Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana 30

Proszę o poradę 30+

Polecane posty

Sfrustrowana dlaczego jestes agresywna?Zadalem podstawowe pytanie,co ma wspolnego ze szczesciem wyksztalcenie?Pytalem rowniez co mozesz zaoferowac w zamian?

Gość sfrustrowana 30
takasobie ona a po moich studiach drogi moje i mojego męża się rozeszły. On miał kompleksy i zaczął je leczyc moim kosztem, bo nie umiał sie znaleźć w pewnych sytuacjach. Np taki bankiet w miedzynarodowym środowisku. Twój mąż by się umiał odezwać?

Gość szeroka spodnica...
teraz juz wiem to prowo 1/10

Gość facet zlyyyyyyyyyy
sfrustrowana, ty jestes chora :-O szukaj se na tych bankietach wlasnie chlopa lepiej, takiego miedzynarodowego :-D a co z dzieckiem, kto z nim siedzi jak ty sie szlajasz i na kafe chlopa szukasz ?

Gość sfrustrowana 30
szukający to ty jestes agresywny, nazywasz ludzi wykształciuchami i zwracasz uwage na moja "przeszłość" pewnie ty nie masz zadnej przeszłości, byłes 15 lat w śpiączce.

kobieta z tego topiku bardzo wysoko się ceni...tylko musi się zastanowić nad tym ...czy szuka kogoś kto w ciche wieczory spędzi z nią czas przytulając ją, kogoś kto w momencie problemów nie opuści jej, kogoś kochającego ją i jej dziecko ....czy po prostu szuka osoby na pokaz ?? tu się uczepiłam tych bankietów :) no i ten temat podchodzi mi pod prowokację

Gość sfrustrowana 30
To nie prowo Mozecie jednak myslec, co tylko chcecie. Moje studia sa znakomite i nie zwiaze sie z kims, kto mi nie dorownuje.

Gość sfrustrowana 30
A mowie o bankietach, bo urodzilam dziecko 2 lata temu i zaczal sie sezon bankietowy wlasnie.

Gość sfrustrowana 30
Po moich studiach to normalne, takie wystawne bankiety i osoby na poziomie.

Gość wadi
aBY CZEGOŚ OCZEKIWAĆ TRZEBA DAĆ COŚ W ZAMIAN A PO TWOICH WYPOWIEDZIACH WIDAĆ ZE NA NIEWIELE CIE STAĆ

Gość sfrustrowana 30+
o kurczę! mam własnego osobistego podszywa!!!

Gość szeroka spodnica...
kobietko dlaczego nie chcesz napisac jaki masz zawod wyuczony? Tutaj nikt nas nie zna:-) Mysle ze to prowokacja bo poczytalam kilka Twoich wpisow i widze ze chcesz miec ksiecia zeby sie nim pochwalic..a nie normalnego partnera z krwi i koscii przede wszystkim z sercem. Tez kiedys poszukiwalam idealu..i znalazlam..ale moj ideal ma dobre serce, jest prawdomowny a co do wygladu : dla Ciebie bardzo nieciekawy

Gość sfrustrowana 30+
a co bys wadi chciał w zamian? ja chcę być z kims podobnym do mnie, z kim bedziemy sie rozumieli i fajnie sobie zyli. Ja tu nikogo nie kupuję i nie mam zamiaru "płacić w zamian" za to że ktos chce ze mną być.

Gość moim skromnym zdaniemmm
"Mozecie jednak myslec, co tylko chcecie. Moje studia sa znakomite i nie zwiaze sie z kims, kto mi nie dorownuje." to może od razu trzeba było napisać że to Ty będziesz uważała, że facet jest gorszy, a nie on się będzie czuł gorszy...

Gość sfrustrowana 30+
moim skromnym zdaniemmm a nie szkoda ci wysiłku na komentowanie podszywów?

