Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morze Ciche

Nowa figura, nowe życie

Polecane posty

I jak tam idzie dziewczyny?? Miradelo - coś ruszyło?? Ja narazie ograniczyłam ćwiczenia do lekkich po południu bo kręgosłup dał się we znaki. Ważę już 102,4 kg.

Gość mirade3la
Witajcie , Przepraszam , że dawno nie pisalam . U mnie ? powiem wam , ze nie wiem co jest grane .... biegam rano , w weekendy ciężko pracuje , z pracy do siebie mam 40 minut drogi , chodze od wiosny na nogach , chodze na aerobik , masuję sie bankami chińskimi , zdrowo jem i nic ... :( NIE WIEM ... moje menu np : śniadanie : mleczko 0,5 łyżka platkow owsianych i łyżka otrębów oraz wkrojone jabluszko śniadanie 2 : poł h przed błonnik, pół chleba ciemnego ziarnistego z sałatą , ogórkiem , i pomidorem Obiad : blonnik , gotowana pierś z kurczaka i surowka podwieczorek : jogurt naturalny z truskawkami ( nie slodze) kolacja : warzywa gotowane na parze , poł marcheski , kawalek brokułów i seler naciowy a mam do pozbycia się 10 kg :(

Nie mam pojęcia o co może chodzić :-( Ale jeżeli tak się starasz to waga musi spaść. Prędziej czy później. Trzymajcie się cipelutko!!

Witam! Ja od wczoraj zaczęłam jeździć na rowerku i u mnie waga powolutku spada, ale przez te 2 tygodnie czuję, że brzuszek mi spadł :). Pozdrawiam i życzę wytrwałości

Gość kak
Na odchudzanie dobra jest dieta śródziemnomorska. Jej stosowanie przyczynia się do poprawy naszej kondycji fizycznej, wpływa korzystnie na samopoczucie, a do tego pozwala nam skutecznie walczyć z licznymi chorobami. To właśnie jej właściwości prozdrowotne powodują, że jest ona stosowana przez liczne kobiety. Dieta śródziemnomorska odradza przyjmowanie zbyt wielu posiłków mięsnych nakazując rezygnację z mięsa na korzyść owoców i warzyw. Nieodzownym elementem odżywiania się na sposób grecki są również orzechy i migdały dodawane obficie do kolejnych potraw ze względu na swój bogaty skład. Wskazane jest również pamiętanie o rybach i owocach morza. Więcej informacji na temat tej diety i jej skuteczności znajdziecie na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2011/03/15/wiosenna-dieta-srodziemnomorska/ Ponadto nie wolno zapominać o aktywności ruchowej. Bardzo gorąco polecam jazdę na rowerze, ponieważ pomoże ona nie tylko pozbyć się kilku kilogramów, ale także wymodeluje sylwetkę.

kak - ja już mam swoją dietę i nie zmienię jej na żadną inną a na rowerku zaczęłam jeździć i dziś przejechałam 14 km :)

Gość Asik777
Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "skuteczność wybranych diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały dietę odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html

Gość kwasnezelki
Mirade3la- nie przejmuj się, to tylko chwilowa sprawa ;) Miałam podobnie, kiedy zaczęłam swoją dietkę. A zrzuciłam już 10 kg. http://kwasnazelka.blogspot.com/ tu o mnie wszystko, dziś zaktualizowałam nowym wpisem, więc może to też jakaś motywacja dla mnie i dla Was