Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia94383274

Nacpalam sie i nie wiem co robic

Polecane posty

Gość Kasia94383274

Zameczylam juz mojego faceta i zasnal po kilkugodzinnym seksie ;D Moze ktos chce ciekawie porozmawiac na jakis temat ?:P bo juz mnie nosi z nadmiaru energii ;D

Gość Kasia94383274
Po prostu uzupelniamy sie ,na trzezwo to on mnie wykancza fizycznie ,a w innym stanie zazwyczaj to ja mam wiecej energi ;D Masz racje przyjela bym ;P probowalam nawet obudzic go w najprzyjemniejszy ze znanych mi sposobow ,ale twardo (a raczej nie;P) nie daje za wygrana ;D ech

Gość Kasia94383274
Jankesa zielonego teraz nie posiadam :D jestem pod magicznym wplywem "bialego" : DDD

Gość Kasia94383274
a co do linku to gustuje raczej w ostrzejszych klimatach ;P

Gość fhdfhd
To calkiem nie moj gust ,chociaz georg michael w moim wypadku wiaze sie z jakimis wspomnieniami ,bo pamietam ,ze wszyscy w mojej rodzinie sluchali georga michaela ,modern talking itp ;P z wyjatkiem matki ,od ktorej wlasnie zarazilam sie zamilowaniem do metalu :D

Gość Kasia94383274
kurcze z pospiechu zamiast "Kasia94383274" wpisalam jakies literki nie myslac co robie ;PP

Gość Kasia94383274
zawsze pisze byle co w pseudonimie jak chce cos szybko odpisac :D a dzisiaj juz nie mam glowy do tego co robie ;D

...a jednak osobno :P Wspaniała z Ciebie towarzyszka niekontrolowanych wojaży Jankesko :) Zalazłaś mi za skórę :P :P 🖐️