Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia 13.09.

Jak zaprosić faceta na kawe?

Polecane posty

Gość Natalia 13.09.

podoba mi sie jeden facet, jak zaprosic go na kawe? co mu napisac? zeby go nie spłoszyć?

Gość ohhhwelllka
"zeby go nie spłoszyć?" oO oO hahahahahahahhahahhahah aaa bo on płochliwy... no nie wiem nie wiem ...jak sie zapytasz wprost to moze uciec z krzykiem :/ lepiej nie ryzykowac :/

Gość Natalia 13.09.
bardzo śmieszne... chodzi mi bardziej o to zeby nie pomylal ze to randka...

Gość Natalia 13.09.
chyba za bardzo sie wstydze zeby powiedziec mu to wprost przy spotkaniu... myslalam zeby mu napisac na fb np. tylko nie wiem jak..

Gość aha i achhhhh
czyli podsumujmy: chcesz zaprosić faceta, który ci się podoba, na kawę, i żeby broń boże nie pomyślał, ze to randka? :D Cholera, taka kombinacja jest faktycznie trudna, ja wymiękam. :D

Gość Natalia 13.09.
25... :D

Gość ohhhwelllka
pracujesz z nim?

Gość bhjbhj
niestety facet na bank odbierze to zaproszenie jakko sygnal, ze ci sie podoba. Skoro sam cie nie zaprosil, to znaczy, ze chyba nie jest zbytnio zainteresowany, wiec sobie odpusc...

Gość bhjbhj
Czemu nie masz jeszcze faceta w tym wieku? ale debilny tekst:O

Gość ohhhwelllka
no ale ona jest nim zainteresowana .... ma to odebrac inaczej? nie da sie? zreszta nie kazdy facet przegapi okazje ;)

Gość ohhhwelllka
mozesz zrobic tak : "słuchaj nie lubie cie i mi obojetne z kim pojde na kawe, bo mam doła i zły dzien....idziesz wsiurze?" "jak nie to spadaj" :P :P moze nie odbierze tego jako randki :D :P hahahahhahaha a na powaznie to jesli razem pracujecie to wchodzisz do niego do pokoju w czasie przerwy czy jakos tak i mówisz "idzemy na kawe? :) " i koniec....taki fajny neutralny poczatek :)

Gość ohhhwelllka
no chyba ze chcesz do niego podejsc z kwiatkami w zebach ukleknosc i wyseplenic " prosie poszedlbys ze mna na kawe o panie?" no to wtedy ucieknie napewno :P

Gość zniesmaczonaJoka
nie zapraszaj, ja zaprosiłam i nic dobrego z tego nie wyszło. Spotykał się ze mną, a w jakim charakterze to nie wiem. Tam przez pół roku. To święta prawda, że jak wpadniesz facetowi w oko to sam Cię zaprosi, a jak nie to nie ma co grać sobie samej na uczuciach.

Gość pytajcie smialo
tez mysle, ze to rzadko kiedy sie udaje, by podryw dziewczyny dobrze sie skonczyl. ja jestem po 2 nieudanych i juz mi sie odechcialo, chcoiaz ostatanio znow mi sie jeden spodobal, ale juz nie zaryzykuje.