Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takinardiasd123

hmm dziewczna kumpla

Polecane posty

Gość takinardiasd123

raz jak siedzieliśmy na trybunach i ona przechodziła obok nas to zaczepiła mnie w sensie wbiła i palca w biodro i przeszła obok jak by niby nic.Druga sytuacja Złapała mnie za kolano w jego obecności i on to widział, potem pytała się o której trening mamy i że przyjdzie popatrzeć. Na to on sie zdenerwował ze na jego treningi nie chodzi a na nasz idzie. To odopwiedziała mu ze za daleko on ma. Trzecia sytuacja jak szliśmy wieczorem to był początek września szkoła, to zaczęła mnie głaskać po głowie i tak" mhhhmmm [imię] taki fajny chłopczyk" jego wtedy nie było. Albo w autobusie dobrze wiedziała ze za nią siedzę, to się rozglądała wszędzie i pytała się gdzie ja jestem i mnie szukała, kumpel jej powiedział tam jest. a ona " o tu jesteś szukałam cię" a ja ;))) ona"widzisz martwię się o ciebie, interesuję sie tobą jakoś tak" w szkole raz mi mówi cześć uśmiecha się a raz jak by mnie nie widziała. A teraz pytanie o ch***j jej chodzi?

O nic...widac dziewczyna ma taki temperament, że lubi flirtowac i lubi jak jej facet jest o nia zazdrosny . tyle :D