Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małafanabelia

Mam go dość

Polecane posty

Gość sprytnAAAA
a postepowania mojego fagasa to juz nie skomentujecie???????

Gość drytyty111
sprytna to zaloz sobie swoj temat a nie wpierdalasz sie do czyjegos Autorko, dlugo bylas z tym chlopakiem?

Gość małafanabelia
-sprytna - też się źle zachował, ale u mnie była inna sytuacja. odbiegasz trochę od tematu.

Gość małafanabelia
Długo z nim JESTEM. bo się nie rozstaliśmy (jeszcze).

Gość sprytnAAAA
drytyty111 ty sie nie wpier­dalaj bo i tak nic madrego nie doradzisz.

Gość ..Obserwator..
no to dobrze nie wrózy powiem Ci szczerze dziewczyno . . dzis nawet pewnie Cie nie zapytal jak Ci bylo, dlaczego taka nieswoja chodzisz, bo facet sobie zaciupciał i ma za przeproszeniem w dupie to co Ty myslisz. jesli facet dziewczyne w łóżku traktuje tak, ze on robi swoje i nie obchodzi go zeby dziewczynie bylo dobrze to to chuj nie facet. ale na pewno nie zalezy mu na Tobie tak jak Tobie na nim. a to ze mieliscie wspolne plany on CI mowil o dzieciach, ze chce byc z Toba w przyszlosci - to tylko po to zeby Cie zwabic do lozka, a Ty zebys nie myslala ze on chce cie tylko przeleciec Niestety ale wszystko na to wskazuje

Gość drytyty111
sam jestem facetem i musze ci powiedziec zebys uciekala od goscia jak najszybciej. Jego zachowanie to ewidentny sygnał ze nie traktuje cie powaznie i ma w dupie twoje uczucia albo ma powaznie zjebany charakter Obydwa powody swiadczą o tym zeby dac sobie spokoj bo nawet jesli teraz sie pogodzicie to jeszcze nie raz bedziesz cierpiec, i to juz nawet nie chodzi o seks

Gość małafanabelia
Ciągle powtarza mi "było cudownie, kochanie" zero pytania " a Tobie też?" Tylko ON się liczy. :o

Gość mili vnilili
obrzydliwy typ i nieudacznik w łóżku

jest samolubem i egoista. a to dobrze nie wrozy. potem nie bedzie sie nieliczylo tylko to czy ty masz orgazm czy nie, ale tez to czy dziecko potrzebuje ojcowskiej uwagi, czy jest kasa na zycie, czy trzeba pomagac w domu.... bla bla bla.... zwykle powtarzam ze slub nic nie zmienia, bo tak bylo w moim przypadku, ale ja nie wyszlam za dupka.

Gość rude girrll
pewnie był wsciekły na ciebie, ze dopiero teraz mu dałas dupy skoro piszesz ze długo ze soba byliscie. to byla nauczka, za 2 razem bd lepiej

Gość małafanabelia
nie był wściekły. powiedział, że jak nie chcę to nie musimy tego teraz robić.

autorko..wiesz nie jestem osoba ktora lubi pisac takie rzeczy o sobie..ale ja mialam podobnie po swoim 1 razie.chcialam tego itd,wcale nie bylo zle a ja nie wiedziec czemu czulam do niego odraze!!!nie chcialam sie przytulac,calowac..chcialam zeby..zniknal.przeszlo jakos samo.nie pamietam po jakim czasie. co prawda i tak sie po jakims czasie rozstalismy ale to juz inna bajka.moze daj sobie czas?

Gość małafanabelia
chyba dam, właśnie mu powiedziałam, że było źle. powiedział, że może kiedyś wyjdzie. postanowiliśmy poczekać z tym.