Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obiektywnybserwator3333

Czy mogę iść na wesele tak wyglądajac? zdjęcie

Polecane posty

na chrzciny może być. no chyb że jesteś matka chrzestna wtedy wypadała by trochę mniej imprezowa ;)

Gość malinaka226
na chrzciny może być, choć sukienka nie w moim typie i jak na "kościelną" uroczystość, to może trochę zbyt skąpa. Jest taka przyjęta zasada ze albo goła od góry, albo krótka... a ta ma tak i tak, co sprawia ze jest nieco wyzywająca

malinaka226 -> no właśnie chyba lepiej by było jakby autorka założyła suknie a nie sukienkę. bo chrzciny to raczej "poważniejsza" uroczystość choć w sumie aż tak zła ta sukienka nie jest

Gość pancia ancia
ta sukienka to kobieta bez klasy piersi ściśnięte że sie wylewają na boki jak tirówa pod lasem która desperacko pod lasem chce złapać klienta któremu zrobi dobrze za 100 zł litości :O

Gość hhhhha
biust w niej kiepsko wygląda, jakby niezbyt jędrny wylewający się ni i biała nie bardzo

Gość szczera odpowiedz
mysle tez ze sie wcale nie pomylilas piszac najpierw o slubie a potem poprawilas na chrzest Mysle ze chyba bylas w tej sukience na czyjims slubie i tam cie skrytykowali ze pojawilas sie jak dziwka i chcialas potwierdzenia myslalas ze tu uzyskasz pozytywne opinie a ze cie i tu skrytykowali szybko poprawilas na chrzest Ktos tu napisal ze wyglada jak z przescieradla i ja tez sie z tym zgadzam a piersi kobiety musza byc ladnie wypukle w takiej sukience a nie splaszczone placki i kolana ladniejsze i troszke wiecej opalona a nie taka biala w bialym

Gość malinaka226
Leviatan - nie nadinterpretuj mojej wypowiedzi ;p nie uważam ze długa suknia jest bardziej elegancka niż krótka sukienka, ale ELEGANCKA krótka sukienka ma długość do kolana co najmniej (osobiście sama długich nie lubię i nie noszę) jeśli koniecznie chcesz tą sukienkę, to chociaż bolerko do niej załóż ale tez to co parę osób zauważyło ta sukienka jest trochę za ciasna w biuście, wiem ze problemem dla szczupłej osoby z obfitym biustem jest znaleźć sukienkę w odpowiednim rozmiarze... ale przymały stanik wcale dobrze nie wygada... raczej wszyscy się zastanawiają czy coś nie strzeli zaraz;/ no i to co powiedziałam już raz albo się rozbierz od góry albo od dołu ;)