Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calzedonia- o co chodzi?

CALZEDONIA - o co chodzi z ta reklamą w tv?

Polecane posty

Gość sarenka_19789
ja tez szczerze mowiac nie wiedzialam o co chodzi w tej reklamie. Jka dla mnie to beznadziejna jest jak ja widze to zmieniam kanal.

Gość takie oto zapytaaanko
hehehe, ale jak można nie rozumieć? jestescie az tak ciemni czy tylko udajecie? chyba jasno jest wyjasnione, ze od niemowlaka do kobiety w ciazy dziewczyna nosi produkty calzedonii (skarpety,rajstopy,podkolanowki), a na koniec stad ten dopisek, ze maja nadzieje, ze bedzie dziewczynka, bo to jej ulubiony sklep z bielizna i bedzie jej tam kupowac- dla chlopcow nie produkuja! wiec jaki szowinizm? jaka dyskryminacja? yebnijcie sie w leb co niektore. normalna reklama normalnego sklepu ciemnoty

Gość ugly kid joe
a jak reklamuja suplementy na potencje dla facetwo np vitasteron,to tez krzyczycie ze to szowinizm tępe idiotki? ps.mam nadzieje,tępe loszki ze rozumiecie pojecie "suplement,"potencja" i "szowinizm"..:D:D:D

Gość Dziwi mnie jak wiele ludzi
przeżywa byle reklamę jak mrówka okres. Nie macie ważniejszych rzeczy na głowie? :o Może pora zająć się dziećmi, poszukać pracy, przeczytać coś wartościowego...? A?

Gość dziunia125.
Mnie się ta reklama podoba. Fajną ma piosenkę.

Gość martusia2011x
Zgadzam sie nie trafili z ta reklama nie kazdy wie o co chodzi mnie sie to kojarzy rowniez z jakimis lekami wspomagajacymi plodnosc czy cos w tym stylu w zyciu bym nie wpadla ze moze chodzic o rajstopy itp.:(ale faktem jest ze muzyka trafiona bo przyciaga i wpada w ucho:)

Gość Jedna z tych co mają opory..
A ja padam na cyce bo w zyciu bym nie pomyślała,ze ta reklama może komuś skojarzyć się z lekami na płodność/czy płeć :D Jaja.. Ale jak tu trafnie napisano- jest do konretnych odbiorców. Jak każda reklama. Jeśli ktoś kupuje ciuchy/bieliznę w takich sklepach to kojarzy nazwę i chyba odrazu wpada o co w tym chodzi.. Ciężko naprawde nie skumać , że tu skupiają się na rajstopach w tym projekcie :o A jak ktoś kupuje rajtki jak wrzucą do kosza w biedronce to naprawde nie ma się co dziwić,że przekaz tej reklamy nie trafia ;)

Gość na szybkoooooooo
chcialam napisac prawie to samo, co autorka nade mna, wiec nie bede powtarzac ta reklama bardzo mi sie podoba

Gość grzesztof
ile kosztuje abonenta emisja tej reklamy? jakichś kolejny krok ukierunkowania płci żeńskiej ? a może kolejny , bez karny żart za 2 zeta...

Gość kindybal
Pobawię się w archeologa ale nie wierzę własnym oczom w to co tutaj widze... Tyko pusta kobieta może nad czymś takim myśleć dłużej niż trwa reklama. Jeszcze głupsza kobieta może nie rozumieć jej sensu. Proponuje zająć się czymś konstruktywnym lub wrócić do tego co robiła przed tym gdy widziała ów reklamę, czyli opierdzielania kiełbasy wszystkim w koło. Nie będzie wtedy takich problemów. Na przyszłość: jeśli nie wiesz czego dotyczy reklama - najprawdopodobniej produkt nie jest dla Ciebie!

Gość gacie z moheru
rajtuzy calzedoni są naprawdę dobrej jakości, kto miał raz znowu pewnie kupi. A co do rozumienia reklamy to się pytam co tu jeszcze jest nie zrozumiałe?Calzedonia firma produkująca rajtuzy,skarpety itp.więc skąd wam do głowy przyszło planowanie płci dziecka?

Gość mieszkam na zadupiu
i pierwsy raz słysze o calzedonii