Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana 30

Proszę o poradę 30+

Polecane posty

Gość sfrustrowana 30++
Są Polacy, ale to sa spotkania biznesowe, ja sie tam nie afiszuje ze swoja samotnością. Wszyscy są pewni, że mam udane życie rodzinne, a poza tym to jak już wcześniej pisaliście są różni ludzie. Maja wyższe wyksztalcenie i pracę, ale charakterki różne.

Gość facet zlyyyyyyyyyy
Czyli nie ma tam zadnego porzadnego samca ????????????????????????To co za studia skonczylas, ze same chujki na bankiety laza ???Moze czas sie pochwalic pani tajemnicza :-D

Gość sfrustrowana 30++
Jestescie zalosni. Zazdrosc kipi z was.

zaczerniłam się. Z tymi bankietami to przesadziliscie, ale jak juz są to tez nie chciałabym sie wstydzic - tam najbardziej widac kontrast. Pozatym nie wymagam chyba niczego szczególnego.

Frajerów to akurat jest na pęczki, ale jak sie zbiżają to dostaję wysypki i sam rozumiesz... Choćbym chciała obnizyc wymagania to sie nie da :(

Gość jezeli takie dobre
studia skonczylas to pochwal sie nimi, bo nie uwierzymy, ze w ogole masz jakies studia

Wymagania wymaganiami,a uczucia,uczuciami.Nadal nie rozumiem,niektorych wymagan.Na seks tez grafik robisz?

Wyksztalcenie to nic zlego,ale niekoniecznie musi byc wyznacznikiem udanego zwiazku.Nie musze byc wyksztalcony,aby dobrze miec poukladane w glowie,zeby umiec sie zachowac na salonach,zeby zarabiac duze pieniadze.

Gość kiok
kotek, moze i moglabys miec takie wymagania, gdyby nie jeden drobny, a raczej ogromny szczegol - bylas tak zajebiscie "madra", ze zostalas sama z dzieckiem, a to sprawia, ze twoja atrakcyjnosc poszla moooocno w dol. Zejdz na ziemie, bo w przeciwnym razie za 10 lat zalozysz watek "prosze o porade 40+:D

powiem tyle - wymagania masz, jak każda kobieta na poziomie niestety, mężczyzn na dorównującym Ci poziomie jest o wiele mniej, niz kobiet i tu lezy problem miałam to samo albo prostak, albo nieudacznik, albo dzieciak i jeszcze 10 innych opcji, które dla mnie były nie do przyjęcia ale w końcu trafiłam na swojego faceta niestety, musiałam przejśc przez zawód i rozwód, potem kolejne rozczarowanie nie zmieniło to mojego podejścia do siwbie i do facetów, nie doprowadziło do frustracji, na szczęście teraz jestem zadowolona, szczęśliwa, spokojna faceta spotkałam na necie :) najpierw poznaliśmy się w celach czysto "interesownych", potrzebował pomocy w załatwieniu sprawy, ja mu pomogłam kontakt się utrzymał, potem znajomość przerodziła sie w miłość i jesteśmy ze sobą od 7 lat czyli - da się, ale nie wiem, czy można to jakoś sprowokować, spowodować to chyba trzeba mieć poprostu szczęście czego Ci życzę

kiok pacanie, dziecko to mój wybór, czy twoim zdaniem mądrzejsze sa te co w wieku 30 lat nie mają dzieci? dziecko odstrasza tylko tych, co lecą na dupę, a na nich mi akurat nie zależy.

Gość kiok
chrzanisz kobieto, nie ma w tym nic zlego, ze ktos chce stworzyc rodzine z kims, kto nie posiada bagazu w postaci dzieci. Trzeba bylo madrze dysponowac dupa w przeszlosci, to teraz bylabys w innej sytuacji frustratko🖐️

Gość szeroka spodnica..
powiem tyle - wymagania masz, jak każda kobieta na poziomie niestety, mężczyzn na dorównującym Ci poziomie jest o wiele mniej, niz kobiet i tu lezy problem bez komenta..:-0

" 18:47 sfrustrowana 30+ dziecko odstrasza tylko tych, co lecą na d**ę " jeśli naprawdę tak uważasz, to zbyt mądra nie jesteś 🖐️

Gość bartosz32_32
zgadza się. Jeśli facet chce mieć dziecko to chce mieć SWOJE , no chyba że jest bezpłodny wtedy masz szanse. Jeśli się dowiaduje że kobieta ma dziecko to robię z góry pas...

Gość kldajfoaifaioh marta
z tym dzieckiem to fakt, ostatnio kumpel mi mówił że spotkał super babkę ale jak się dowiedział że ma dziecko to od razu stwierdził że nie wchodzi w to. Więc faktycznie szanse marne.

naprawdę tak trudno zrozumieć, co chciałam powiedzieć? czyli, że mężczyzn na wysokiem poziomie jest mniej niż kobiet na takim samym, wysokim poziomie? trzeba łopatologicznie?

kldajfoaifaioh marta z tym dzieckiem to fakt, ostatnio kumpel mi mówił że spotkał super babkę ale jak się dowiedział że ma dziecko to od razu stwierdził że nie wchodzi w to. Więc faktycznie szanse marne. no i dlatego autorka nie szuka "kumpla" tylko dojrzałego mężczyzny na poziomie :)

Gość mam syna spełniającego
wymagania. Ale nie chcę synowej z dzieckiem, to jest spora przeszkoda. Musisz trochę spuścić z tonu jednak:o

jasne, spuści z tonu i będzie się męczyć całe życie z jakims tłumokiem bez przesady a co do dziecka babka ma 30 lat, nie spotkała odpowiedniego człowieka, a chciała mieć dziecko trudno, żeby czekała w nieskończoność faceta może znaleźć i po pięćdziesiątce, dziecka urodzić juz nie

Oj Ewa, Ewa Rzucają sie tu na ciebie jak na mnie. No i co z tego, że nie chcecie kobiety z dzieckiem? Ja też dyskwalifikuję facetów bezdzietnych, którzy dotarli do 30-tki a nie potrafili sie ani razu zaangażować. Takie osoby sa wg mnie upośledzone emocjonalnie. Preferuję mężczyzn, ktorzy juz mają własne dzieci. To również sprawia, że mają inne podejście do życia.

Gość mam syna spełniającego
jak ktoś nie ma dziecka, to znaczy, że nie potrafił sie zaangażować? No no...

Gość kldajfoaifaioh marta
Ewa 33, aha tzn. że facet na poziomie nie myśli o tym że nie jego dziecko wprowadza w życie komplikacje , bo a może nagle odezwie się tatuś dziecka i będzie się domagał swoich praw, albo dziecko podrośnie i będzie przy okazji kłótni mówić "nie jesteś moim ojcem więc nie będę cie słuchać" itp... Właśnie myślę że rozsądnie myślący facet , wykształcony i właśnie na poziomie - bardzo długo się będzie nad tym zastanawiał.

"mam syna spełniającego jak ktoś nie ma dziecka, to znaczy, że nie potrafił sie zaangażować?" TAK zwłaszcza, kiedy ma 30+, a kobiety szuka mu tatuś :P

Gość tom taki jeden
"Preferuję mężczyzn, ktorzy juz mają własne dzieci. To również sprawia, że mają inne podejście do życia." Taaaaaa , super sprawa. Będzie wtedy : dzieci twoje, moje i nasze , buahahaha, sielanka :D