Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

zawsze lubiłam 'grzecznych chłopców'

Polecane posty

Na szczęście widzę w mężczyznach coś więcej niż obiekt seksualny. I są faceci, dla których kobieta nie jest tylko dziurą. Ale ten tekst o dziurze słyszałam ostatnio w rozmowie ze znajomymi. Rzucił go koleś, który nigdy nie miał laski i o wszystkich tylko źle gada. Źle mi się skojarzyło

uważajcie autorka tradycyjnie "udaje" raz grzeczną , raz niegrzeczną ....powoli jej emocje tworzą różne postacie i nie pozwalają jej już spać nocami..:P

Gość ale wy sie dajecie poniewierac
jakiejs zakompleksionej babie, ktora nie chce grzecznego chlopca tylko mezczyzne... czyli kogo? jakie cechy ma mezczyzna a jakie grzeczny chlopiec? ze cie wezmie sila? to idz na dyskoteke, tam jest wielu takich prawdziwych mezczyzn kafeteria schodzi na psy

revolver - rzeczy nie są czarno-białe tylko kolorowe, zalezy z jakiej perspektywy spojrzeć a inny odcień sie ujrzy :)

poza tym jako kobieta chciałabyś wszystko kolorowe ...kolorowe życie , kolorowy dom , pracę i kolorowego faceta :P

Gość maciek 244
jeśli szukasz porządnego faceta, to go kiedyś znajdziesz przecież jest wiele takich, tylko że "grzeczny: to jaki to określenie nie jest zbyt dokładne.

Maciek - właśnie nie ma być "grzeczny chłopiec", ma być niepokorny! ;) ale być porządnym facetem