Gość sfrustrowana 30+
To byl moj osobisty podszyw. Moj byly partner czul sie gorszy, nie wiem dlaczego, ja go za takiego nie mialam, ale to pewnie wina moich studiow i bankietow, na ktorych on nie potrafil sie odezwac. Zostalam sama z dzieckiem dlatego.

hmmm może gdyby to brzmiało jak typowy podszyw to by mi szkoda było. Tylko jakoś tak współgra z tym, o czym Ty piszesz, wiesz? :P

Gość sfrustrowana 30+
Nic nie poradze na to, ze podszywaja sie pode mnie. Znam swoja wartosc i jestem mega wyksztalcona. To pewnie zazdrosc innych sprawia te zle komentarze.

Gość sfrustrowana 30+
Jesli nie potrafisz odroznic podszywu ode mnie, to na pewno nie nadajesz sie na mojego partnera. Wystarczy troche logiki i inteligencji, by wiedziec, ze to nie bylam ja.

a to, że jeden facet nie potrafił się zachować, czy czuł się gorszy, nie oznacza, że wszyscy inni są tacy :O Często po wyższych studiach są gorsze chamy niż bez wyższego wykształcenia. Szkoda, że oceniasz wszystkich jedną miarą.

Gość sfrustrowana 30+
zazwyczaj podszywy miały większą wyobraźnię - obecny chce tylko rozwalic mój topik :(

nie nadaję się głównie dlatego że jestem kobietą :D Zresztą nawet gdybym facetem była to bym nawet nie chciała, bo z Twoich wypowiedzi wyłania się obraz bardzo zbliżony do tego podszywu - czyli kobiety, która się uważa za lepszą, bo ma wykształcenie i na bankiety chodzi. Nawet nie sądziłam że kiedyś zdarzy mi się na kafe czytać podszyw, który będzie tak świetnie odzwierciedlał cechy osoby pod którą się podszywa :D I przestaję się dziwić, że jesteś sama.

Gość sfrustrowana 30 +
Chce tylko wiedziec gdzie znalezc takiego faceta, czy to duzo ? Czy to powd, by niszczyc, cos, co sama tu stworzylam ?

no to może poszukaj na tych bankietach, na które chodzisz...

Gość sfrustrowana 30 +
Dlaczego jestescie tak zawistni ? Nie znacie mnie. Jestem dobra osoba, ale lubie sie " pokazac " od czasu do czasu. Co w tym dziwnego ? Skonczylam wysmienite studia, doszlam do czegos swoja praca. Brakuje mi tylko partnera, ktory za mna nadazy. W kazdej dziedzinie, dodam, ze mam bardzo dobra posade.

Gość sfrustrowana 30++
"Często po wyższych studiach są gorsze chamy niż bez wyższego wykształcenia. Szkoda, że oceniasz wszystkich jedną miarą." Na razie chciałabym tylko poznać kogoś takiego, ale liczę, że uda mi sie jeszcze stworzyć nowa rodzinę. Chciałabym miec jeszcze dziecko, a czasu coraz mniej. Muszę w jakis sposób przeprowadzic selekcję, żeby nie tracić kolejnych lat na rozczorowania.

Gość wadi
jeśli masz takie zdanie na swój temat to moze znajdziesz faceta ale tylko na jakiś czas bo po pewnym czasie znowu dasz odczuć jak ty doskonała jesteś ....to tyle w tym temacie

zawistni? Bo co, bo myślimy inaczej, niż Ty? Śmieszna jesteś.

Gość sfrustrowana 30++
moim skromnym zdaniemmm znowu dałas sie nabrac podszywowi, ale wybaczam, bo juz wiecej tu wypowiedzi podszywa niz moich, a do tego nawet za bardzo sie nie myli. Na bankietach owszem poznaję mężczyzn, ale wolałabym byc z Polakiem.

to się zaczernij albo coś, jak nie chcesz podszywów. To pośród tych, których spotykasz, nie ma w ogóle Polaków?