Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adela25

Kto ma prawko a nie ma auta??

Polecane posty

Gość adela25

Tak każdy mnie pośpieszał ,żeby zrobić prawko rodzina mojego chłopaka mnie pośpieszała ,że tak pózno robie a zrobiłam je mając 21 zrobiłam dopiero wtedy bo wczęsniej nie miałam kasy musiałam zarobić dziś mam 24 i nie mam auto i żałuje naprawde lepiej mogłam sobie najpierw kupić auto i potem zrobić prawko . W portfelu nosze i nie jest mi do niczego potrzebne bo nie posiadam auta poruszam sie autobusami

Gość Adamo...
i co mamy ci kupic auto czy jak?

Gość adela25
a czy tu padlo jakieś pytanie czy ktoś mi kupi auto? bo ja takiego pytania nie widze ;)

ja mam juz 3 lata,i tez auta nie mam. I nie zaluje,bo widze w tym taki plus,ze mam juz to za soba. Od czasu do czasu jezdze,wiec raczej nie zapomne jak sie to robi,a tak szczerze,to nie wiem,czy chcialabym teraz przechodzic przez pieklo egzaminu praktycznego...

Gość dezirers
nie wiem czy się żalisz czy chwalisz prawko przyda ci na później mojego kolegi tata robi praw jazdy i zrobić nie może a ma 51 lat wiec ciesz się ze je masz jak kupisz sobie auto to wesz kilka godzin jazdy z instruktorem dla przypomnienia byś nie pozabijała innych na drodze

Gość ja ma prawo od 8 lat
i też nie mam auta swojego, ale jeżdżę, po prostu nie mam kasy na samochód no i tyle, ale jeżdżę co prawda i to bardzo często, ogólnie na co dzień używam samochodu

no a,e chociaz masz karte plywacka:) przyda ci sie moze kiedys:) a ja nawet plywac nie umiem

Gość Marek z Tczewaa
Ja mam furki dwie a nie mam prawka :O