wypilam

46km na orbitreku,rozciaganie,dwie kawy bez cukru,dwa jablka i kiwi :D Wypiłam 3 litry wody,wiec z kawami 3,5 :P